הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ss זו הדרך לגוף של אליל?

• פותח/ת השרשור Attos
  • פורסם בתאריך

Attos

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום ידידיי,
אני כרגע בניו זילנד הרחוקה,
התחלתי להתאמן עם תכנית ss, עשיתי את התכנית למשך כחודשיים משום שרציתי לחזק את שרירי הליבה וזו תכנית מעולה לכך.
המטרה שלי היא עלייה במסת שריר, גוף מטרה יהיה כמו של ת'ור לצורך העניין.
Ss התחילה לשעמם אותי לצערי, אז
כרגע התחלתי תכנית ab יחסית פשוטה, אני זקוק לעזרתכם האם זו החלטה נבונה או שיש לכם הצעות ייעול. (אוכל לרשום את התכנית ab אם זה עוזר)

השאלה שלי בגדול האם ss היא באמת התכנית הכי טובה לפיתוח מסה? ראיתי אנשים חזקים מאוד אבל הם נראים כמו מוכרי פלאפל וזה לא המטרה שלי, עם כל הדחף הגברי להרים ברזלים כבדים. כן, שמתי לב לשינויים בגוף בעיקר ברגליים, הם קיבלו את רוב המסה אך שאר הגוף לא התפתח כ"כ או לפחות לא שמתי לב. אולי זה אומר משהו, אולי הגוף שלי מגיב טוב לאימון של אותו שריר שלוש פעמים בשבוע (עושים סקוואט שלוש פעמים בשבוע בss)
קצת פרטים:
בן 22
1.82
82.5 ק"ג
משקלי עבודה:
סקוואט 105
דדליפט 125
בנץ 82.5
פרס 47.5

גם בודהה הוא אליל. 🙄
גם ריפ. עגלגל לא פחות מבודהה, ועשה SS עם גלון של וויסקי ליום.
כתבתי סיפור יפה בלוג שלי+ריפטו עם חלב:lol:
תן לינק. ואל תגיד "זה בלוג שלי", זה כמו להגיד "זה באוקיינוס השקט, לך תמצא".

אגב, שמתם לב - פתחו פה שרשור על גוף של אליל, וישר הליפטרים השמנים רצים להגיב בו. מתי, יוג'ין, טנק... 🤣

אגב, שמתם לב - פתחו פה שרשור על גוף של אליל, וישר הליפטרים השמנים רצים להגיב בו. מתי, יוג'ין, טנק... 🤣
שתוק! אמא שלי אמרה לי שאני נראה כמו אליל!

אל הטמטום האנושי. אכן. 😉

ss היא התוכנית שיכולה לתת לך את הכי הרבה פוטנצאיל לגוף של אליל בהמשך הדרך,לא משנה עם אתה בוחר בפיצולים ,או ממשיך בתוכנית כוח,היא נותנת לך הרבה יותר מתוכניות מתחילים אחרות אם עושים אותה נכון.

גם בתור ריפטואיסט אני מסכים איתך. מעצבן אותי שממליצים תוכניות כוח נקיות לאנשים שרוצים היפרטרופיה וכבר סיימו את הss. המטרה של ss היא להכין אתלט לעבודה במטרה ספציפית שלו. סיימת ss? רוצה היפרטרופיה? תפצל!!
קודם כל אני מסכים איתך, אבל וזה אבל די משמעותי.
תוכנית פיצולים אמורה לבוא בחשבון כאשר משקלי העבודה שלך יותר קרובים לפוטנציאל שלך, אם לא זה עבודה לא מספיק עצימה.

בן אדם רוצה לגדול אומרים לו תמשיך אחרי SS לינארית וטקסס
אני לא רוצה לחיות על הכוכב הזה יותר

שמע עשית SS? נתקעת?
יופי אתה יכול לעבור לפיצול של עבודה לכל שריר פעמיים בשבוע עם יותר נפח

ab שמתוכן טוב זה אחלה בחלה
ab או לא, כל עוד מדובר במתאמן מתחיל/בינוני אימון החזה שלך חייב להיות ברובו על הבנץ' ונפח גבוה בלחיצה יהיה מביצוע חמישיות בעיקר. כך שלא אמור הבדל מהותי בין אימון כח בתוספת תרגילי עזר לבין פיצול ab יעיל.
אין דבר כזה אימון בילדינג (בידוד בידוד בידוד ו-20 חזרות) למתאמן מתחיל/בינוני שבאמת מעוניין לפתח גוף.

ab או לא, כל עוד מדובר במתאמן מתחיל/בינוני אימון החזה שלך חייב להיות ברובו על הבנץ' ונפח גבוה בלחיצה יהיה מביצוע חמישיות בעיקר. כך שלא אמור הבדל מהותי בין אימון כח בתוספת תרגילי עזר לבין פיצול ab יעיל.
אין דבר כזה אימון בילדינג (בידוד בידוד בידוד ו-20 חזרות) למתאמן מתחיל/בינוני שבאמת מעוניין לפתח גוף.
אז אתה בעד לתת למישהו שסיים SS טקסס
על פני ab?

עבודת חזה בab למתחילים הייתי נותן 5*5 בנץ
וקצת פרפר לגבוהות

נפח שבועי היה יוצא 16 סט
בטקסס קלאסי 6

בהמשך הייתי מוסיף לאותו מתאמן משהו בסגנון דאמבל עליון 3x8 ומוריד בנץ ל 3x5-6

אתה מוזמן לחלוק עלי, לי זה נראה תכנון טוב
מה שגם רוב הילדים שעושים טקסס
לעומת אלה שעובדים בנפח גבוה יותר

מצער להגיד, קטנים משמעותית

על פני ab?

וקצת פרפר לגבוהות

נפח שבועי היה יוצא 16 סט
בטקסס קלאסי 6

בהמשך הייתי מוסיף לאותו מתאמן משהו בסגנון דאמבל עליון
כאילו אם כבר אתה עושה AB אז זה תרגילים לא יעילים זה הכרח? פרפר לחזרות גבוהות עדיף על מקבילים עם משקל פתאום? דאמבל עליון שהוא תרגיל מיותר לחלוטין?

כאילו אם כבר אתה עושה AB אז זה תרגילים לא יעילים זה הכרח? פרפר לחזרות גבוהות עדיף על מקבילים עם משקל פתאום? דאמבל עליון שהוא תרגיל מיותר לחלוטין?
החזה עליון לרוב יהיה בפיגור אם לא תתן לו עבודה
כמתחיל זה לא חשוב

מקבילים רחב זה תרגיל לא אהוב לרוב, לי אישית זה אוכל את הכתף ומרגיש הרבה פחות טוב מפרפר

על פני ab?

וקצת פרפר לגבוהות

נפח שבועי היה יוצא 16 סט
בטקסס קלאסי 6

בהמשך הייתי מוסיף לאותו מתאמן משהו בסגנון דאמבל עליון 3x8 ומוריד בנץ ל 3x5-6

אתה מוזמן לחלוק עלי, לי זה נראה תכנון טוב
מה שגם רוב הילדים שעושים טקסס
לעומת אלה שעובדים בנפח גבוה יותר

מצער להגיד, קטנים משמעותית
לא רשמתי שאני בהכרח חובב טקסס נלהב ובוודאי שאימוני עצימות נפוצים הרבה יותר בתכניות כח. מצד שני, מרבית המתאמנים המתחילים שאני רואה סביבי לא מוסיפים נפח לבנץ' אלא מחזיקים נפח נמוך (3 סטים לכל היותר) ומקפצים בין תחנות (פרפר, אינקליין, לחיצה בדאמבל). בילדינג/ליפטינג, 80% מהאימון חייב להיות על הבנץ משום שרק כך יפיק מתאמן מתחיל את המירב.

לא רשמתי שאני בהכרח חובב טקסס נלהב ובוודאי שאימוני עצימות נפוצים הרבה יותר בתכניות כח. מצד שני, מרבית המתאמנים המתחילים שאני רואה סביבי לא מוסיפים נפח לבנץ' אלא מחזיקים נפח נמוך (3 סטים לכל היותר) ומקפצים בין תחנות (פרפר, אינקליין, לחיצה בדאמבל). בילדינג/ליפטינג, 80% מהאימון חייב להיות על הבנץ משום שרק כך יפיק מתאמן מתחיל את המירב.
עם זה אני מסכים

החזה עליון לרוב יהיה בפיגור אם לא תתן לו עבודה
כמתחיל זה לא חשוב

מקבילים רחב זה תרגיל לא אהוב לרוב, לי אישית זה אוכל את הכתף ומרגיש הרבה פחות טוב מפרפר
החזה העליון לא יהיה בפיגור אם אתה עובד לחיצות ובטח שלא אם אתה עובד לחיצות כתפיים.
מתוך עשרות מתאמנים שלי שעשו מקבילים זכור לי רק אחד שהכתף שלא לא אהבה את זה, אז כנראה שהרוב שלי ושלך הוא לא אותו אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית