אוהבי האופי הטוב, זה נושא שתאהבו.

לא מגיע לך כלום... אם אתה נראה מעולה, טיפש ועני כנראה שהסיכוי שלך למצא עצמך בקשר עם מישהי שנראית מעולה, חכמה ועשירה נמוך משל השמן, החכם והעשיר.
כבר ניהלתי קשרים עם בחורות מאוד מאוד יפות שחברים שלי היו מזילים עליהן ריר ואני אפילו לא קרוב להיות עשיר.
יותר מזה, באותה תקופה גם לא היה לי רכב משלי.

רק גברים שלא מצליחים עם נשים מפילים את האשמה על הגברים העשירים ש-"בגלל הכסף אז היא יוצאת איתו".
לא, זה לא בגלל הכסף, תאמין לי.
הכסף זה הכלי שהביא לו את הבטחון ובזכות הבטחון הוא הצליח למשוך אותה (ועוד כמה פקטורים אישיים).
זה כמו להגיד "בגלל שהוא שותה שייק חלבון אז הוא כזה גדול".
זה לא בידיוק נכון, כי החלבון הוא הכלי שהגוף שלך משתמש בו כדי לבנות שריר כתוצאה מהאימונים שאתה עושה.

אתה צריך למצוא את הכלים שלך כדי שירימו אותך למעלה ויתנו לך בטחון עם נשים.

הראשונה זה משהו אחר,כשאתה לא מכיר משהו אחר חוץ מאותה אחת,ואתה מתחתן איתה,זאת טעות חייך.
אם הייתי נשאר בעבודה הראשונה שעבדתי בה(כי חשבתי שהיא אחלה ואז פיטרו אותי אחרי חודש) ולא הייתי עובד בעוד מקומות,לא הייתי יודע כמה היא הייתה נוראית,אותו הדבר עם נשים.

כן, גם זה קרה לי.
תמיד יש פעם ראשונה בחיים.
למרות שיצא לי לראות זוגות שנשואים כבר המון זמן והם היו הראשונים אחד של השני.
מעניין אותי איך הם באמת מרגישים שם.

לא הבנתי למה כולכם תוקפים את קוסטה, מה פסול בלשאוף להיות עם בחורה שנראית כמה שיותר טוב? ברירה טבעית מישהו?

הברירה הטבעית לא הכיחדה את הכיעור מהעולם משום מה..

מעניין. אני מבין שזה סך הכל מנגנון הגנה שמדבר במקומך, כל כך הרבה ציניות בבן אדם כל כך קטן

אני די בטוח שהוא יותר גדול ממך.

לפעמים , אתה מוצא את עצמך במיטה banging fat chicks. כשהחיים מביאים לך לימונים - תעשה מהם עוגת לימון

לפעמים , אתה מוצא את עצמך במיטה banging fat chicks. כשהחיים מביאים לך לימונים - תעשה מהם עוגת לימון
כל מה שמגישים לך שקשור ללימון, ראה ערך וופלות לימון זה סימן.
כשמביאים לך לימונים זה רק סימן שרוצים שתלך.

נערך לאחרונה:
אז אף אחד בימינו לא מסתכל על אינטלגנציה?
אוף 😭

אינטיליגנציה זה מה שישאיר אותך איתו, אחרי שהוא נמשך אלייך כבר ושכב איתך.

בעיקרון מצד הגבר, רוב הקשרים מתחילים כי הגבר נמשך למישהי ואז הוא אמר "וואי אני חייב לזיין אותה" ואז הוא יצא איתה לדייט או שתיים ונדלק על האופי שלה גם.

לא שמעתי קשר שהתחיל מ... "וואי היא ממש מגניבה, לא אכפת לי שהיא נראית ככה אני נמשך אליה בגלל האופי"

מצד שני אני אישית לא יכול לזיין סתומות , גם אם הן כוסיות ואפילו אם זה רק זיון

אינטיליגנציה זה מה שישאיר אותך איתו, אחרי שהוא נמשך אלייך כבר ושכב איתך.

בעיקרון מצד הגבר, רוב הקשרים מתחילים כי הגבר נמשך למישהי ואז הוא אמר "וואי אני חייב לזיין אותה" ואז הוא יצא איתה לדייט או שתיים ונדלק על האופי שלה גם.

לא שמעתי קשר שהתחיל מ... "וואי היא ממש מגניבה, לא אכפת לי שהיא נראית ככה אני נמשך אליה בגלל האופי"

מצד שני אני אישית לא יכול לזיין סתומות , גם אם הן כוסיות ואפילו אם זה רק זיון
אני מסכימה ב90 אחוז למה שכתבת.

אבל אנשים מכירים לא רק בדייטים ופאבים וכו.
אנשים גם עובדים/לומדים ביחד ואני מכירה קשרים הזויים לגמרי שהתחילו במקום העבודה שלי.
זה סתם היה למה שאמרת שלא שמעת על קשרים שהתחילו ממשיכה לאופי שלה.

אבל שוב מסכימה לגמרי.

אני מסכימה ב90 אחוז למה שכתבת.

אבל אנשים מכירים לא רק בדייטים ופאבים וכו.
אנשים גם עובדים/לומדים ביחד ואני מכירה קשרים הזויים לגמרי שהתחילו במקום העבודה שלי.
זה סתם היה למה שאמרת שלא שמעת על קשרים שהתחילו ממשיכה לאופי שלה.

אבל שוב מסכימה לגמרי.
מסכים. יש כוסיות שבמבט ראשון רציתי להתחתן איתן אבל אחרי היכרות הן הרבה פחות מושכות בגלל האופי, ויש בינוניות לגמרי שאחרי היכרות עמוקה פתאום הן מדהימות, לדעתי רמת ההיכרות משפיעה מאוד איך אנחנו רואים את הבן אדם גם פיזית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית