הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוהבי האופי הטוב, זה נושא שתאהבו.

Born slippy

משתמש קבוע
1,707
836
נק' מוניטין:
3,222
1,707
836
שלום לכולם
אני רוצה לשאול באופן היפותטי כמובן.

נניח שהייתם מכירים בחורה
ונניח שהיא שוקלת 130 קילו.
ונניח שהיא מרימה יותר ממכם.
ונניח שיש לה אופי טוב, הרבה תחביבים מעניינים, הרבה נושאים לשיחה, יודעת לבשל, יודעת לפנק, והסקס איתה אגדי.

הייתם יוצאים איתה? או שהמראה חיצוני עד כדי כך חשוב לכם?

אפשר להתייחס לשאלה ההיפותטית הזו גם בניסוח של בחורה שהיפותטית שוקלת 130 על שתי מטר.

אשמח לתשובות 😃
זה למטרות מחקר.

שלום לכולם

נניח שהייתם מכירים בחורה
ונניח שיש לה אופי טוב, הרבה תחביבים מעניינים, הרבה נושאים לשיחה, יודעת לבשל, יודעת לפנק, והסקס איתה אגדי.

אפשר להתייחס לשאלה ההיפותטית הזו גם בניסוח של בחורה שהיפותטית שוקלת 130 על שתי מטר.

אשמח לתשובות 😃
זה למטרות מחקר.

בהחלט לא, זה נשמע שיטחי אבל חייב משיכה מינימלית.

מה שכן, אני מוצא את עצמי נמשך הרבה לבחורות אני מכיר במכון ויש לנו תחומיי עניין משותפים

והלבוש הסקסי הזה בגופיית אנדר ארמור עושה לי את זה.

אבל כולן שוקלות 65 ק"מ ומטה

בהחלט לא, זה נשמע שיטחי אבל חייב משיכה מינימלית.

מה שכן, אני מוצא את עצמי נמשך הרבה לבחורות אני מכיר במכון ויש לנו תחומיי עניין משותפים

והלבוש הסקסי הזה בגופיית אנדר ארמור עושה לי את זה.

אבל כולן שוקלות 65 ק"מ ומטה
אותי מעניין אם באמת אתה בהכרח לא תימשך לבחורה שמנה או שאתה פשוט מדחיק את המשיכה בגלל נורמות בחברה (?)
פעם ראיתי איזה ניסוי בהקשר של גנים מולדים ומשיכה.. שלריח של האדם העומד מולך יש השפעה גדולה באם תיווצר משיכה או לא.
ולא היה מדובר בריחות מלאכותיים (בושם, דיאודורנט).. אלא בריח גוף טבעי..
נקודה למחשבה, טרם בדקתי לעומק...

שומן אפשר לשרוף, אופי חרא קשה לשנות. בטוח שכן, גם בגלל שהיא מרימה וגם בגלל שהיא חכמה. מי שמודאג מה יגידו או מה יחשבו, שימשיך להיות במרדף אחרי מישהו מושלם שאף פעם לא יגיע. לקבל מישהי כמו שהיא, יגרום לה לאהוב אותך ואולי להוריד איזה 60 קילו.. בחורה שיותר גבוהה מגברים זה בעייתי(לא בשבילי אישית אבל בשביל רובם), כי אז מגיע חוסר בטחון עצמי או תסכול. אני אישית אסתכל עליה בהערצה ובכבוד. גם בגלל שהיא תהיה יחידה במינה וגם בגלל שאישה שמרימה יותר ממני היא לא אישה(חיזרית או חצי גבר בגלל חומרים)

• פותח/ת השרשור
שומן אפשר לשרוף, אופי חרא קשה לשנות. בטוח שכן, גם בגלל שהיא מרימה וגם בגלל שהיא חכמה. מי שמודאג מה יגידו או מה יחשבו, שימשיך להיות במרדף אחרי מישהו מושלם שאף פעם לא יגיע. לקבל מישהי כמו שהיא, יגרום לה לאהוב אותך ואולי להוריד איזה 60 קילו.. בחורה שיותר גבוהה מגברים זה בעייתי(לא בשבילי אישית אבל בשביל רובם), כי אז מגיע חוסר בטחון עצמי או תסכול. אני אישית אסתכל עליה בהערצה ובכבוד. גם בגלל שהיא תהיה יחידה במינה וגם בגלל שאישה שמרימה יותר ממני היא לא אישה(חיזרית או חצי גבר בגלל חומרים)

אני חצי מאוהבת

מילים כדורבנות.

אותי מעניין אם באמת אתה בהכרח לא תימשך לבחורה שמנה או שאתה פשוט מדחיק את המשיכה בגלל נורמות בחברה (?)
פעם ראיתי איזה ניסוי בהקשר של גנים מולדים ומשיכה.. שלריח של האדם העומד מולך יש השפעה גדולה באם תיווצר משיכה או לא.

אני מאלה ששמים ז*** על נורמות בחברה, אבל מה לעשות אני לא נמשך לשמנות כמו שאני לא נמשך לדקיקות בלי בשר ובלי חזה.
אבל יופי ומשיכה מינית זו רק דלת הכניסה, יצא לי להכיר לא מעט נשים "כוסיות" אבל טיפשות כמו נעל, וכמובן שזה לא המשיך לשום מקום.

הכרתי גם בחורות מלאות, חמודות עם אופי אלוהי, אבל 130 ק"ג - באמת שיהיה לי קשה להמשך לזה.
וזוגיות ללא משיכה מינית זו לא זוגיות.

שלום לכולם

נניח שהייתם מכירים בחורה

אשמח לתשובות 😃
זה למטרות מחקר.
באופן היפוטטי, בוודאי שהייתי יוצא איתה אם הייתי נהנה בחברתה ובוודאי שהיציאה לא היתה מקבלת גוון מיני אם לא הייתי נמשך אליה.
(לא הבנתי את ההקשר בעניין המשקל שהיא מרימה... 😳)

גברים פחות מושפעים מהסביבה מאשר נשים. בן אדם שמתאמן והבטחון העצמי שלו גובר- הוא לא מרגיש צורך לספק את החברה\סביבה אלא רק את עצמו ולכן בטווח רחוק יותר סיכוי שימצא אושר, כי הוא מבין שהכל בא ממנו. הבעיה בעולם היום שכל מה שלא טבעי ומזויף כביכול מקובל יותר בחברה ומושך יותר. אם זה מראה: שיער צבוע,הורדת שיער בגוף,קוסמטיקה,דאודורנטים וכו. נשים עושות הכל כדי להחביא את ריח הזיעה, את החצקון ולהמנע מאי נוחות. אז אחרי שכל מה שהגבר שומע ורואה הוא מלאכותי, ומולד מהסביבה,חינוך וכו.. לא נשאר שום דבר מקורי או טבעי בבן אדם.
ללכת נגד נורמות, נגד מותגים ונגד מלאכותיות תמיד מציב אותך במצב לא נוח, כי אז אתה יוצא פריק שאוהב נשים שעירות,שריריות וכאלו שמפתחות פחות את עצמן מבחינה חיצונית.
אז אפילו אם גברים נמשכים לפרומונים בשיער של הנשים וכנל לגבי ריח הזיעה של הגברים- בגלל הנורמות ושטיפת השכל, אנשים מתעלמים מהמשיכה הכימית. זוכר שקראתי באיזה מקום שאהבה אמיתית אצל גבר היא כאשר הוא אוהב את אשתו\חברתו גם כשהיא קרחת- בגלל שרוב הפרומונים הנשיים נמצאים בשיער. ואם גבר אוהב מישהי למרות שהיא קרחת אז האהבה היא לא רק שטחית.

משיכה זה משהו מאד מאד פסיכולוגי, גישה לרוב תהיה משהו הרבה יותר סקסי מכל סגנון מראה שיש.
130 זה קיצוני מידי לטעמי, לא בגלל הוויב החברתי שזה יצור אלא בגלל שזה פשוט לא מושך (אותי לפחות), צריך להיות מישהו בעל טעם מאד ספציפי על מנת להחליק את זה (בהצלחה לכם יפי נפש).

זה לצאת עם מישהי שהסיכוי שלה להתקבל ל NFL יותר גדול משלך.

מסתבר שגם ב-130 קילו אפשר להיות סקסית ומושכת:
Pictures .. "Tess" the first model of the weight of 130 kg - women's fashion

מין הסתם יהיה קשה לעשות איתה הליכות, לעזור לה לקום מהספה ולנקות את העור מתחת לשומן עם מתלית(שום דבר שלא עשיתי בעבודה סיעודית), אבל אם היא עושה אוכל טוב ומספקת נושא שיחה מעניין, אז אולי היא שווה את זה.

משיכה זה משהו מאד מאד פסיכולוגי, גישה לרוב תהיה משהו הרבה יותר סקסי מכל סגנון מראה שיש.
130 זה קיצוני מידי לטעמי, לא בגלל הוויב החברתי שזה יצור אלא בגלל שזה פשוט לא מושך (אותי לפחות), צריך להיות מישהו בעל טעם מאד ספציפי על מנת להחליק את זה (בהצלחה לכם יפי נפש).

זה לצאת עם מישהי שהסיכוי שלה להתקבל ל NFL יותר גדול משלך.
מה הקשר ליופי נפש?! יש כאלה שנמשכים לשמנות. אולי מדובר טעם ספציפי אבל לא החלקה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית