הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ss זו הדרך לגוף של אליל?

• פותח/ת השרשור Attos
  • פורסם בתאריך

Attos

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום ידידיי,
אני כרגע בניו זילנד הרחוקה,
התחלתי להתאמן עם תכנית ss, עשיתי את התכנית למשך כחודשיים משום שרציתי לחזק את שרירי הליבה וזו תכנית מעולה לכך.
המטרה שלי היא עלייה במסת שריר, גוף מטרה יהיה כמו של ת'ור לצורך העניין.
Ss התחילה לשעמם אותי לצערי, אז
כרגע התחלתי תכנית ab יחסית פשוטה, אני זקוק לעזרתכם האם זו החלטה נבונה או שיש לכם הצעות ייעול. (אוכל לרשום את התכנית ab אם זה עוזר)

השאלה שלי בגדול האם ss היא באמת התכנית הכי טובה לפיתוח מסה? ראיתי אנשים חזקים מאוד אבל הם נראים כמו מוכרי פלאפל וזה לא המטרה שלי, עם כל הדחף הגברי להרים ברזלים כבדים. כן, שמתי לב לשינויים בגוף בעיקר ברגליים, הם קיבלו את רוב המסה אך שאר הגוף לא התפתח כ"כ או לפחות לא שמתי לב. אולי זה אומר משהו, אולי הגוף שלי מגיב טוב לאימון של אותו שריר שלוש פעמים בשבוע (עושים סקוואט שלוש פעמים בשבוע בss)
קצת פרטים:
בן 22
1.82
82.5 ק"ג
משקלי עבודה:
סקוואט 105
דדליפט 125
בנץ 82.5
פרס 47.5

• פותח/ת השרשור
גם אם המטרה היא גדילה?
אתה אומר שהפלג גוף עליון לא התקדם כ"כ בss בגלל שהוא פשוט לא התחזק מספיק?
אני פשוט לא יודע למה הרגליים גדלו וכל השאר לא

אכן, מזרקים וגנטיקה הם באמת שילוב מנצח

• פותח/ת השרשור
זו השאלה,
מאיפה הביטחון שתכנית כוח מקנה גדילה במסת שריר? או לפחות בצורה טובה יולר מתכנית פיצולים?
לצערי, לא חסרים אנשים בחד"כ שלא עושים דדליפט ועושים תכנית פיצולים ויש להם גופות מרשימות מאוד, מנגד, לא חסרים מתאמני תכניות כוח שמרימים 160 מהרצפה והם לא נראים אנשים שמתאמנים.

מתאמני תכניות כוח שמרימים 160 מהרצפה והם לא נראים אנשים שמתאמנים.
אני מעוניין לראות כזה דבר. אתה פיזית לא יכול להרים כולכך הרבה בלי מסת שריר עליך .
לא חסרים אנשים בחד"כ שלא עושים דדליפט ועושים תכנית פיצולים ויש להם גופות מרשימות מאוד
אתה מחפש להתחזק או שאתה מחפש קוביות ?

אני מעוניין לראות כזה דבר. אתה פיזית לא יכול להרים כולכך הרבה בלי מסת שריר עליך?
ברט קונטררס נתן 405 פאונד ל20 חזרות והוא נראה ככה:

Screenshot_2015-08-21-10-18-22.png

@Matty מרים 150 קילו מהרצפה ולא נראה כאילו שהוא מתאמן 🙄
והוא לא נראה לך מתאמן?
עחי זה כי לא רואים קוביות אז זה כאילו הוא לא מתאמן 🤣
בוא נגיד שלא רואים את ה405x20 עליו. לדעתי. אבל טוב לו ככה, ומי אנחנו שנקבע איך אנשים צריכים להיראות.
אתה חי בסרט בנוגע למראה שאתה מצפה מאנשים שמרימים 180 קילו מהרצפה.

מסכים1

בלי קוביות חיתוכים ותאומים בגודל של ראש אתה לא מתאמן באמת.
מה זה חלאס לשגע אותי איך 20 קיי מוניטין כבר מה זה גדילה אקספוננציאלית?? רק אתמול היית על 18 וחצי אלף. אני מפסיק עם הלייקים עוד פעם 🤬

בן אדם רוצה לגדול אומרים לו תמשיך אחרי SS לינארית וטקסס
אני לא רוצה לחיות על הכוכב הזה יותר

שמע עשית SS? נתקעת?
יופי אתה יכול לעבור לפיצול של עבודה לכל שריר פעמיים בשבוע עם יותר נפח

ab שמתוכן טוב זה אחלה בחלה

נערך לאחרונה:

שמע עשית SS? נתקעת?
יופי אתה יכול לעבור לפיצול של עבודה לכל שריר פעמיים בשבוע עם יותר נפח וab שמתוכן טוב זה אחלה בחלה
גם בתור ריפטואיסט אני מסכים איתך. מעצבן אותי שממליצים תוכניות כוח נקיות לאנשים שרוצים היפרטרופיה וכבר סיימו את הss. המטרה של ss היא להכין אתלט לעבודה במטרה ספציפית שלו. סיימת ss? רוצה היפרטרופיה? תפצל!!

גם בתור ריפטואיסט אני מסכים איתך. מעצבן אותי שממליצים תוכניות כוח נקיות לאנשים שרוצים היפרטרופיה וכבר סיימו את הss. המטרה של ss היא להכין אתלט לעבודה במטרה ספציפית שלו. סיימת ss? רוצה היפרטרופיה? תפצל!!

שמע עשית SS? נתקעת?
יופי אתה יכול לעבור לפיצול של עבודה לכל שריר פעמיים בשבוע עם יותר נפח

ab שמתוכן טוב זה אחלה בחלה
מסכים איתכם, אני גם לא רואה סיבה להמשיך בתכנית כוח "טהורה" אחרי SS למי שהמטרה שלו היא נטו היפרטרופיה. הייתי מציע בכל זאת כן לשים דגש מסויים על עליה במשקלי עבודה, אבל לעבוד בתכנית פיצולים.

לפותח האשכול: לא SS ולא שום תכנית מתחילים אחרת לא תביא לך גוף של אליל, כי תכנית מתחילים כמו SS נועדה לתת לך בסיס, וגוף של ת'ור משיגים עם שנים של אימונים ועם זה:
גנטיקה של אליל ומזרקים
מה זה חלאס לשגע אותי איך 20 קיי מוניטין כבר מה זה גדילה אקספוננציאלית?? רק אתמול היית על 18 וחצי אלף. אני מפסיק עם הלייקים עוד פעם 🤬
בנאדם אתה לוקח את הנושא קשה מדי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית