הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט משולב

• פותח/ת השרשור misheu
  • פורסם בתאריך

misheu

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
1
85
1
שלום לכולם.

הסקוואט שלי הוא די מוזר. אני עושה HB, אבל יורד פחות או יותר כמו LB (רגליים בפיסוק טיפה יותר מרוחב כתפיים, ירידה עם האגן בשילוב ירכיים).
הסיבה שאני לא מניח את המוט ב LB היא בגלל שיש לי בעיה פיזית בתזוזת הכתף לאחור, כמובקש בטכניקת LB. צריך למשוך את המרפקים לאחור ולהניח את המוט נמוך על השכמות וזה כמעט בלתי אפשרי עבורי. מבחינה גנטית, התנועה הזאת של משיכת המרפק לאחור בעזרת גמישות הכתף לא אפשרית.

השאלה שלי היא האם זה בסדר להחזיק את המוט ב HB אבל לרדת כשאני מגיע לכיפוף הרגליים בערך ב 80-90 מעלות?

הרבה יותר יעזור אם תעלה סרטון שלך..
בכל מקרה, למה אתה יורד "כמו בלואובר" אם המוט מונח לך בהיי בר? זה נשמע לא כל כך טבעי

תעלה סרטון זה יהיה הכי מועיל.
בנתיים אומר לך שקודם כל אולי הפיסוק הרחב מגביל את העומק של הסקוואט שלך.
פיסוק ברוחב כתפיים(אולי טיפה יותר) כף הרגל מופנת כלפי חוץ בזווית של כ 30 מעלות.
תקפיד על טכניקה נכונה,כיווץ,אחיזה כל מה שצריך.
ותעלה סרטון נראה במה מדובר
יהיה בסדר תאמין לי 😃
השאלה שלי היא האם זה בסדר להחזיק את המוט ב HB אבל לרדת כשאני מגיע לכיפוף הרגליים בערך ב 80-90 מעלות?[/QUOTE]

כמובן שלא! תשבור מקביל!!

אם אתה כבר מחזיק בהייבאר, תרד בתנועת האגן המתאימה.
לגבי המנח של המרפק, אתה לא צריך לקחת את המרפקים אחורה או למעלה, ומספיק לעבוד בהדרגה על האזור ובעתיד תוכל למקם את המוט כמו שצריך...

נתחיל מזה שמה שמגדיר את הסקוואט כLB או HB הוא מיקום המוט, לא רוחב העמידה או התנועה שאתה חושב שאתה עושה.

בנוסף יש מתאמנים שקשה להם מאוד להחזיק את המוט בהתחלה בLB וזה מובן, אבל מעטים מאוד אלו שבכלל לא יכולים לעבוד בLB(קיפוזיס בדרגה חריפה או טראומת כתף רצינית עקב תאונה וכו'), פשוט צריך לעבוד קצת על גמישות כמה אימונים וזה יגיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית