ואו, אתה עד כדי כך מעורער שאתה חושב שהעלתי בדעתי שאני חכם ממך ?
אתה מתמטיקאי עם תואר מפתיע שאתה חכם מילד בן 15. מה עוד בתוכניות, ללכת מחר לגן דבורה ולהביס את כולם בהורדות ידיים ?
לא אחי, אתה ברשימה כי לא הבנת כלום. כרגיל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואו, אתה עד כדי כך מעורער שאתה חושב שהעלתי בדעתי שאני חכם ממך ?
אתה מתמטיקאי עם תואר מפתיע שאתה חכם מילד בן 15. מה עוד בתוכניות, ללכת מחר לגן דבורה ולהביס את כולם בהורדות ידיים ?
תגיד אחי, לא קראתי אף מילה כמעט מהשרשור, אבל - רשום בכותרת "לאוהבי האופי הטוב", אז מה אתה עושה פה? 😲לא אחי, אתה ברשימה כי לא הבנת כלום. כרגיל.
תגיד אחי, לא קראתי אף מילה כמעט מהשרשור, אבל - רשום בכותרת "לאוהבי האופי הטוב", אז מה אתה עושה פה? 😲
מעניין. אני מבין שזה סך הכל מנגנון הגנה שמדבר במקומך, כל כך הרבה ציניות בבן אדם כל כך קטןלא אחי, אתה ברשימה כי לא הבנת כלום. כרגיל.
אה. חשבתי שאתה במשימת ריגול, אתה יודע, להכיר את הצד השני.מטריל?
יהב. תפסיק. עזוב שאתה לא מנצח אתה גם משפיל את עצמך.מעניין. אני מבין שזה סך הכל מנגנון הגנה שמדבר במקומך, כל כך הרבה ציניות בבן אדם כל כך קטן
אתה (ובערך 70% מהפורום) חייב להפסיק ללקק לויהב. תפסיק. עזוב שאתה לא מנצח אתה גם משפיל את עצמך.
טוב די.אתה (ובערך 70% מהפורום) חייב להפסיק ללקק לו
אחי כבר התייבשה לנו הלשון מרוב ליקוקים אחי,יש מצב אתה מדריך אותנו מה נעשה עם חיינו הלאה?אתה (ובערך 70% מהפורום) חייב להפסיק ללקק לו
אתה (ובערך 70% מהפורום) חייב להפסיק ללקק לו
שנ"צ? 😲 את מתעוררת משנ"צ בתשע ורבע בערב ויש לך על מה להתלונן בחיים?:97:באיזה קטע בן אדם מתעורר משנצ' ומגלה שחירבנו לו את הפוסט?
לא . ראיתי את זה אחרי שהתעוררתי משנצ.שנ"צ? 😲 את מתעוררת משנ"צ בתשע ורבע בערב ויש לך על מה להתלונן בחיים?
אה... את בשירותים... בגלל זה האסוציאציה של "חירבנו לי את הפוסט"?לא . ראיתי את זה אחרי שהתעוררתי משנצ.
אני מגיבה רק עכשיו כי אני בשירותים אז התפנה לי קצת זמן לכתוב פה תגובה
תודה רבהוואו.
השרשור הכי ארוך שקראתי עד היום היה באורך 39 עמודים והוא היה על חגורות בפורום של ריפ, אז הוא גם היה מועיל.
בכל מקרה, אחלה של שינוי!
אז כנראה שאתה לא מעודכן במה שהולך בפורום אוף טופיק.. וזה פועל לטובתך (זמן ושפיות.. 😆 )וואו.
השרשור הכי ארוך שקראתי עד היום היה באורך 39 עמודים
שלום לכולם
אני רוצה לשאול באופן היפותטי כמובן.
נניח שהייתם מכירים בחורה
ונניח שהיא שוקלת 130 קילו.
ונניח שהיא מרימה יותר ממכם.
ונניח שיש לה אופי טוב, הרבה תחביבים מעניינים, הרבה נושאים לשיחה, יודעת לבשל, יודעת לפנק, והסקס איתה אגדי.
הייתם יוצאים איתה? או שהמראה חיצוני עד כדי כך חשוב לכם?
אפשר להתייחס לשאלה ההיפותטית הזו גם בניסוח של בחורה שהיפותטית שוקלת 130 על שתי מטר.
אשמח לתשובות 😃
זה למטרות מחקר.
יש בעיה עם זה. מה קורה כשאנשים לא מוצלחים חושבים שהם כן?