הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוהבי האופי הטוב, זה נושא שתאהבו.

מי אתה שתגיד לי מי בשבילי?
זה שאני אוהב אותן רזות עם טוסיק מוצק וחזה c+
זה שאני שואף להגיע לבנות יפיפיות זאת בעיה?
נראה לי הבעיה היא שאנשים מתפשרים זאת בעיה ,להיות בינוני וסביר זאת בעיה שמעצבנת אותי כל פעם מחדש
סליחה שאני שואף ליותר אתפשר על איזה קקי במקום
קוסטה אתה דוחה. דיי לכתוב.
השאיפה שלך זה האידאולוגיה הכי מפגרת ששמעתי בחיי. תמשיך לחלום למצוא את האחת המושלמת בסטנדרטים שלך.

קוסטה אתה דוחה. דיי לכתוב.
השאיפה שלך זה האידאולוגיה הכי מפגרת ששמעתי בחיי. תמשיך לחלום למצוא את האחת המושלמת בסטנדרטים שלך.
ואני בטוח שאמצא אותה
אני בגיל הכי יפה (21) למה שאשרוף אותו על מישהי אחת?
אני לא מוכן לקשר ולא רוצה קשר ,נכון עכשיו זה נשמע רע ולא מועיל אבל כל אחד יחיה עם הבחירות שלו

מי אתה שתגיד לי מי בשבילי?
זה שאני אוהב אותן רזות עם טוסיק מוצק וחזה c+
זה שאני שואף להגיע לבנות יפיפיות זאת בעיה?
נראה לי הבעיה היא שאנשים מתפשרים זאת בעיה ,להיות בינוני וסביר זאת בעיה שמעצבנת אותי כל פעם מחדש
סליחה שאני שואף ליותר אתפשר על איזה קקי במקום

כדי להיות עם אישה יפה קודם צריך לאהוב נשים,ולא לשים דוגמניות על מעמד כאילו הן אלוהים.
כשתגיע להבנה שאישה וגבר הם בני אדם,לפני שהם מינים שונים,אתה תצליח הרבה יותר.
ובכלל לדרג נשים זה טיפשי במיוחד,כי
א.ברגע שדירגת מישהי בתור 8 או 9 או 10 ואתה מחשיב את עצמך ל5 או 6 או 7 ,אתה כבר בנקודת נחיתות והסיכוי שלך איתה רק בגלל איפה שהראש שלך נמצא כבר שואף ל0.
ב.ה10 שלך זה לא ה10 שלי.
ג.לאף אחד לא אכפת איך דירגת אותה,ואם אתה במערכת יחסים עם מישהי,אני בטוח שאם חבר שלך יגיד לך שהיא "7" אתה תעלב.

כדי להיות עם אישה יפה קודם צריך לאהוב נשים,ולא לשים דוגמניות על מעמד כאילו הן אלוהים.
כשתגיע להבנה שאישה וגבר הם בני אדם,לפני שהם מינים שונים,אתה תצליח הרבה יותר.
ובכלל לדרג נשים זה טיפשי במיוחד,כי
א.ברגע שדירגת מישהי בתור 8 או 9 או 10 ואתה מחשיב את עצמך ל5 או 6 או 7 ,אתה כבר בנקודת נחיתות והסיכוי שלך איתה רק בגלל איפה שהראש שלך נמצא כבר שואף ל0.
ב.ה10 שלך זה לא ה10 שלי.
ג.לאף אחד לא אכפת איך דירגת אותה,ואם אתה במערכת יחסים עם מישהי,אני בטוח שאם חבר שלך יגיד לך שהיא "7" אתה תעלב.
שום דבר ממה שכתבת נכון ,סורי...
חוץ מזה שה10 שלי זה לא שלך

כל אחד והטעם שלו
נו אחלה,
אז נראה לי שכולנו מסכימים.

אתה נשמע כמו אחד שהולך לו טוב עם דוגמניות אז אני לא אנפץ לך את הבועה.
בהצלחה בהמשך.
אם זה הטעם שלו ורק לזה הוא נמשך?
זה כמו שמישהו יימשך רק לג'ינג'יות ואחד אחר יימשך רק לבחורות מלאות- אז מבחינת הסטנדרטים האישיים שלו, הוא לא ייצא עם מישהי שהוא לא נמשך אליה. הגיוני.

נו אחלה,
אז נראה לי שכולנו מסכימים.

אם זה הטעם שלו ורק לזה הוא נמשך?
זה כמו שמישהו יימשך רק לג'ינג'יות ואחד אחר יימשך רק לבחורות מלאות- אז מבחינת הסטנדרטים האישיים שלו, הוא לא ייצא עם מישהי שהוא לא נמשך אליה. הגיוני.

בדיוק על זה דיברתי,שהסטנדרט שלו זה לא הסטנדרט שלי,ולקבוע לי מי "בינוני וסביר" רק אני יכול.
תקראי שוב את התגובות שלו.

בדיוק על זה דיברתי,שהסטנדרט שלו זה לא הסטנדרט שלי,ולקבוע לי מי "בינוני וסביר" רק אני יכול.
תקראי שוב את התגובות שלו.
לא קבעתי לך מה בינוני וסביר ,תפסיק להגיד שקובעים לך דברים קצת נמאס להסביר את זה מחדש כל פעם
אמרתי שזה אנשים שמתפשרים זה גרוע כי הם לא שואפים ליותר כי כנראה הם ככה בכל התחומים
רק אמרתי שאתה נשמע כמו בנאדם שמתפשר

לא קבעתי לך מה בינוני וסביר ,תפסיק להגיד שקובעים לך דברים קצת נמאס להסביר את זה מחדש כל פעם
אמרתי שזה אנשים שמתפשרים זה גרוע כי הם לא שואפים ליותר כי כנראה הם ככה בכל התחומים
רק אמרתי שאתה נשמע כמו בנאדם שמתפשר
איפה אתה מדרג את אמא שלך בסקאלה?
שאלה עוקבת,האם אתה חושב שאבא שלך התפשר?
שאלה עוקבת,האם אתה חושב שכל מי שהתחתן עם מישהי שהיא לא דוגמנית התפשר?
שאלה עוקבת,אם היית חי לפני 50 שנה,האם היית משווה כל בחורה שאתה פוגש לאידיאל לא מציאותי?(רמז:כנראה שלא)

הפורנו,הטלוויזיה ודן בילזריאן עשו לך שטיפת מח שאם אתה לא בחברת דוגמניות\עשיר\דוגמן אתה כשלון,ואם אתה תמשיך לחשוב ככה אתה תשאר כשלון גם אם יהיה לך טוב,כי לעולם לא תהיה שמח בחלקך.
וזה לא רק אתה,כולנו עברו את שטיפת המח הזאת.
זאת אחת הסיבות שהיום אף אחד לא "שואף" להיות בנאי או עובד ביוב,כי זה לא סקסי כמו הייטקיסט או מדען

איפה אתה מדרג את אמא שלך בסקאלה?
שאלה עוקבת,האם אתה חושב שאבא שלך התפשר?
שאלה עוקבת,האם אתה חושב שכל מי שהתחתן עם מישהי שהיא לא דוגמנית התפשר?
שאלה עוקבת,אם היית חי לפני 50 שנה,האם היית משווה כל בחורה שאתה פוגש לאידיאל לא מציאותי?(רמז:כנראה שלא)

הפורנו,הטלוויזיה ודן בילזריאן עשו לך שטיפת מח שאם אתה לא בחברת דוגמניות\עשיר\דוגמן אתה כשלון,ואם אתה תמשיך לחשוב ככה אתה תשאר כשלון גם אם יהיה לך טוב,כי לעולם לא תהיה שמח בחלקך.
וזה לא רק אתה,כולנו עברו את שטיפת המח הזאת.
זאת אחת הסיבות שהיום אף אחד לא "שואף" להיות בנאי או עובד ביוב,כי זה לא סקסי כמו הייטקיסט או מדען
אם בן אדם מגדיר את הסטנדרטים שלו לפי סרטי פורנו זו בעיה שלו.
כל אחד מאיתנו מתעצב בצורה שונה...
בכל חברה יש נורמות מסויימות וכל אחד מושפע ברמה אחרת.
בדיוק כפי שבחברה אחת להיות לבן זה מושך ובחברה אחרת להיות שחום. בחברה אחת להיות מלאה בחברה שנייה רזה..
זו המציאות עם כמה שזה נשמע רע ואי אפשר לשנות את זה.
כבר מגיל קטן אנחנו מפתחים טעם שונה לגבי דברים רבים - ריחות, מאכלים שונים, ביגוד..
אם יש מישהו שאוהב לאכול ספגטי כי לזה הוא רגיל - תכריח אותו לאכול סושי?

גם לגבי משיכה.. למה שהוא ייצא עם מישהי שהוא לא נמשך אליה?
אני יכולה להגיד לך בתור בחורה שאני בעצמי לא ארצה לצאת עם מישהו שלא נמשך אליי..

אם בן אדם מגדיר את הסטנדרטים שלו לפי סרטי פורנו זו בעיה שלו.
כל אחד מאיתנו מתעצב בצורה שונה...
בכל חברה יש נורמות מסויימות וכל אחד מושפע ברמה אחרת.
בדיוק כפי שבחברה אחת להיות לבן זה מושך ובחברה אחרת להיות שחום. בחברה אחת להיות מלאה בחברה שנייה רזה..
זו המציאות עם כמה שזה נשמע רע ואי אפשר לשנות את זה.
כבר מגיל קטן אנחנו מפתחים טעם שונה לגבי דברים רבים - ריחות, מאכלים שונים, ביגוד..
אם יש מישהו שאוהב לאכול ספגטי כי לזה הוא רגיל - תכריח אותו לאכול סושי?

גם לגבי משיכה.. למה שהוא ייצא עם מישהי שהוא לא נמשך אליה?
אני יכולה להגיד לך בתור בחורה שאני בעצמי לא ארצה לצאת עם מישהו שלא נמשך אליי..

רוצה שאני אגלה לך סוד?
אנחנו נמשכים למי שאנחנו נמשכים.
אנחנו יוצאים(בפומבי) עם מי שהחברה חושבת שאנחנו צריכים לצאת איתו.
הרי אם דוגמן ייצא עם מישהי במשקל 130 קילו,אנשים ייסתכלו עליו כמו על משוגע,רק לאנשים שהם אלפא,וממש לא אכפת להם מה חושבים עליהם לא יהיה אכפת מזה,השאר יימנעו מלהגיע למצב הזה גם אם הם מאוד נמשכים אליה.

בוא נגיד ככה,אם החברה מכתיבה לך את החיים,אתה לעולם לא תהיה מאושר.
והיום כשכולם מחטטים לכולם בחיים(פייסבוק,טוויטר וכו) אי אפשר לעשות שום דבר באופן פרטי

רוצה שאני אגלה לך סוד?
אנחנו נמשכים למי שאנחנו נמשכים.
אנחנו יוצאים(בפומבי) עם מי שהחברה חושבת שאנחנו צריכים לצאת איתו.
הרי אם דוגמן ייצא עם מישהי במשקל 130 קילו,אנשים ייסתכלו עליו כמו על משוגע,רק לאנשים שהם אלפא,וממש לא אכפת להם מה חושבים עליהם לא יהיה אכפת מזה,השאר יימנעו מלהגיע למצב הזה גם אם הם מאוד נמשכים אליה.

בוא נגיד ככה,אם החברה מכתיבה לך את החיים,אתה לעולם לא תהיה מאושר.
והיום כשכולם מחטטים לכולם בחיים(פייסבוק,טוויטר וכו) אי אפשר לעשות שום דבר באופן פרטי
מי אלה ה"אנחנו"?...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית