הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית בחירת תוכנית מתאימה ל טווח ארוך

• פותח/ת השרשור Guy76
  • פורסם בתאריך

Guy76

משתמש מתחיל
118
8
נק' מוניטין:
1
118
8
טוב כרגע אני עובד בתוכנית ab משלב את כל ארבעת תרגילי הליבה כמובן לא מרגיש שמיציתי אותה אבל חשבתי לשנות מה הכי כדאי לי איזה תוכנית בהנחה שאני לא מתכוון לאכול כמו חזיר אלא להיות מאזן ניטרלי ומסה נקייה כלומר בשום פנים ואופן לא להשמין. נתונים כרגע : 177 משקל 76-77
17-18 אחוזי שומן בן 39 מעוניין להכניס ריצה במשך שלוש פעמים בשבוע בקצה 13-13.5 חמישה קילומטר אני בדילמה מה יעבוד הכי טוב לא מפונק בתרגילים רק מה דדליפט שלי 102.5 חמש חזרות וכאב גב כבר יומיים שלושה במגמת שיפור
מתלבט להשאר בתוכנית Ab ואם כן למה ?
Fbw
לינארית מדאקו מעניינית מאוד
או לשכוח מהכל ולעשות תוכנית פיצולים
יכול להגיע 4 פעמיים חדר כושר
ציוד בחדר כושר משקולות דאמבלים חופשיים עד 40 קילו ליד , ספת בנץ חופשי ומתקן פשוט ,מוט אולימפי משקל פלטות עד 102.5 קילו מתקן מתח ומקבילים. אין לי ציוד נוסף מכונות כוח וכל החולי הזה.
טוב רעיונות חברים ?? ולא בשום אופן לא רוצה לאכול כמו חזיר או להשמין פשוט לא אכפת לי שהתוצאות יבואו לאט יותר לא מתכוון לעשות שימוש בחומרים תודהההבב
אשמח להתייחסות תודה
חשבתי לעבור לmad cow לינארית אבל לא הבנתי משהו בסיסי שם אימון 2 מתבצע דדליפט פעם בשבוע ארבע סטים של חמשה חזרות בכל סט מה ההיגיון ? איפה ההתקדמות תיהיה מפעם בשבוע דד ליפט ??? משהו מוכן להסביר לי תודה????

קודם כל ממליץ לך לא לפצל ולעבוד עם תכנית כוח של 3 פעמים בשבוע.
להשמין או לא להשמין זה כבר פחות תלוי בתכנית אלה בתזונה בעיקר (רק!).
הליניארית תכנית מעולה ואם כבר הזכרת דדליפט אז ה4 סטים האלה לחמישיות דווקא נותנות נפח יפה והדדליפט שלי השתפר מאוד בזמן קצר.
שיהיה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
נשמעת באמת אחלה תוכנית דגש על סקוואט ועולה בפרמידה מרגיש לי יותר טבעי ונכון מאשר לעשות שלושה סטים כבדים של rm5 פשוט לא אנושי השיטה הזו פירמידה מצויינת מרגיש לי כל כל טובבבבבבבבב
אבל דדליפט מקפידים לעשות בדרך כלל סט אחד בודד כבד כי זה תרגיל קשה אז לעשות ארבעה סטים פעם בשבוע ולראות התקדמות זה באמת עובד זה אמיתי ?? אשמח להסבר הגיוני פרס גם פעם בשבוע מטורף להתקדם בזה לא אלא אם כן הסקוואט שמתבצע שלוש פעמיים בשבוע מקדם לי את דד ליפט ?

אבל דדליפט מקפידים לעשות בדרך כלל סט אחד בודד כבד כי זה תרגיל קשה אז לעשות ארבעה סטים פעם בשבוע ולראות התקדמות זה באמת עובד זה אמיתי ?? אשמח להסבר הגיוני פרס גם פעם בשבוע מטורף להתקדם בזה לא אלא אם כן הסקוואט שמתבצע שלוש פעמיים בשבוע מקדם לי את דד ליפט ?
קראת את המאמר בפורטל?
דדליפט אפשר לרווח את הסטים כך שהשלושה הראשונים יתרמו יותר לחימום מאשר לנפח.
פרס מתקדם מפעם בשבוע כי יש לו הרבה שרירים משותפים עם הבנץ'.

הדדליפט משתפר פלאים באופן "מפתיע" אתה תראה את זה שתתחיל את התכנית.
גם הפרס מקבל נפח חביב מה גם שכבר STITCH אמר למעלה על החפיפה של התרגיל לבנץ' .

• פותח/ת השרשור
סבבה מקובל על זה נאמר אין חכם כבעל ניסיון
אז היום אני יתחיל את התוכנית ממש מתרגש ממנה
אבל גדול תמיד יש אבל אני חייב לשלב ריצה אז מה אתם מציעים בסוף אימון כי אם לא אני יצטרך לבוא עוד שלוש פעמיים לחדר כושר ואז יצא שישה ימים בשבוע וואלה מקווה שיהיה בסדר ??
אגב אני יתמיד לאכול בריא ומזין חלבון והכל אבל לא מתכוון לעלות למאזן חיובי כי אני יצטרך לאכול כמו חזיר
לא אכפת ל שההתקדמות לא תיהיה מהירה לקחת את זמן הגל טוב
ריצה אני מבצע בשביל הכושר סבולת ריצה בקצב 13 למרחק של חמשה קילומטר לא איזה מרתון משהו כמו 23 דקות כולה
תודה על התייחסות הכנה

נראה לי יהיה עדיף לבוא לרוץ בימים אחרים..
אבל מה שמתאים לך.
רק שלא ייפגע לך בהתקדמות.

• פותח/ת השרשור
בטח עדיף אבל לבוא כל יום זה מטורף מבחינתי
השאלה היא אימון ריצה בקצב של 80-90 אחוז מדופק מקסימלי למשך 20 דקות כל כך יפגע ??? מי שהוא יכול לומר לי או שזה בסדר

• פותח/ת השרשור
סבבה אני שמח לנסות את התוכנית
תודה איפה טנק הזניח אותי תמיד הוא מגיב לי נראה לי התייאש ממני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית