הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לבילדינג

מצב
השרשור נעול

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אני מתאמן משהו כמו חודש וחצי רציני, מתחילת החופש, התחלתי בAB, טעות קטנה כנראה, למרות שעליתי יפה במסה, ואז עברתי לFBW.

כאחד שחיף שרוצה לבנות גוף, עדיף ללכת לSS כרגע או להמשיך בFBW? אני גם התקדמתי סבבה במשקלים.

עכשיו לא באתי לפה סתם, יש לי איזה תקל, עד עכשיו בחופש היה לי מנוחה מהכדורסל, אני מתאמן 4 פעמים בשבוע, בחופש לא היו אימונים עד עכשיו, ועכשיו חזרו, השאלה היא אם SS יהיה קשה עם אירובי כזה? בנוסף יש לי שאלה בנוגע לSS, האם התוכנית היא יותר לליפטינג, או גם לבילדרים שווה להתחיל עם תוכנית כמו SS? אני יכול לאכול מספיק, אני גם קונה אבקת חלבון לצורך הכנת גיינר בייתי כל יום להשלמת הקלוריות.

אז לפי מה שהזכרתי למעלה, עם איזה תוכנית שווה לי ללכת כרגע?
ראיתי את המאמר הזה פה בפורום תוכנית - Kelei Routine, תכנית "נטו" לבילדינג

כדאי להמשיך עם משהו כמו מה שרשום שם? זאת אומרת FBW של 8-12 חזרות ולכתוב לעצמי לפי התרגילים שאני אוהב ? או SS ? בSS אני אעלה יותר באחוזי השומן? זאת אומרת שזה פחות לבילדינג? תודה

בנוסף יש לי שאלה בנוגע לSS, האם התוכנית היא יותר לליפטינג, או גם לבילדרים שווה להתחיל עם תוכנית כמו SS?
SS זו לא תכנית ליפטינג וגם לא בילדינג, זו תכנית כוח למתחילים,

אם אתה חושב שהנה עכשיו אתה מתחיל להתאמן ופתאום תהיה בילדר אתה טועה, ובגדול.
זה שנים של אימונים לא איזה חודש חודשיים שפתאום בא לך.

• פותח/ת השרשור

תודה רבה, יש לי עוד שאלה אם אפשר, לא כל כך הבנתי את המאמר שהזכרתי למעלה, מה מספר החזרות לכל סט? סט ראשון בין 8-12 עד הכשל ואז 5 חזרות בכל סט עד שמגיעים למספר החזרות הרצוי? והאם לשלב בתוכנית תרגילים ליד קדמית ואחורית? והאם לעשות יותר מתרגיל אחד לכל שריר? נגיד חזה לשלב בין חזה בשיפוע חיובי וגם בנץ או אימון זה ואימון זה? תודה

מה שניסיתי לשאול למעלה זה איזו תוכנית תסתדר לי עם הכדורסל... ותודה שענית על השאלה בקשר לSS אחי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

סליחה לוטם על החוצפה, אני פשוט הייתי עצבני קצת שהגבת רק על הכמה שורות שטעיתי במה שרשמתי, ולא על שאר השאלות והשאלה היותר חשובה שלי שהיא איזה תוכנית כדאי לי לשלב עם האירובי, סליחה שוב ותודה.

סליחה לוטם על החוצפה, אני פשוט הייתי עצבני קצת שהגבת רק על הכמה שורות שטעיתי במה שרשמתי, ולא על שאר השאלות
זאת לא הייתה כוונתי לתפוס אותך במילה, היו לך הרבה שאלות והגבתי על מה שהיה חשוב לי להבהיר
והשאלה היותר חשובה שלי שהיא איזה תוכנית כדאי לי לשלב עם האירובי, סליחה שוב ותודה.
אני אישית חושב שאתה עדיין מתאמן רק חודש וחצי, SS יכולה להיות אופציה מצויינת בשבילך כדי להתחזק וכדי ללמוד את התרגילים המורכבים, לשאלתך, SS לא תעלה אותך באחוזי שומן או תגרום לך להשמין, הדבר היחיד שישפיע על העליה בשומן זו התזונה, SS זו תכנית שתעלה אותך בהרבה כוח וגם מסת שריר אך שוב היא אינה תכנית שמיועדת לפיתוח גוף, תכניות לפיתוח גוף צריך להתחיל בשלב מתקדם יותר לפי דעתי לאחר שמיצית את פוטנציאל ההתקדמות ההתחלתית שלך.

• פותח/ת השרשור
זאת לא הייתה כוונתי לתפוס אותך במילה, היו לך הרבה שאלות והגבתי על מה שהיה חשוב לי להבהיר

אני אישית חושב שאתה עדיין מתאמן רק חודש וחצי, SS יכולה להיות אופציה מצויינת בשבילך כדי להתחזק וכדי ללמוד את התרגילים המורכבים, לשאלתך, SS לא תעלה אותך באחוזי שומן או תגרום לך להשמין, הדבר היחיד שישפיע על העליה בשומן זו התזונה, SS זו תכנית שתעלה אותך בהרבה כוח וגם מסת שריר אך שוב היא אינה תכנית שמיועדת לפיתוח גוף, תכניות לפיתוח גוף צריך להתחיל בשלב מתקדם יותר לפי דעתי לאחר שמיצית את פוטנציאל ההתקדמות ההתחלתית שלך.
אוקיי, הבנתי את מה שאתה אומר, SS עד המיצוי האישי ואז לעבור לתוכנית לפי המאמר שפרסמתי למעלה, אני מקווה שהאירוח לא יהרוס לי את ההתקדמות, בכל מקרה אני מחליף חדר כושר לאחד יותר קרוב אז להגיד למאמן שאני רוצה לעשות SS ושלימד אותי רק את הטכניקות, ואני פשוט עושה אימון על מוט ריק אתה ממליץ אחד, כי גם ככה אני לא מרים הרבה, החדר כושר הקודם שלי היה בלי הרבה דברים, נאלצתי לא לעשות דדליפט או בנץ עם מוט, בכל מקרה הבנץ שלי לא גבוה, הוא על 35, אז כבר להתחיל מ0? תודה רבה שעזרת בסוף, אני שמח.
ועוד דבר קטן, מה אומרים פה על החלבון MRM, אמור להיות טוב? חשבתי להזמין אותו לנסות.

אם יש לך ארבעה אימוני כדורסל בשבוע - תשכח מ-SS.
תגיד תודה אם תסתדר עם שני אימוני כוח בשבוע, משהו כמו FBW דלילה.
סקוואט, בנץ'/פרס (מתחלף), חתירה(או מתח)/דדליפט (מתחלף), הכל ל-3x5.

צודק, חשבתי שהוא בחופש מהאימונים בכדורסל

אני מכיר את הבחור [Kelei] הייתה לי שיחה נחמדה איתו
בעקרון אין פה משהו חדש, הדבר היחיד שהוא ממשיך להזכיר זה שצריך להתקדם , כי תאחלס 90% ממי שאני רואה מפחד להתקדם ונשאר על אותו משקל
בין אם זה עוד חזרה או עוד קילו ורבע , תמיד להתקדם

ואתה לא בוחר תרגילים שאתה אוהב, אתה בוחר תרגילים שצריך , לא כולם אוהבים סקוואט ומתח עם משקל, עדיין צריך לעשות אותם
את זה אני בטוח שיוכלו להמליץ לך פה אבל את סוגי התרגילים

• פותח/ת השרשור
גם אם אני אוכל הרבה אני לא אסתדר? ואתה בעצם אומר שאני אתחיל עדיין בתוכנית כח כן? וזה אותם התרגילים כמו בSS חוץ מפוואר קלין אז לעשות אימון כזה מתחלף פעמיים בשבוע פשוט? את האמת שלא חשבתי על זה תודה, אשמח אם בכל שאת תענה על השאלות שלי. תודה רבה
אני מכיר את הבחור [Kelei] הייתה לי שיחה נחמדה איתו
בעקרון אין פה משהו חדש, הדבר היחיד שהוא ממשיך להזכיר זה שצריך להתקדם , כי תאחלס 90% ממי שאני רואה מפחד להתקדם ונשאר על אותו משקל
בין אם זה עוד חזרה או עוד קילו ורבע , תמיד להתקדם

ואתה לא בוחר תרגילים שאתה אוהב, אתה בוחר תרגילים שצריך , לא כולם אוהבים סקוואט ומתח עם משקל, עדיין צריך לעשות אותם
את זה אני בטוח שיוכלו להמליץ לך פה אבל את סוגי התרגילים
הבנתי את הקטע, והקטע עם החזרות לא הבנתי איך הוא הולך בדיוק, מקס בין 8-12 ואז 5 לכל סט נכון? עד שמגיעים לכמות החזרות הרצויה? ובעקרון הוא לא נותן תרגילים שמבודדים על יד קדמית ואחורית לא צריך אותם? תודה אחי
ולוטם יש לי קליטה חלשה פתאום אבל מה שאמרתי שה שבדיוק חזרתי לאימונים, עשיתי טעות שלא עשיתי SS בחופש של החודשיים אבל אין לי כבר מה לעשות עם זה... תודה לא הצלחתי לצטט בגלל הקליטה, זה תקוע מידיי

הוא תמיד היה נגד תרגילי ידיים ובוא צודק כי תאחלס הם עובדים הרבה בכל תרגיל וגודלים מעולה [אני עושה תרגיל אחד ליד אחורית ואחד לקדמית בשבוע והם גודלות ]
בנוגע לסטים יש כמה גישות אל תנעל על משהו תבחר איך שנח לך
הוא נתן רעיון של לעשות בדיוק כמו שרשמת מקס ואז 5
יש גם רעיון לעשות 5-6 עם נטייה ל6 אם אתה יכול, ברגע שאתה מצליח 6 אז לעלות משקל ולעשות 5 וכך הלאה

כמובן שיש עוד הרבה אחרים אבל שני אלו זה דברים שהוא רשם

• פותח/ת השרשור
נ
הוא תמיד היה נגד תרגילי ידיים ובוא צודק כי תאחלס הם עובדים הרבה בכל תרגיל וגודלים מעולה [אני עושה תרגיל אחד ליד אחורית ואחד לקדמית בשבוע והם גודלות ]
בנוגע לסטים יש כמה גישות אל תנעל על משהו תבחר איך שנח לך
הוא נתן רעיון של לעשות בדיוק כמו שרשמת מקס ואז 5
יש גם רעיון לעשות 5-6 עם נטייה ל6 אם אתה יכול, ברגע שאתה מצליח 6 אז לעלות משקל ולעשות 5 וכך הלאה

כמובן שיש עוד הרבה אחרים אבל שני אלו זה דברים שהוא רשם
עדיף לעבוד בעצימות היותר גבוהה? כמתחיל? זאת אומרת 5-6 כמו שרשמת? ולהוסיף תרגילי עזר קצת... תודה רבה

תמיד עדיף לעבוד בעצימות גבוהה גם למתחיל וגם לתמקדם
לנוח אפשר בבית
ושני השיטות האלו ועוד עשרות שיטות אחרות זה כולן על בסיס של "עצימות גבוהה"

• פותח/ת השרשור
תמיד עדיף לעבוד בעצימות גבוהה גם למתחיל וגם לתמקדם
לנוח אפשר בבית
ושני השיטות האלו ועוד עשרות שיטות אחרות זה כולן על בסיס של "עצימות גבוהה"
כן אבל אם אתה יכול לעשות 10 חזרות אז 5 יהיו קלים יותר מאשר אם אתה יכול רק 6 לא? גם לפיתוח גוף עדיף לעבוד בעצימות גבוהה? או יותר חזרות? האשכול הזה מסדר לי מלא דברים אז סליחה אם אני חופר ותודה לכל מי שעונה.
צודק, חשבתי שהוא בחופש מהאימונים בכדורסל

אז ההמלצה הסופית היא שני אימוני FBW ולנסות להתקדם במשקלים כמו בSS? על אותו סגנון? לא לנסות SS בכלל? אני יכול לאכול מספיק אם זאת הבעיה... תודה.

אם יש מישהו שאני יכול לשלוח לו תמונה להערכה של אחוזי שומן אני אשמח גם.

נ.ב אני שחיף ששוקל 63-4 על מטר שמונים וחמש

נערך לאחרונה:
אז ההמלצה הסופית היא שני אימוני FBW ולנסות להתקדם במשקלים כמו בSS? על אותו סגנון? לא לנסות SS בכלל? אני יכול לאכול מספיק אם זאת הבעיה... תודה.
ההמלצה של היא לא לנסות SS עם שום דבר, בכלל, אי פעם. אם יש אחרים שיחלקו עלי, זכותם.
אם יש מישהו שאני יכול לשלוח לו תמונה להערכה של אחוזי שומן אני אשמח גם.
תעלה תמונה לפורום תמונות, יש שם אפילו שרשור ייעודי אם אתה רוצה, ותבקש שם חוות דעת.

• פותח/ת השרשור
ההמלצה של היא לא לנסות SS עם שום דבר, בכלל, אי פעם. אם יש אחרים שיחלקו עלי, זכותם.

תעלה תמונה לפורום תמונות, יש שם אפילו שרשור ייעודי אם אתה רוצה, ותבקש שם חוות דעת.
אתה מתכוון שSS בכלל אתה לא אוהב או פשוט שעושים SS צריך לעשות רק את זה בלי שום דבר אחר?

• פותח/ת השרשור

אז איך לעלות במשקלים? לא כמו בSS? כאילו 5 סקוואט 2.5 בנץ ופרס ו7.5-10 דדליפט. חתירה כמה לעלות? ובטוח שלא כדאי לי להתאמן 3 פעמים בשבוע? וזה תוכנית לכח נכון? ה3*5 שהבאת לי? כי אולי אם אני אתאמן 3 פעמים זה יתן לי יותר תוצאות לא? תודה

תגידו עוד משהו, לגייר בייתי אני יכול להכניס שיבולת שועל עבה ולטחון בבלנדר? או רק רגילה? כי יש לי סופר ליד הבית שמוכר רק את העבה כמשקל.

אז איך לעלות במשקלים? לא כמו בSS? כאילו 5 סקוואט 2.5 בנץ ופרס ו7.5-10 דדליפט. חתירה כמה לעלות? ובטוח שלא כדאי לי להתאמן 3 פעמים בשבוע? וזה תוכנית לכח נכון? ה3*5 שהבאת לי? כי אולי אם אני אתאמן 3 פעמים זה יתן לי יותר תוצאות לא? תודה
תשתדל להעלות פעם בשבוע, לא כל התרגילים באותו אימון.
מבחינת משקלים, זה תלוי בהרגשה שלך. כמה שאתה מרגיש שאתה יכול.
תגידו עוד משהו, לגייר בייתי אני יכול להכניס שיבולת שועל עבה ולטחון בבלנדר? או רק רגילה? כי יש לי סופר ליד הבית שמוכר רק את העבה כמשקל.
אפשר מה שרוצים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית