הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיול עם קראוון בארץ

TheHulk

משתמש פעיל
806
49
נק' מוניטין:
849
806
49
חזרתי עכשיו מטיול עם המשפחה באירופה. ובעקבות כל הקראוונים שם, חשבתי שזה יכול להיות מגניב לעשות טיול עם קרוואן בארץ עם כמה חברים.

מישהו פה אי פעם השכיר קרוואן לינה בארץ ויש לו המלצות?
אני מתלבט בין קרוואן ממנוע לבין אחד נגרר. מה עדיף מבחינת מחיר ונוחות?
צריך רישיון ספציפי כדי לנסוע בכזה דבר?

בכללי זרקו הצעות, זה רק עלה לי לראש אז אני מחפש מידע לאיך באמת עושים כזה דבר.

אין פה תרבות קראוונים מספיק מפותחת לטיול כזה.
באירופה ובארה"ב יש קמפינג מסודר לקראוונים עם כול מה שדרוש והרבה פעמים מעבר.
פה בישראל יש לך את החברה להגנת הטבע שבעיקר גונבת כסף ולא עושה כלום.

נגרר יעלה לך בסביבות ה900 של ללילה לאחד בגודל בינוני מינוס ותצטרך לחבר לו חשמל ומים

• פותח/ת השרשור
אין פה תרבות קראוונים מספיק מפותחת לטיול כזה.
באירופה ובארה"ב יש קמפינג מסודר לקראוונים עם כול מה שדרוש והרבה פעמים מעבר.
פה בישראל יש לך את החברה להגנת הטבע שבעיקר גונבת כסף ולא עושה כלום.
באמת זה משהו שהוא לא כל כך מפותח בארץ. אבל חשבתי לנסות לאיזה 2-3 לילות, אולי זה יתברר כאטרקציה מעניינת

נגרר יעלה לך בסביבות ה900 של ללילה לאחד בגודל בינוני מינוס ותצטרך לחבר לו חשמל ומים
האמת שכחתי בכלל מהקטע של החשמל והמים. איך זה עובד? יש עמדות הטענה או מילוי מים?

מצאתי קרוואן ממנוע ב1200 שח ללילה. הקטע זה שכתוב שם שיש 6 מקומות שינה ו3 מקומות בנסיעה. זה אומר שבזמן הנהיגה
רק 3 יכולים להיות בתוך הקרוואן או שרק 3 יכולים לישון בזמן הנהיגה? כי זה נשמע קצת הזוי אם יש רק 3 מקומות בנסיעה

באמת זה משהו שהוא לא כל כך מפותח בארץ. אבל חשבתי לנסות לאיזה 2-3 לילות, אולי זה יתברר כאטרקציה מעניינת

האמת שכחתי בכלל מהקטע של החשמל והמים. איך זה עובד? יש עמדות הטענה או מילוי מים?

מצאתי קרוואן ממנוע ב1200 שח ללילה. הקטע זה שכתוב שם שיש 6 מקומות שינה ו3 מקומות בנסיעה. זה אומר שבזמן הנהיגה
רק 3 יכולים להיות בתוך הקרוואן או שרק 3 יכולים לישון בזמן הנהיגה? כי זה נשמע קצת הזוי אם יש רק 3 מקומות בנסיעה
לא ממלאים מים מחברים למקור מים, כמו כן למקור חשמל, מה שאומר שאתה מאוד מוגבל לאן שאתה יכול ללכת עם נגרר, מבאס.
מה שרשום ברישיון הרכב, זה כמה אנשים מותר לך להסיע

• פותח/ת השרשור
לא ממלאים מים מחברים למקור מים, כמו כן למקור חשמל, מה שאומר שאתה מאוד מוגבל לאן שאתה יכול ללכת עם נגרר, מבאס.
מה שרשום ברישיון הרכב, זה כמה אנשים מותר לך להסיע

ואו באמת מבאס.
זה מוריד מכל התוכניות שלי מהטיול הזה :/
נראלי פשוט נטוס לאילת בחגים וזהו

תודה על העזרה

לדעתי זה יותר כיף לטייל ולישון באוהל מאשר קרוואן
ואם אתה נוסע לאילת, עדיף לישון בחוף הדרומי באיזה אוהל נחמד, ואת כל היום לבלות בהתעסקות בסוגי ספורט ימיים שונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית