אוהבי האופי הטוב, זה נושא שתאהבו.

רמאית. לפני המפץ הגדול היינו מקווצים..

אה סבבה, עכשיו עברתם לעשות רצח אופי לטבעונים:beautiful62nj6ht:

זו לא הייתה ירידה על טבעונים,תרגעי.
צורת החשיבה של "אני הייתי X ואז הפכתי ל Y וכל מי שעדיין נשאר X הוא אידיוט" יכול להתאים להרבה דברים,זה הדבר הראשון שעלה לי לראש.
סבבה,"הייתי דתי ואז חזרתי בשאלה,רק טיפשים חסרי עמוד שדרה ישארו דתיים"
"הייתי חילוני ואז חזרתי בתשובה,איך אתם מסוגלים לאכול לא כשר יא חבורה של גויים?"
אפשר להמשיך עד שבוע הבא

אם כבר מדברים עוד פעם על השטויות האלה יש דבר כזה דתי צמחוני/טבעוני? או שזה נוגד את התורה או משהו.

זו לא הייתה ירידה על טבעונים,תרגעי.
צורת החשיבה של "אני הייתי X ואז הפכתי ל Y וכל מי שעדיין נשאר X הוא אידיוט" יכול להתאים להרבה דברים,זה הדבר הראשון שעלה לי לראש.
סבבה,"הייתי דתי ואז חזרתי בשאלה,רק טיפשים חסרי עמוד שדרה ישארו דתיים"
"הייתי חילוני ואז חזרתי בתשובה,איך אתם מסוגלים לאכול לא כשר יא חבורה של גויים?"
אפשר להמשיך עד שבוע הבא
עם זה אני לגמרי מסכימה.
בן אדם שחושב שכל מי ששונה ממנו הוא חרא בן אדם והוא בהכרח מושלם

אם כבר מדברים עוד פעם על השטויות האלה יש דבר כזה דתי צמחוני/טבעוני? או שזה נוגד את התורה או משהו.
יש הרבה דתיים צמחוניים וטבעוניים..
שטוענים שהמזון שאנחנו אוכלים לא כשר כי התעשייה מגוללת הרבה צער בעלי חיים.
ויש רבנים שמעודדים טבעונות

אני רק חושב שכל מי שמפריע לו משהו בחיים האישיים שלו, ולא קם כדי לשנות את זה הוא בן אדם מסריח ועדיף שיתאבד כי הוא סתם תופס לי מקום חניה/אוויר.
זה הדעה שלי.

אני רק חושב שכל מי שמפריע לו משהו בחיים האישיים שלו, ולא קם כדי לשנות את זה הוא בן אדם מסריח ועדיף שיתאבד כי הוא סתם תופס לי מקום חניה/אוויר.
זה הדעה שלי.
@vithano
ממש קשה לי עכשיו לא להכניס פה טיעונים טבעוניים:suicide:

זה הדעה שלי.
אתה בן אדם קטן וכועס,בדרך כלל זה מגיע מהצקות בזמן הלימודים על ידי אנשים שתמיד היו יותר פופולאריים ממך,כעסת עליהם אבל לא באמת יכולת לעשות להם משהו כי היית שמן בלי הרבה חברים,וגם אלו שהיו חברים שלך לא תמיד עמדו לצידך,מאז התבגרת ואתה בטוח שהשתנת,אבל בפנים אתה עדיין אותו שמן שמאשים את כל שאר האנשים בחולשות שלו,בהצלחה בחיים.

זה הדעה שלי.

ואני חושב שכל מי שיותר טיפש ממני (כן, זה כולל אותך) הוא בן אדם מסריח שצריך להתאבד. אתה סתם תופס לי את האוויר ונהנה מהמסים שאני משלם.

אתה בן אדם קטן וכועס,בדרך כלל זה מגיע מהצקות בזמן הלימודים על ידי אנשים שתמיד היו יותר פופולאריים ממך,כעסת עליהם אבל לא באמת יכולת לעשות להם משהו כי היית שמן בלי הרבה חברים,וגם אלו שהיו חברים שלך לא תמיד עמדו לצידך,מאז התבגרת ואתה בטוח שהשתנת,אבל בפנים אתה עדיין אותו שמן שמאשים את כל שאר האנשים בחולשות שלו,בהצלחה בחיים.
יכולת להתבטא יותר יפה.. זה בסדר שאנשים מפגרים אבל לא ככה. 🫤

אני לא מאשים אף אחד, אני מאשים את כל אלו שמתלוננים על כמה רע להם ולא עושים כלום כדי לשנות את זה
אבל אתה אחלה פסיכולוג ממליץ לך ללכת להוציא תואר, אחלה של דבר.

יש הרבה דתיים צמחוניים וטבעוניים..
שטוענים שהמזון שאנחנו אוכלים לא כשר כי התעשייה מגוללת הרבה צער בעלי חיים.
ויש רבנים שמעודדים טבעונות
דמבלדור ממליץ על מנה בשרית לפחות פעם ביום
הדיון הזה אדיר.
הכל התחיל בטרול שטוען שהוא אישה ששקלה 130 ק"ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית