אז נכנסתי במקרה לקישור ודפדפתי קצת..
Why doesn't gravity pull the earth into a spherical shape?
The earth isn't pulled into a sphere because the force known as gravity doesn't exist
Mind=blown
זה אחלה פורום,צחוקים עד מחר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז נכנסתי במקרה לקישור ודפדפתי קצת..
Why doesn't gravity pull the earth into a spherical shape?
The earth isn't pulled into a sphere because the force known as gravity doesn't exist
Mind=blown
זה לא היחידי ..זה אחלה פורום,צחוקים עד מחר
בין היתר למדתי בפורום הזה דברים הזוים כמו שrayman זה שטני ואסור לשחק בזה כי פיה קטנה מדריכה אותך כי השטן שלח אותה.זה לא היחידי ..
אני מכיר גם פורום של אנשים נוצרים קיצוניים שחושבים שרצח של ילדים שלהם אם הם לא התפללו כל יום ולהכות את האישה בקבוע זה תקין.
הרבה במדינה גם חושבים שהעולם קיים בערך 6,000 שנה.זה לא היחידי ..
אני מכיר גם פורום של אנשים נוצרים קיצוניים שחושבים שרצח של ילדים שלהם אם הם לא התפללו כל יום ולהכות את האישה בקבוע זה תקין.
בין היתר למדתי בפורום הזה דברים הזוים כמו שrayman זה שטני ואסור לשחק בזה כי פיה קטנה מדריכה אותך כי השטן שלח אותה.
The Landover Baptist Church Forum enjoy
ואז מגיע הרב שמבין שאין פה היגיון ומה הוא מספר לנו? שפעם כל יום לקח הרבה יותר זמן...הרבה במדינה גם חושבים שהעולם קיים בערך 6,000 שנה.
עצוב. 🤦♂️
אני שמעתי גם טענה שהיקום נברא מבוגר בעצם.ואז מגיע הרב שמבין שאין פה היגיון ומה הוא מספר לנו? שפעם כל יום לקח הרבה יותר זמן...
אני שמעתי גם טענה שהיקום נברא מבוגר בעצם.
כמו שאדם (וחווה) לא נברא תינוק אלא נברא מבוגר אז כך גם היקום, נברא כשהוא בן ככה וככה שנים.
LOL
ויקיפדיה?אני שמעתי גם טענה שהיקום נברא מבוגר בעצם.
כמו שאדם (וחווה) לא נברא תינוק אלא נברא מבוגר אז כך גם היקום, נברא כשהוא בן ככה וככה שנים.
LOL
אין לי מושג.ויקיפדיה?
יש לך קישור לכתבה? לא מצאתי אותהאלוהים ישמור דיברתי עם ידידה והיא אשכרה באה ואומרת לי שאבקת חלבון זה רעל ,זה מוריד לבנות ,זה לא בריא וגורם מחלות ושידיד שלה נהיה עקר משימוש באבקת חלבון ושאפילו היה על זה כתבה בטלוויזיה עם אמנון לוי
מצאתי את זה לפני כמה זמן באתר שלהם עכשיו אני לא מוצא... לא יודע למהיכול להיות שהם מחקו את זה?יש לך קישור לכתבה? לא מצאתי אותה
קצת פחות**6,000 שנה.
5700 ומשהו קיים וסהכ יהיה קיים 6000 שנהקצת פחות**
אכן5700 ומשהו קיים וסהכ יהיה קיים 6000 שנה
באסה:confused001: הייתי בחול ששידרו.מצאתי את זה לפני כמה זמן באתר שלהם עכשיו אני לא מוצא... לא יודע למהיכול להיות שהם מחקו את זה?
חבל שלא תוכל להשאר חי עד אז בשביל שתאכל את הכובע.5700 ומשהו קיים וסהכ יהיה קיים 6000 שנה
אחינו אני אתאיסט.... אני פשוט אמרתי מה הם מתכווניםחבל שלא תוכל להשאר חי עד אז בשביל שתאכל את הכובע.
אתם חיים בסרט פנטזיה. כדור הארץ קיים 4.543 מיליארד שנה.
אני יכול להוכיח לכם בכמה שיטות מאוד פשוטות שכדור הארץ קיים יותר מ5700 שנה ואז כל הספר קסמים שלכם מתבטל.
רשמתי בערך 6,000 כי זה מספר עגול ונוח לעין. (יודע שזה באזור 5,700+)קצת פחות**