הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מאיפה מזמינים מזגן?

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
היום הגעתי למסקנה שאני חייב מזגן לחדר שלי, אני ישן עם 2 מאווררים מאז יולי אוגוסט ורק סובל מחום וזיעה.
החדר שלי זה 4 מטר לאורך על 3 מטר לרוחב.
נראה לי שמזגן 1 כוח סוס יספיק, אבל מאיפה הכי כדאי לקנות? יש תדיראן טורנדו LG אין לי מושג על איזה דגם ללכת.

היום הגעתי למסקנה שאני חייב מזגן לחדר שלי, אני ישן עם 2 מאווררים מאז יולי אוגוסט ורק סובל מחום וזיעה.
החדר שלי זה 4 מטר לאורך על 3 מטר לרוחב.
נראה לי שמזגן 1 כוח סוס יספיק, אבל מאיפה הכי כדאי לקנות? יש תדיראן טורנדו LG אין לי מושג על איזה דגם ללכת.

כל מזגן של 3/4-1 כח סוס יתאים לך

תכוון לאיזור של 1000 ש"ח לא כולל התקנה

בהצלחה

Screenshot_2015-08-18-11-12-32.png

אחד ורבע עד אחד וחצי כוח סוס יעשה את העבודה (החדר גדול יחסית)
בנוגע להתקנה,שתצטרך,אוכל לעזור לך בנושא

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 28948
חחחחח @nlr666 הפרסומות באתר הקדימו אותך כבר
נשמע טוב המחיר אבל אני לא צריך 1200BTU זה המון חשמל! ואין אחריות בכלל על המזגן הזה. וגם החברה לא מוכרת וגם הדירוג אנרגטי שלו גבוהה.
ההתלבטות הוא בין תדיראן , אקטרה או טורנדו .
nir666 כמה בערך לוקח טכנאי על התקנה? אני מעדיף ללכת על מישהו שהחברה תשלח לי ככה שברגע שאני אצטרך אחריות לא יהיה להם תלונות על התקנה לקויה או משהו כזה.

איך אפשר לחיות בלי מזגן??
אין מזגן=אין חיים!!
ו

נסה להגיד את זה להורים שלי שאומרים לי לשים את המזגן כל הזמן על 25 מעלות שזה כמו שבנאדם אחר יעשה עליך "פו" או לפתוח ת'חלון כי "יש אוויר".

נסה להגיד את זה להורים שלי שאומרים לי לשים את המזגן כל הזמן על 25 מעלות שזה כמו שבנאדם אחר יעשה עליך "פו" או לפתוח ת'חלון כי "יש אוויר".
וואו אנשים ששמים 25 מעלות.
עדיף לא להדליק מזגן בכלל.
25 זה שווה ערך לפתיחת חלון.

תחשב כמה המזגן לוקח ותציע להם את הסכום הזה כל חודש, מרוב שזה נמוך הם יסרבו וירדו ממך

אם זה היה תלוי בי המזגן היה תמיד על טמפרטורת מינימום

אצלי יש מרכזי 5 כ"ס ולא מרגישים כלום בבית - אני ואחים מתים מחום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית