אם הם חושבים שהם כן מוצלחים זה כנראה גם מה שהם משדרים, אז כנראה שהם ימשכו אנשים באותו הלבל. (ואז יש המשכיות לאנשים הללו ולתופעה הזאת)
אז זה מה שדפק את העולם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הם חושבים שהם כן מוצלחים זה כנראה גם מה שהם משדרים, אז כנראה שהם ימשכו אנשים באותו הלבל. (ואז יש המשכיות לאנשים הללו ולתופעה הזאת)
סבבה1. אוקי, נניח שהייתי מכיר בחורה... והיא שוקלת 130 קילו?
במקסימום היא תהיה ידידה טובה לשיחות טובות וזהו, לא מעבר לזה.
למה? כי אני לא נמשך מינית.
זה שיש לה אופי מדהים, הכל טוב ויפה.
יש אנשים שיקראו לי אנוכי בגלל שאני לא מסכים להיות עם מישהי שמנה;
אבל זה לא בגלל שאני אנוכי, אלא בגלל שאני יודע מה אני שווה, מודע לערך שלי, משקיע בעצמי, נראה מצויין ומגיע לי מישהי בהתאם.
יוצא לי לא מעט לראות זוגות שאני רואה שהגבר רזה מאוד והאישה מאוד מאוד שמנה.
לרוב, הם לא יודעים מה הערך שלהם שווה, בתולים \ גברים חסרי בטחון שלא חושבים שמישהי שנראת יותר טוב תצא איתם.
ושוב, אני שם לב שאת בכוח מנסה להצדיק את האופי הטוב שלה ולנסות "להזריק" את האופי הטוב שלה לתוך המראה שלה כדי לאזן את היחס.
זה לא ממש עובד ככה אצל גברים שהם יודעים מה הם שווים ומודעים לערך העצמי שלהם.
נחמדה? הכל טוב ויפה, תחביבים? בכיף, יש לי גם ידידה שהיא מאוד שמנה ויש לה אופי באמת טוב והיא Wife material, אבל לא בשבילי.
אני מדבר איתה כמעט כל יום, היא אשת שיחה מעולה, אני מתייעץ איתה הרבה בנושאי לימודים גם כן, אבל לא מעבר לזה.
לא כל מי שנחמדה אני צריך להיות איתה או להימשך אליה מינית.
אני לא נכנס לקשר אם אין כימיה ומשיכה מינית חזקה.
יכולה להיות כימיה בדיבור והיא יכולה להיות הכי נחמדה שיש ותומכת, אבל אני אישית לא נמשך מינית לנשים גדולות.
אני יודע מה אני שווה ואני יודע בידיוק מה מגיע לי.
אם אני משקיע בעצמי, מגיע לי מישהי שגם משקיעה בעצמה.
אם אני מוצלח, מגיע לי גם להיות עם מישהי מוצלחת.
וכו' וכו'...
עזוב גבר... אתה סתם מטרחן...1. אוקי, נניח שהייתי מכיר בחורה... והיא שוקלת 130 קילו?
אבל זה לא בגלל שאני אנוכי, אלא בגלל שאני יודע מה אני שווה, מודע לערך שלי, משקיע בעצמי, נראה מצויין ומגיע לי מישהי בהתאם.
לרוב, הם לא יודעים מה הערך שלהם שווה, בתולים \ גברים חסרי בטחון שלא חושבים שמישהי שנראת יותר טוב תצא איתם.
ושוב, אני שם לב שאת בכוח מנסה להצדיק את האופי הטוב שלה ולנסות "להזריק" את האופי הטוב שלה לתוך המראה שלה כדי לאזן את היחס.
נחמדה? הכל טוב ויפה, תחביבים? בכיף, יש לי גם ידידה שהיא מאוד שמנה ויש לה אופי באמת טוב והיא Wife material, אבל לא בשבילי.
אני מדבר איתה כמעט כל יום, היא אשת שיחה מעולה, אני מתייעץ איתה הרבה בנושאי לימודים גם כן, אבל לא מעבר לזה.
יכולה להיות כימיה בדיבור והיא יכולה להיות הכי נחמדה שיש ותומכת, אבל אני אישית לא נמשך מינית לנשים גדולות.
וכו' וכו'...
אני חושש שלא הבנתי את המילה האחרונה ?עזוב גבר... אתה סתם מטרחן...
לי נראה שאתה סתם מרים לעצמך...אני חושש שלא הבנתי את המילה האחרונה ?
פותחת האשכול שאלה שאלה, עניתי לה בכנות.לי נראה שאתה סתם מרים לעצמך...
אתה פשוט טועה,כל אחד נמשך למשהו אחר,לא סתם יש מה שנקרא פטיש.1.
כן, אבל פטיש לא מגיע סתם.אתה פשוט טועה,כל אחד נמשך למשהו אחר,לא סתם יש מה שנקרא פטיש.
כן, אבל פטיש לא מגיע סתם.
יש תקופות שילד עובר בחיים שגורמות לו להימשך ל- Y, X או Z.
זה תלוי בהמון פקטורים כמו הסביבה שבה הוא גודל, החינוך שהוא קיבל, ההשפעה החברתית וכו'...
" Fetishistic arousal is generally considered a problem when it interferes with normal sexual or social functioning"
זה הופך לבעיה כאשר זה מפריע לפונקציה הסוציולוגית הנורמלית (תפקוד חברתי) או הנורמה המינית.
לצאת עם מישהי שהמימדים של הגוף שלה אינם תואמים חברתית למימדים של האדם הרגיל, זה מה שנקרא פונקציה חברתית לא-נורמלית.
או במילים אחרות, תפקוד חברתי לא תקין.
וכאן זה כבר הופך לבעיה, אז כאשר אתה רואה גבר רזה שלא חסר לו כלום שיוצא עם מישהי 130 ק"ג, יש לו תפקוד חברתי לא תקין.
Fetishism | Psychology Today
The Fat Fetish, Explained
מתקופה לתקופה, הנורמה החברתית משתנה, אנחנו מתאימים את עצמינו לנורמה החברתית מדי תקופה.שוב טעות,בעיה זה משהו יחסי,מה שבעייתי לך לאו דווקא בעייתי לי.
לפני 100 שנה הנורמה הייתה נשים שמנות,האם זה אומר שכל מי שאהב רזות בזמנו יש לו בעיה?
השאלה האמיתית היא האם האושר שלך תלוי בנורמה החברתית.מתקופה לתקופה, הנורמה החברתית משתנה, אנחנו מתאימים את עצמינו לנורמה החברתית מדי תקופה.
כמו שבשנים האחרונות, נכנסה מודעות מאוד חזקה לספורט ולפיתוח גוף שאפילו המון נשים מארה"ב כבר מתאימות את עצמן לנורמה הזו.
כיום הנורמה היא המראה החטוב, המודעות לספורט ותזונה.
אני לא פוסל את דבריך, אני רואה את האינטיליגנציה בך ובשאלות שלך.
> "האם זה אומר שכל מי שאהב רזות בזמנו יש לו בעיה?".
שוב, זה לא אומר שיש *בו* ספציפית בעיה, זה סה"כ אומר שהתפקוד החברתי שלו היה לקוי.
כן, באותה תקופה שאהבו נשים שמנות, אם גבר היה אומר שהוא אהב נשים רזות אז האנשים האחרים היו מרימים גבה.
למה הרימו גבה? או למה הוא היה נחשב כאדם עם תפקוד חברתי לקוי בעיניי האחרים? זה כבר נושא אחר לגמרי.
אתה כנראה האדם היחיד פה בפורום שהצלחתי לנהל איתו דיון אינטיליגנטי.השאלה האמיתית היא האם האושר שלך תלוי בנורמה החברתית.
אם היית נמשך לנשים שחורות,וההורים שלך היו נגד,האם היית הולך נגדם או משתעבד לרצון שלהם?
ולא צריך לתת לי דוגמאות נגדיות של דברים לא חוקיים כמו אוהבי חיות וילדים
> אם היית נמשך לנשים שחורות,וההורים שלך היו נגד,האם היית הולך נגדם או משתעבד לרצון שלהם?
פה זה כבר דבר אחר, מדובר באהבה.
אני אישית לא הייתי מקשיב להורים אבל כן הייתי מנסה לשאול אותם מה לא בסדר בה שאולי אני לא רואה והם כן רואים.
אם הם סתם גזענים אז ברור שלא, אבל אם יש משהו מעבר לצבע עור שלה שלא כדאי לי להיות איתה, רוב הסיכויים שאני אקשיב להם.
כן אבל יש הבדל בין אהבה לבין פטיש.על זה אני מדבר,בן אדם שאוהב אישה ששוקלת 130 קילו,גם אם זה נראה לך או לי חולני או מוזר,זה החיים שלו והאושר שלו,לכן זה לא הוגן לשפוט בן אדם שנמשך למישהי שלא נמצאת ב"טווח" הנורמה החברתית כבן אדם חסר בטחון או וואטאבר.
אפילו יותר מזה,אם בן אדם הולך על זאת שהוא רוצה,גם אם לחברים שלו היא נראית לא משהו,זה מצביע על בטחון עצמי גבוה,בן אדם שלא צריך אישור מאנשים אחרים כדי לחיות את חייו.
כן אבל יש הבדל בין אהבה לבין פטיש.
אהבה אתה מפתח למישהי עם הזמן...
פטיש אתה לא מפתח, זה קיים בך, כך שאתה רואה מישהי גדולה אתה ישר נדלק עליה עוד לפני שאתה מתאהב בה.
ואני לא שופט אף בן אדם, שוב, אל תחשוב שאני זה שמוציא אותם מהנורמה החברתית.
כשאני רואה כאלו זוגות אני לא אומר לעצמי כלום, מתייחס אליהם כאל עוד זוג רגיל, אני לא אתערב להם בחיים, אם הם נהנים שיהיה להם בכיף.
אבל כשמדובר בבן אדם ללא פטיש שנמצא עם מישהי גדולה כזו כ-"ברירת מחדל" ויש המון גברים כאלו בחוץ, שם אתה מבין שמשהו לא תקין.
בערך חצי מהגברים במדינה יוצאים עם מישהי שהם אפילו לא דלוקים עליה ב- 100% רק בגלל שהיא האופציה היחידה שלהם.
המחשבה שעוברת להם ביום יום היא כזו "היא היחידה שמדברת איתי, שמבינה אותי, היחידה שאני מכיר ומוכנה לצאת איתי, אז כנראה אני צריך לצאת איתה".
אם היה להם יותר אופציות, אז אני מבטיח לך שגבר ללא פטיש, לא היה יוצא עם מישהי כזו מהסיבה הפשוטה שהוא היה יודע מה הוא רוצה באמת.
הרי בשורה התחתונה, הגברים האלו מזילים ריר על דוגמניות והיו מתים לצאת איתן, אבל אין להם את הכלים והיכולות להשיג נשים מהרמה הגבוהה אז הם מסתפקים במועט.
לא קרה לי שראיתי גבר ללא פטיש שמזיל ריר על מישהי 130 ק"ג שיש לו אופציות אחרות יותר טובות.
ואם תשים לב, האישה כולה בהתלהבות שלה והגבר מנשק בשיא הקור, במיוחד בקרבת אנשים כי הוא יודע שהסביבה בוחנת אותו ולא רוצה שיחשבו עליו X או Y בגלל החברה שלו שהיא האופציה היחידה שלו.
אז זה מה שדפק את העולם?
יש מצב, כן היה מעניין אותי לדעת מה הסיפור שם.לא הכרתי הרבה אנשים שיצאו עם מישהי שאין להם שום עניין בה,כן שכבו איתן אבל ממש לא יצאו איתן.
גם אני שכבתי עם בחורות שלא הייתה לי הרבה משיכה אליהן רק מהסיבה שזה היה בקטע של "קח אותי".
אם בן אדם בוחר לצאת עם מישהי בקטע של חבר חברה,כנראה שהוא מוצא בה משהו שאולי אתה לא מודע אליו.
יש איזו בחורה שעבדתי איתה בזמנו,נראית כמו משהו מתוך עולמו של רוקו,הארוס שלה משהו בסגנון של פיקאפיסט,אז לא הייתי אומר שהוא יוצא איתה בגלל ברירת מחדל,פשוט כל אחד נמשך למשהו אחר.
יש מצב, כן היה מעניין אותי לדעת מה הסיפור שם.
מצד שני גם אי אפשר לפסול את הגברים שאין להם אופציות + אהבה ראשונה והבחורה הראשונה אי פעם שפנתה אליהם.
יש להם אופוריה מטורפת וחושבים שהיא האחת בתאכלס, אבל זו רק אהבה ראשונית ועוד מחוסר אופציות.
אז אתה יודע, כשיש לך רק מישהי אחת ועוד היא הראשונה שעשית איתה הכל כמו נשיקה וכו', אתה מתחיל לחשוב שאין עוד כמותה.
נהנתי מהדיון.
לא מגיע לך כלום... אם אתה נראה מעולה, טיפש ועני כנראה שהסיכוי שלך למצא עצמך בקשר עם מישהי שנראית מעולה, חכמה ועשירה נמוך משל השמן, החכם והעשיר.1. אוקי, נניח שהייתי מכיר בחורה... והיא שוקלת 130 קילו?
וכו' וכו'...