הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיל היט עושה בדיחות אמא

DarkMatter

מושעה
1,515
1,267
נק' מוניטין:
3,759
1,515
1,267

(החלק המעניין מ- 02:44)

2015-08-18 23.17.52.png

(התגובה היא של פיל)

וזה לא פעם ראשונה ולא שנייה שהוא מטריל ילדים, פאקינג בן 36 למען השם עושה בדיחות אמא וקורא לילדים בני 16 mirin

המר אולימפיה היחיד שמלכלך על ארנולד
"Arnold had no legs"

זה המר אולמפיה שנרצה שייצג את התחום?
I dont want to live on this planet anymore

אם קאי לא לוקח הפעם אאבד תקווה סופית בתואר מר אולימפיה

הפסקתי להתחבר לבודיבילדינג ברגע שהפריק השחצן הזה עלה לבמה. הכל פוליטיקה, יש לו כסף והוא מנצח. ביג רמי בחיים לא יהיה מר אולימפיה,דקסטר גקסון זכה לתהילה רק ב08,קאי גרין לא יהיה בטוף בגלל פרשיית המלון וG4P,דניס וולף לא מסנטל את התאומים והלוק שלו לא מתאים לאולימפיה.

פיל הייט נראה כמו בחור עשיר,מפונק,שנולד עם כפית זהב בפה. ואפילו שיודעים שתחום זה דורש התמדה ועבודה קשה, היחס המזלזל שהוא מפגין כלפי ספורטאים אחרים מוציא אותו נרקסיסט חסר בטחון ולא מה שהוא חושב שהוא מתיימר להיות.

תאכלס אפילו לפריסט שבחיים לא זכה בתואר של אולימפיה ואפילו רב עם גו וידר- יהיה LEGACY יותר מאשר לפיל. וזה רק בגלל שאפילו אם אתה חושב שאתה טוב יותר מאחרים, יש דרך להגיד דברים וזה בטוח לא MAMA JOKES.
צמפיון בחיים לא היה אומר שטויות, גם בגלל שהוא דמות חיקוי, גם בגלל הכסף וגם בגלל שזה פשוט לא מכבד. בגלל זה כל התחום הזה הפך לפוליטיקה מסריחה ואין טעם לכבד את האליטה כשהיא לא מכבדת את עצמה. היהודון וידר הורס לעצמו וחבל.

• פותח/ת השרשור
ביג רמי בחיים לא יהיה מר אולימפיה
אני חושב שפה אתה קצת טועה
ראמי רק כמה שנים בתחום, אין לו את ה 'בגרות שריר' בתחום הזה הוא עדיין ילד

הוא ה#1 פריק שרק משתבח עם השנים ואני צופה שבעתיד הקצת רחוק הוא יקטוף את התואר מר אולימפיה.

אני חושב שפה אתה קצת טועה
ראמי רק כמה שנים בתחום, אין לו את ה 'בגרות שריר' בתחום הזה הוא עדיין ילד

הוא ה#1 פריק שרק משתבח עם השנים ואני צופה שבעתיד הקצת רחוק הוא יקטוף את התואר מר אולימפיה.
לא דיברתי על זה שיש לו פוטנציאל אלא על הסיכוי שהוא יהפוך לצמפיון. דבר ראשון הוא זר ובקושי יודע לדבר באנגלית,הוא לא קריזמטי בעליל,לא עשיר ומשפיע כמו חבריו האמריקאים. וכידוע פעם אחרונה שערבוש זכה בתחרות "העלית" הזאת היה לפני 22 שנה. אולי הוא ילמד אנגלית,יעשה איזה דיל עם וידר יעפיל על פיל היט.. חבל שהכל פוליטיקה שם וכבר אין מי יותר מוכן,חטוב או גדול.

לא דיברתי על זה שיש לו פוטנציאל אלא על הסיכוי שהוא יהפוך לצמפיון. דבר ראשון הוא זר ובקושי יודע לדבר באנגלית,הוא לא קריזמטי בעליל,לא עשיר ומשפיע כמו חבריו האמריקאים. וכידוע פעם אחרונה שערבוש זכה בתחרות "העלית" הזאת היה לפני 22 שנה. אולי הוא ילמד אנגלית,יעשה איזה דיל עם וידר יעפיל על פיל היט.. חבל שהכל פוליטיקה שם וכבר אין מי יותר מוכן,חטוב או גדול.
זה שהוא זר ולא יודע אנגלית זה נכון מאד, וזאת אחת הסיבות שהוא לא יזכה בתואר בשנים הראשונות שהוא מתחרה לפחות,
תראה את זה ככה, האמריקאים מאד מאד מאד רכושניים כלפי האולמפיה, וכלפי הספורט של בודיבילדינג בכללי, קשה לחשוב על מפתחי גוף לא אמריקקים (נו חוץ מארנולד) שזכו לתהילה באמת רבה. אני יעשה את זה יותר ברור, ראמי לא היה צריך לזכות בשנה האחרונה, אבל ללא ספק היה צריך להכנס לגמר.
אבל, ויש אבל גדול, מבחינתם (האמריקקים) מדובר עדיין בבחור זר, ומבחינתם זה "בושה" שיגיע איזה זר בפעם הראשונה שלו באולמפיה ויכנס לגמר. בגלל זה הם ממררים לו את החיים, ויתנו לו עוד כמה תחרויות לטפס במקומות עד שיזכה בתואר. למרות שבתכלס, כנראה שכבר השנה, או בשנה הבאה, מר אולמפיה בתכלס מגיע לו.

הוא שחצן מסריח, אבל לארנולד באמת היו רגליים נוראיות ביחס לפלג הגוף העליון. מה שפיל מסרב לקלוט, כי הוא כל כך מחפש תירוץ להשפיל מישהו שרבים מהמעריצים מעריכים יותר ממנו, שבאותה תקופה זה היה הסטנדרט. כמו שבאותה תקופה אם היית מגיע עם בטן נפוחה, אף אחד לא היה סופר אותך.
ארנולד לא היה זוכה היום במר אולימפיה כמו שפיל לא היה זוכה ב-75'.
לגבי פוליטיקה, לא הייתה תחרות שהיה מישהו שהגיע בשייפ הרבה יותר טוב מפיל ופיל זכה בכל זאת. קאי לא נראה מספיק טוב, ביג רמי אף פעם לא מספיק חטוב ויבש, שון רהודן חמוד אבל לא מרשים כמו פיל ודניס וולף לא מספיק אסתטי.
זו האמת, תפסיקו לחשוב שגונבים את התואר והכל קונספירציות.

יהב ידידי השופטים של התחרות לצערנו לא שמים זין על האישיות אך ורק על הגוף. כנראה שפיל יזכה הפעם ועוד הרבה פעמים עקב הגנטיקה שלו ויפליא אותי אם קאי ינצח האמת כי הם כבר כל כך הרבה פעמים אחד מול השני ופיל תמיד לוקח..

אני דווקא מאמין שהם מעדיפים לתת את התואר לשחצן מאשר לאחד שמזיין אשכוליות

יהב ידידי השופטים של התחרות לצערנו לא שמים זין על האישיות אך ורק על הגוף. כנראה שפיל יזכה הפעם ועוד הרבה פעמים עקב הגנטיקה שלו ויפליא אותי אם קאי ינצח האמת כי הם כבר כל כך הרבה פעמים אחד מול השני ופיל תמיד לוקח..
גוף זה אחד הדברים שנמדדים שם, אבל לצערנו הוא לא הדבר המכריע. לאולימפיה יש אג'נדה פוליטית והם לא מנסים אפילו להסתיר אותה.

מה הקשר קאי?
בוא תתן לי השוואה אחת שקאי ניצח את פיל, תן לי השוואה אחת שקאי עם פרופורציות מושלמות.
איפה הטרפזים, האמות, האסתטיקה?
לפיל אין נקודות חלשות, אולי זה שהוא צר? זה לא משפיע על הזכיות שלו.

אבל הוא צודק לגבי ארנולד...
הבעיה היא שהוא יורד על פאקינג ארנולד שוורצנגר! לבחור יש תחרות על שמו שכל אחד חולם להגיע אליה.
זה כמו שתרד על אלוהים בכבודו ובעצמו.

הבעיה היא שהוא יורד על פאקינג ארנולד שוורצנגר! לבחור יש תחרות על שמו שכל אחד חולם להגיע אליה.
זה כמו שתרד על אלוהים בכבודו ובעצמו.
זה כמו שאני ארד על אלוהים אם אלוהים היה קיים!
בכללי הבעיה שהוא הורס לעצמו את ההערכה שיש לו מאנשים אחרים , וזה מאוד חבל

Back
למעלה תחתית