הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלוהים אנשים אשכרה מאמינים לשטויות על האבקות חלבון

זה אחלה פורום,צחוקים עד מחר
זה לא היחידי ..
אני מכיר גם פורום של אנשים נוצרים קיצוניים שחושבים שרצח של ילדים שלהם אם הם לא התפללו כל יום ולהכות את האישה בקבוע זה תקין.
זה לא היחידי ..
אני מכיר גם פורום של אנשים נוצרים קיצוניים שחושבים שרצח של ילדים שלהם אם הם לא התפללו כל יום ולהכות את האישה בקבוע זה תקין.
בין היתר למדתי בפורום הזה דברים הזוים כמו שrayman זה שטני ואסור לשחק בזה כי פיה קטנה מדריכה אותך כי השטן שלח אותה.
The Landover Baptist Church Forum enjoy

זה לא היחידי ..

בין היתר למדתי בפורום הזה דברים הזוים כמו שrayman זה שטני ואסור לשחק בזה כי פיה קטנה מדריכה אותך כי השטן שלח אותה.
The Landover Baptist Church Forum enjoy
הרבה במדינה גם חושבים שהעולם קיים בערך 6,000 שנה.
עצוב. 🤦‍♂️

ואז מגיע הרב שמבין שאין פה היגיון ומה הוא מספר לנו? שפעם כל יום לקח הרבה יותר זמן...
אני שמעתי גם טענה שהיקום נברא מבוגר בעצם.
כמו שאדם (וחווה) לא נברא תינוק אלא נברא מבוגר אז כך גם היקום, נברא כשהוא בן ככה וככה שנים.
LOL

• פותח/ת השרשור
אני שמעתי גם טענה שהיקום נברא מבוגר בעצם.
כמו שאדם (וחווה) לא נברא תינוק אלא נברא מבוגר אז כך גם היקום, נברא כשהוא בן ככה וככה שנים.
LOL
457f427de7157fea0d728676aa445307.jpg

אלוהים ישמור דיברתי עם ידידה והיא אשכרה באה ואומרת לי שאבקת חלבון זה רעל ,זה מוריד לבנות ,זה לא בריא וגורם מחלות ושידיד שלה נהיה עקר משימוש באבקת חלבון ושאפילו היה על זה כתבה בטלוויזיה עם אמנון לוי
יש לך קישור לכתבה? לא מצאתי אותה

5700 ומשהו קיים וסהכ יהיה קיים 6000 שנה
חבל שלא תוכל להשאר חי עד אז בשביל שתאכל את הכובע.
אתם חיים בסרט פנטזיה. כדור הארץ קיים 4.543 מיליארד שנה.
אני יכול להוכיח לכם בכמה שיטות מאוד פשוטות שכדור הארץ קיים יותר מ5700 שנה ואז כל הספר קסמים שלכם מתבטל.

• פותח/ת השרשור
חבל שלא תוכל להשאר חי עד אז בשביל שתאכל את הכובע.
אתם חיים בסרט פנטזיה. כדור הארץ קיים 4.543 מיליארד שנה.
אני יכול להוכיח לכם בכמה שיטות מאוד פשוטות שכדור הארץ קיים יותר מ5700 שנה ואז כל הספר קסמים שלכם מתבטל.
אחינו אני אתאיסט.... אני פשוט אמרתי מה הם מתכוונים

אני פשוט מסביר להם שכולנו שתינו את זה במטרנה או ברמדיה כשהיינו פצפונים.
זה די משתיק אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית