הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין ונפילת סוכר

Daniel;-)

משתמש מתחיל
232
186
נק' מוניטין:
236
232
186
היי, שמתי לב לתופעה מאוד מעצבנת אצלי, לעתים קרובות אחרי שאני שותה קפאין רמת הסוכר בדם אצלי יורדת קצת יותר מדי, אני מתחיל להרגיש עייפות, סחרחורת ולפעמים זה ממש חמור שאני מתקשה לראות, לא ידוע לי על מחלות או בעיות שיכולות להיות קשורות לתופעה הזו.

האם זה נורמלי? חשוב לציין שאני לא לוקח כמויות מוגזמות של קפאין.

מה כדאי לעשות?

תודה מראש, דניאל.

נוסף בעריכה:
לפעמים זה קורה לי גם אחרי צריכה של סוכרים פשוטים, סוכר ענבים הכי בעייתי עבורי...

• פותח/ת השרשור
לך לרופא תעשה בדיקות דם.
ואל תשתה קפאין בכדורים.

אחרי קפה שחור גם קורה?

בדיקות דם תקינות, אני לא לוקח כדורי קפאין בכלל, נס חזק או פחית משקה אנרגיה יכולים לגרום לנפילה.

אתה על תפריט קטוגני/דל פחמימה?

לא, אני אוכל המון פחמימות.

הלכתי כמה פעמים לרופאים שונים בגלל הבעיה הזו, אבל תמיד הם מתייחסים אליי כאל היפוכונדר בגלל שאני צעיר ויחסית רזה, עצוב אבל יש בורות עצומה בקרב רופאים בנוגע לבעיות סוכר.

האמת שזו אחת הסיבות העיקריות שהגעתי לאתר הזה מלכתחילה, חיטוב והעלת מסת שריר ידועים ביכולת שלהם לאזן בעיות סוכר, אז החלטתי לקחת את עצמי בידיים..

לפעמים זה קורה לי גם אחרי צריכה של סוכרים פשוטים, סוכר ענבים הכי בעייתי עבורי...
הלואי שקפאין היה מוריד את רמות הסוכר אצלי, אבל באמת יש לו השפעה כזאת אצל אנשים מסויימים. אני מסכים עם יוגב ואומגה בעלת הנפש האפלה שהסימנים קצת מדאיגים ומצדיקים בדיקת סוכר (אם אתה כבר הולך לרופא, בקש בנוסף לבדיקת סוכר בצום גם בדיקת HbA1C).

• פותח/ת השרשור
כמה זה "מוגזם" ?
ולמה אתה צורך כמויות מוגזמות מלכתחילה?

כתבתי שאני לא לוקח כמויות מוגזמות...

ותודה לכולכם אני בהחלט מתכוון לקחת ברצינות את העניין ולבדוק אותו שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית