הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוהבי האופי הטוב, זה נושא שתאהבו.

אין סיכוי אלא אם את מחפשת לוזר
סתם שתהיה בעניין שאני כבר מזמן הבנתי איך העולם הזה עובד.
ולא סתם החלטתי לרדת במשקל כי הרגשתי את זה על הבשר שלי ואת הכאפה שלי מהמין השני כבר חטפתי.
אבל מהניסיון שלי יש גברים שהם לא לוזרין ושהם ייצאו עם שמנות.
ולי קרה אפילו מקרה שבאחד המשקלים המפגרים שהייתי בהם, שהבן אדם היה נראה ממש טוב שכבר הרגשתי לא נעים וזו הסיבה שנפרדנו.
אני לא מנסה להצטדק או לייפות דברים.
אבל אני מדברת ממקור ראשון ויכולה להבטיח לך שיש גם גברים מוצלחים שהמראה החיצוני לא פקטור בשבילם.
ומצטערת שאני חופרת, פשוט כאב לי לקרוא את זה כי אני יודעת שהגברים שאני הייתי איתם באותה תקופה הם אנשים מדהימים, אז זה קצת הפריע לי לקרוא את זה.

מה מורכב פה?
אחת הסיבות שיש הרבה יותר הומואים היום מלפני 50 שנה זה לא כי זה גן שהפך לדומיננטי,אלא כי זה הפך ליותר מקובל בחברה,ואז אנשים שנמשכים לסוג מסויים של אנשים קיבלו גם אישור מהחברה.
אם בראד פיט מחר ייתחתן עם אישה שמנה מאוד,אנשים לא יגידו "בראד פיט השתגע" אלא יגידו "וואו איזה בן אדם עמוק,אולי אני מפספס משהו"
גם נטייה מינית היא תוצר של גנטיקה בשילוב עם השפעת הסביבה..
וזה בדיוק העניין. מתי אתה יכול לבודד רצון אישי?
תגיד להומוסקסואל שהוא לא נמשך לנשים בגלל שראה הרבה גייז בטלויזיה וקיבלת מראה לדרך בה אתה מציג בחור שנמשך רק לבחורות רזות עם חזה שופע.

ואם כבר בראט פיט..
לפי מה שאתה אומר, 'זכרי אלפא' ייצאו עם כל בחורה שהם יימשכו אליה.. ללא תלות בנורמות חברתיות.. אבל לפי הסטטיסטיקה אתה תראה שהם דווקא אלה שנראה אותם עם בחורות שנחשבות מושכות יותר מהממוצע.

גם נטייה מינית היא תוצר של גנטיקה בשילוב עם השפעת הסביבה..
וזה בדיוק העניין. מתי אתה יכול לבודד רצון אישי?
תגיד להומוסקסואל שהוא לא נמשך לנשים בגלל שראה הרבה גייז בטלויזיה וקיבלת מראה לדרך בה אתה מציג בחור שנמשך רק לבחורות רזות עם חזה שופע.

ואם כבר בראט פיט..
לפי מה שאתה אומר, 'זכרי אלפא' ייצאו עם כל בחורה שהם יימשכו אליה.. ללא תלות בנורמות חברתיות.. אבל לפי הסטטיסטיקה אתה תראה שהם דווקא אלה שנראה אותם עם בחורות שנחשבות מושכות יותר מהממוצע.

רק אם אתה מאמין בנחש מדבר אתה יכול לחשוב שנטייה מינית זה משהו שמשתנה עם הגיל או בהשפעת הסביבה.
אבל על זה אני לא מתכוון להתווכח פה עם אף אחד,ואם זה מה שאת מאמינה אז אין לנו יותר על מה לדון פה.

כי אלה הבחורות שאליהם הם נמשכים? אף אחד לא קבע שאם אתה זכר אלפא אתה חייב לצאת עם הבחורה המכוערת בעולם,זה לא עובד ככה.
כל מה שזה אומר זה שאם אתה נמשך לבחורה המכוערת בעולם,אתה תצא איתה,ולא תחשוב מה יגידו אחרים.

והסטטיסטיקה שאת מציגה היא נסיבתית,בראד פיט מושפע על ידי האנשים שנותנים לו תפקידים בסרטים והיחצן שלו.
לכי תדעי,אולי עוד שנה הוא ייצא מהארון כמו רבים וטובים אחרים שהתחתנו עם נשים יפיפיות ולאחרונה יצאו מהארון.

רק אם אתה מאמין בנחש מדבר אתה יכול לחשוב שנטייה מינית זה משהו שמשתנה עם הגיל או בהשפעת הסביבה.
אבל על זה אני לא מתכוון להתווכח פה עם אף אחד,ואם זה מה שאת מאמינה אז אין לנו יותר על מה לדון פה.

כי אלה הבחורות שאליהם הם נמשכים? אף אחד לא קבע שאם אתה זכר אלפא אתה חייב לצאת עם הבחורה המכוערת בעולם,זה לא עובד ככה.
כל מה שזה אומר זה שאם אתה נמשך לבחורה המכוערת בעולם,אתה תצא איתה,ולא תחשוב מה יגידו אחרים.

והסטטיסטיקה שאת מציגה היא נסיבתית,בראד פיט מושפע על ידי האנשים שנותנים לו תפקידים בסרטים והיחצן שלו.
לכי תדעי,אולי עוד שנה הוא ייצא מהארון כמו רבים וטובים אחרים שהתחתנו עם נשים יפיפיות ולאחרונה יצאו מהארון.
זה מעניין... אתה עושה הפרדה בין השפעה חברתית שאליה אתה משייך את כלל בני האדם לבין השפעה מולדת (גנטית) שאליה אתה משייך את "זכרי האלפא". במציאות כנראה שכולנו מכילים משניהם ויושבים על ספקטרום מבחינת הבחירות שאנחנו עושים.

אז אם ז'כר אלפא' לא ייצא עם שמנות זה תקין כי הן לא הטעם שלו.. וזה לגמרי הרצון האישי שלו.

אבל סתם משתמש בפורום שכותב שהוא לא נמשך לשמנות - זה בטוח בגלל שהוא לא זכר אלפא ושהוא נגרר אחרי סרטי פורנו? ואז זה כבר לא רצון אישי אלא רצון החברה?

זה מעניין... אתה עושה הפרדה בין השפעה חברתית שאליה אתה משייך את כלל בני האדם לבין השפעה מולדת (גנטית) שאליה אתה משייך את "זכרי האלפא". במציאות כנראה שכולנו מכילים משניהם ויושבים על ספקטרום מבחינת הבחירות שאנחנו עושים.

לא רשמתי בשום מקום שזכר אלפא זה גנטי,זה לא.
זה לחלוטין מושפע מהסביבה,בד"כ אנשים עם ילדות קשה ללא דמות אב

אז אם ז'כר אלפא' לא ייצא עם שמנות זה תקין כי הן לא הטעם שלו.. וזה לגמרי הרצון האישי שלו.

אבל סתם משתמש בפורום שכותב שהוא לא נמשך לשמנות - זה בטוח בגלל שהוא לא זכר אלפא ושהוא נגרר אחרי סרטי פורנו? ואז זה כבר לא רצון אישי אלא רצון החברה?

eb6.jpg

המצב פה כל כך גרוע?
לא אוהב את הגישה של מי שממין לא מזיין
גישה מגעילה במיוחד
תציבו לכם סטנדרטים
ברגע שתסתובבו עם סוג מסוים של אנשים/נשים הכל ילך יותר קל אח''כ מדבר על 7.5-8 ומעלה

מה לא מובן לך ממה שהוא רשם וממה שאני רשמתי?
איפה הוא רשם פה שהוא לא נמשך לשמנות?
הוא רשם שאני צריך להציב סטנדרט,כי כנראה שהסטנדרט שלי לא מתאים לו,והוא בטוח שרק אם תסתובב עם "7.5-8 ומעלה" יהיה לך הרבה יותר טוב.

אני מרגיש שאני מדבר עם עץ

לא רשמתי בשום מקום שזכר אלפא זה גנטי,זה לא.
זה לחלוטין מושפע מהסביבה,בד"כ אנשים עם ילדות קשה ללא דמות אב
אתה זורק קביעות בסוגיות שהן כ"כ לא מיושבות מבחינה פילוסופית. שאלת השפעת החברה לעומת המטען הגנטי היא אחת מאלה.
ממליץ לך לקרא את "הלוח החלק" של סטיבן פינקר (אזהרה: גם מהקריאה לא מתקבלת קביעה ברורה).

eb6.jpg

הוא רשם שאני צריך להציב סטנדרט,כי כנראה שהסטנדרט שלי לא מתאים לו,והוא בטוח שרק אם תסתובב עם "7.5-8 ומעלה" יהיה לך הרבה יותר טוב.

תגיד טמבל אתה לא רואה שזאת ההודעה הראשונה שלי ?
תגיד נשאר לך שכל בראש ,כי נראה לי שאתה מפגר ברמות על שאין לי מושג איך להתמודד איתם.
בבקשה תפסיק אתה מוציא את עצמך מפגר ולאף אחד אין כוח לויכוח המיותר הזה שאתה יוצר
בכלל אין לי מושג למה אתה ממשיך ...
ואל תמשיך ,פעם אחת תצא גבר ואל תמשיך את זה

תגיד נשאר לך שכל בראש ,כי נראה לי שאתה מפגר ברמות על שאין לי מושג איך להתמודד איתם.
אתה מבין, זאת למשל תגובה עם הרבה מאוד חוסר ביטחון עצמי... פשרות גבר 😆

eb6.jpg

כנ"ל

אתה זורק קביעות בסוגיות שהן כ"כ לא מיושבות מבחינה פילוסופית. שאלת השפעת החברה לעומת המטען הגנטי היא אחת מאלה.
ממליץ לך לקרא את "הלוח החלק" של סטיבן פינקר (אזהרה: גם מהקריאה לא מתקבלת קביעה ברורה).
עזוב אני אשאל בפרטי

לא דיברתי אליך,דיברתי לסאנשיין,וציטטתי אותך כדי שתבין על מה אני מדבר

קוסטה על תרבות הדיון שמעת?

אבל אז התברר שלא הבנת אותו.. ושהוא בעצמו לא היה ברור..
גם אני בהתחלה חשבתי שהוא קובע עבור אחרים מה מושך ומה לא. אחר כך הוא העיר שמדובר על טעם אישי פרטני של כל אחד.
אני הבנתי שהוא התייחס לגברים שאין להם סטנדרטים במובן הזה שהם ייצאו עם כל בחורה , אפילו כזו שהם לא נמשכים אליה בכלל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית