הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ האם ss זו הדרך לגוף של אליל?

• פותח/ת השרשור Attos
  • פורסם בתאריך

Attos

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום ידידיי,
אני כרגע בניו זילנד הרחוקה,
התחלתי להתאמן עם תכנית ss, עשיתי את התכנית למשך כחודשיים משום שרציתי לחזק את שרירי הליבה וזו תכנית מעולה לכך.
המטרה שלי היא עלייה במסת שריר, גוף מטרה יהיה כמו של ת'ור לצורך העניין.
Ss התחילה לשעמם אותי לצערי, אז
כרגע התחלתי תכנית ab יחסית פשוטה, אני זקוק לעזרתכם האם זו החלטה נבונה או שיש לכם הצעות ייעול. (אוכל לרשום את התכנית ab אם זה עוזר)

השאלה שלי בגדול האם ss היא באמת התכנית הכי טובה לפיתוח מסה? ראיתי אנשים חזקים מאוד אבל הם נראים כמו מוכרי פלאפל וזה לא המטרה שלי, עם כל הדחף הגברי להרים ברזלים כבדים. כן, שמתי לב לשינויים בגוף בעיקר ברגליים, הם קיבלו את רוב המסה אך שאר הגוף לא התפתח כ"כ או לפחות לא שמתי לב. אולי זה אומר משהו, אולי הגוף שלי מגיב טוב לאימון של אותו שריר שלוש פעמים בשבוע (עושים סקוואט שלוש פעמים בשבוע בss)
קצת פרטים:
בן 22
1.82
82.5 ק"ג
משקלי עבודה:
סקוואט 105
דדליפט 125
בנץ 82.5
פרס 47.5

• פותח/ת השרשור
נחמד שיש המון תגובות בשרשור, כנראה פגעתי עם האליל.

לא מצאתי תמונה של הבחור בדדליפט, גם התמונה של הסקוואט לא מדהימה אבל אפשר לראות משקל עבודה נחמד ומסת שריר מינימלית, לזה התכוונתי. זה נחמד להיות חזק, אך אני מעדיף להיות גדול.

לפי התגובות אולי כדי לי למשוך את הss עוד קצת, להגיע למיצוי מקסימלי של המערכת העצבית יאז לגלוש לפיצול.
התכנית ab שחשבתי היא כזו:

חזה כתפיים יד אחורית
בנץ פרס 8*3
חזה עליון 10*3
מקבילים עם משקל 2*8
פרס 8*3
הרחקה לצדדים 10*2
לחיצה צרפתית 10*3
פשיטה בפולי 10*2

גב רגליים יד קדמית
דדליפט 5*1
מתח עם משקל 6*3
בנט אובר 8*2
סקוואט 5*2
פרונט סקוואט / כפיפות רגליים במכונה 8*3
יד קדמית
כפיפות מרפקים עם מוט ומשקולות יד 5 סטים סה"כ.

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1440160489704.jpg
    FB_IMG_1440160489704.jpg
    KB 33.1 · צפיות: 138
נחמד שיש המון תגובות בשרשור, כנראה פגעתי עם האליל.

לא מצאתי תמונה של הבחור בדדליפט, גם התמונה של הסקוואט לא מדהימה אבל אפשר לראות משקל עבודה נחמד ומסת שריר מינימלית, לזה התכוונתי. זה נחמד להיות חזק, אך אני מעדיף להיות גדול.

לפי התגובות אולי כדי לי למשוך את הss עוד קצת, להגיע למיצוי מקסימלי של המערכת העצבית יאז לגלוש לפיצול.
התכנית ab שחשבתי היא כזו:

חזה כתפיים יד אחורית
בנץ פרס 8*3
חזה עליון 10*3
מקבילים עם משקל 2*8
פרס 8*3
הרחקה לצדדים 10*2
לחיצה צרפתית 10*3
פשיטה בפולי 10*2

גב רגליים יד קדמית
דדליפט 5*1
מתח עם משקל 6*3
בנט אובר 8*2
סקוואט 5*2
פרונט סקוואט / כפיפות רגליים במכונה 8*3
יד קדמית
כפיפות מרפקים עם מוט ומשקולות יד 5 סטים סה"כ.
הייתי נותן יחס לנושא שהעלה TOM בקשר לבנץ, ובכלל לוקח את התרגילים המורכבים ומשאיר אותם במתכונת כוח מסויימת, ומוסיף "תרגילי עזר" או תרגילים נוספים כפי שתרצה,
בקשר לתמונה,אלה באמפר פלייטס לפי דעתי ואם כן זה סה"כ 100 קילו, אולי זה סינגל של הבחור ? אולי הבחור מתאמן תקופה ארוכה ואתה לא יודע על זה?,אל תתן יחס לתמונות יותר מדיי..

• פותח/ת השרשור
הוא התייחס לנפח האימון השאלה כמה סטים זה מספיק עבורו.

לגבי התמונה, טעות שלי אם זה רק 100 ק"ג אבל אני יודע שהוא התאמן עם 140 דדליפט שנה שעברה והוא שחיף, אני מאמין שהוא התחזק מאז אבל הוא עדיין צנום

שלום ידידיי,
אני כרגע בניו זילנד הרחוקה,
התחלתי להתאמן עם תכנית ss, עשיתי את התכנית למשך כחודשיים משום שרציתי לחזק את שרירי הליבה וזו תכנית מעולה לכך.
המטרה שלי היא עלייה במסת שריר, גוף מטרה יהיה כמו של ת'ור לצורך העניין.
Ss התחילה לשעמם אותי לצערי, אז
כרגע התחלתי תכנית ab יחסית פשוטה, אני זקוק לעזרתכם האם זו החלטה נבונה או שיש לכם הצעות ייעול. (אוכל לרשום את התכנית ab אם זה עוזר)

השאלה שלי בגדול האם ss היא באמת התכנית הכי טובה לפיתוח מסה? ראיתי אנשים חזקים מאוד אבל הם נראים כמו מוכרי פלאפל וזה לא המטרה שלי, עם כל הדחף הגברי להרים ברזלים כבדים. כן, שמתי לב לשינויים בגוף בעיקר ברגליים, הם קיבלו את רוב המסה אך שאר הגוף לא התפתח כ"כ או לפחות לא שמתי לב. אולי זה אומר משהו, אולי הגוף שלי מגיב טוב לאימון של אותו שריר שלוש פעמים בשבוע (עושים סקוואט שלוש פעמים בשבוע בss)
קצת פרטים:
בן 22
1.82
82.5 ק"ג
משקלי עבודה:
סקוואט 105
דדליפט 125
בנץ 82.5
פרס 47.5
Ss היא תוכנית טובה ואידיאלית למתחיל ולא שום דבר מעבר לזה. אם אתה שואל אם בכמה חודשים שתקח לך התוכנית אתה תהפוך לאליל התשובה היא לא

זה קצת עצוב שאנשים חושבים שאם יעשו SS לתקופה מסויימת (בלי למצות אותה) הם יישר יצפו להראות כמו אלילים\מפתחי גוף\מה שלא תיהיה המטרה שלהם. פותח הפוסט, לדעתי לא מיציתי את SS. אתה לא יכול לצפות להראות מרשים שאלה המשקלים שלך (בלי לזלזל כמובן, אבל צריך להיות מציאותי). שרירים חזקים נראים טוב. אתה נמצא בדיוק בשלב שבו הכיף מתחיל בתוכנית. אני מציע שתמשיך לעשות אותה כמו שצריך ואם אין ברירה אפשר לעבור למתכונת אחרת בלחיצות כפי שהמליצו כאן. אבל קודם צריך לראות שמתקיימים התנאים של התאוששות ואם נעשו מספיק ריסטים כפי שמומלץ בתוכנית. לעבור ל"תוכנית" פיצולים (זה עלבון לקרוא לדברים האלה תוכניות) בלי שום תכנון לא יביא לך אפשרות למצות פוטנציאל. SS מסיימים על משקלים גבוהים יותר. יש כאן בפורום אנשים שפתחו לוגים ועשו אותה כמו שצריך. אני מציע להציץ, לקרוא וללמוד.

• פותח/ת השרשור
אתם צודקים,אתם מחדדים את הנקודה שכנראה לא מיציתי את ss עד הסוף, כנראה אחזור אליה וניתן בראש.
השאלה הגדולה שלי הייתה האם אחרי שיש בסיס טוב עם משקלים מכובדים ואני רוצה לגדול, האם תוכנית כוח היא התשובה הכי יעילה לפיתוח מסת שריר,
אני בספק.

לגבי הss,
אני זוכר שהיה רשום על תרגילי עזר בתכנית, כמו לחיצת חזה בשיפוע עליון ובנט אובר. מתי והאם מוסיפים אותם? תרגילים מבודדים לא קשורים לתכנית בשום שלב, נכון?

אני מעוניין לראות כזה דבר. אתה פיזית לא יכול להרים כולכך הרבה בלי מסת שריר עליך .
המאמן השחיף אצלי במכון עושה מתח עם 40 ק"ג עליו ל-4 סטים של 10 והוא שוקל 62 ק"ג בלחץ.
ראיתי אותו גם עושה כמה חזרות מתח עם יד אחת.
😳

נראה לך nnnnnnnnn הידיים שלו יתנתקו מהכתפיים.

למה, 4 סטים של 10 מתח עם 40 ק"ג עליך זה לא המון?! ועוד בנאדם ששוקל 62.
מתח זה לא דדליפט.
באמת כל הכבוד לו על המשקל אבל זה לא שווה ערך למשקלים כבדים בתרגילים מורכבים.

אתם צודקים,אתם מחדדים את הנקודה שכנראה לא מיציתי את ss עד הסוף, כנראה אחזור אליה וניתן בראש.
השאלה הגדולה שלי הייתה האם אחרי שיש בסיס טוב עם משקלים מכובדים ואני רוצה לגדול, האם תוכנית כוח היא התשובה הכי יעילה לפיתוח מסת שריר,
אני בספק.

לגבי הss,
אני זוכר שהיה רשום על תרגילי עזר בתכנית, כמו לחיצת חזה בשיפוע עליון ובנט אובר. מתי והאם מוסיפים אותם? תרגילים מבודדים לא קשורים לתכנית בשום שלב, נכון?

למתאמן טבעי כן. למה יש לך ספק? בנאדם שיש לו 140 סקוואט הוא גדול יותר מבנאדם שיש לו 80. אחד שלוחץ 60 קטן יותר מאחד שלוחץ 100 בפלג גוף העליון. עליה במסת שריר זו תופעת לוואי של עליה בכוח ולהפך. זה פשוט ולא צריך להסתבך. אני בדעה שאחרי שממצים SS צריך למצות גם התקדמות שבועית. תוכנית כמו טקסס יכולה להיות מעולה לשלב הזה. אתה גם תגדל משמעותית מהנפח שלה, כי זה נפח אמיתי, לא הבולשיט שמוכרים לך ב"תוכניות" פיצולים.

לגבי תרגילי עזר. אפשר להוסיף מקבילים וכפיפות ופשיטות לידיים. יש פה באתר כתבה על SS, תקרא אותה, כתוב שם בפורש לגבי כל מה שצריך לדעת.

אני בספק.
אני אתן את דעתי הרצינית לשאלה שלך:
השאלה היא למה אתה קורא תוכניות כוח - או יותר נכון, איך אתה מגדיר את ההפך מהן. אם ההפך הוא פיצולים - אז אתה טועה.
תוכניות פיצולים מרובות אותיות מתאימות אך ורק למפתחי גוף מתקדמים ומוזרקים. למי שלא מתאים לקטגוריה הצרה הזו אין סיבה לעשות אותן.
אם תיקח תוכנית כוח כמו הליניארית או טקסס - היא פלטרפורמה נהדרת לכל מטרה למעשה.
אתה יכול להתקדם איתה בכוח, כמובן.
אתה יכול להעמיס עליה תרגילי עזר מרובי חזרות להשלמת נפח לכל נפח שתרצה.
אתה יכול להוסיף לה תרגילי WL תוך שמירה על בסיס כוח שמתקדם תוך כדי האימונים.
אתה יכול להחליט שכוח פחות חשוב לך, ובמקום להעלות משקל מדי שבוע תעלה אותו מדי שבועיים בלבד.
תוכנית כזו היא גמישה הרבה יותר ממה שנראה ממבט ראשון, היא מאפשרת לך ללכת בהרבה כיוונים שונים, היא מספקת גירוי רציני ובעיקר תדיר לשרירים, והיא פועלת בצורה שבגוף פועל בה - תנועות שלמות ולא שרירים בודדים ומבודדים.

• פותח/ת השרשור
שוב, אני באמת שמח לקרוא את התגובות ולקבל ביקורת,יש פה אנשים תותחים.

הבנתי, הפנמתי, עכשיו צריך ליישם.
אני אחזור לss כשאחזור ארצה, מקווה גם לפתוח לוג בפורום כדי לקבל ביקורת תוך כדי התהליך.

כן, לגבי abcd וחבריו, הבנתי שזו תכנית שטובה לחבר'ה עם מזרק בתחת ולא כ"כ לפשוטי העם, חשבתי על ab קלאסית פשוט ולא בהכרח פיצולים של חמישה ימים בשבוע .
אסיים את הss כמו שצריך ונמשיך משם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית