ייעוץ תוכנית לבילדינג

מצב
השרשור נעול

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אני מתאמן משהו כמו חודש וחצי רציני, מתחילת החופש, התחלתי בAB, טעות קטנה כנראה, למרות שעליתי יפה במסה, ואז עברתי לFBW.

כאחד שחיף שרוצה לבנות גוף, עדיף ללכת לSS כרגע או להמשיך בFBW? אני גם התקדמתי סבבה במשקלים.

עכשיו לא באתי לפה סתם, יש לי איזה תקל, עד עכשיו בחופש היה לי מנוחה מהכדורסל, אני מתאמן 4 פעמים בשבוע, בחופש לא היו אימונים עד עכשיו, ועכשיו חזרו, השאלה היא אם SS יהיה קשה עם אירובי כזה? בנוסף יש לי שאלה בנוגע לSS, האם התוכנית היא יותר לליפטינג, או גם לבילדרים שווה להתחיל עם תוכנית כמו SS? אני יכול לאכול מספיק, אני גם קונה אבקת חלבון לצורך הכנת גיינר בייתי כל יום להשלמת הקלוריות.

אז לפי מה שהזכרתי למעלה, עם איזה תוכנית שווה לי ללכת כרגע?
ראיתי את המאמר הזה פה בפורום תוכנית - Kelei Routine, תכנית "נטו" לבילדינג

כדאי להמשיך עם משהו כמו מה שרשום שם? זאת אומרת FBW של 8-12 חזרות ולכתוב לעצמי לפי התרגילים שאני אוהב ? או SS ? בSS אני אעלה יותר באחוזי השומן? זאת אומרת שזה פחות לבילדינג? תודה

• פותח/ת השרשור
תשתדל להעלות פעם בשבוע, לא כל התרגילים באותו אימון.
מבחינת משקלים, זה תלוי בהרגשה שלך. כמה שאתה מרגיש שאתה יכול.

אפשר מה שרוצים.
רגע וזו תוכנית כח? איזה סגנון זה? ולא עדיף שאני אתאמן 3 פעמים? הימי מנוחה שלי מהאימונים בימים לא רצופים. זה לא יתן יותר תוצאות?

על השאלות האלה חשוב לי שתענו, ואני עוזב אתכם, תודה, ועוד אחרונה, המאמן בחדר כושר שאני הולך אליו, נותן אותה תוכנית גם לרזים וגם לשמנים, התוכנית היא כאילו חודש ראשון אתה עושה תוכנית עם 15 חזרות לסט, חודש שני 12, בעצם כל חודש יורדים במספר החזרות, זאת תכנית שקיימת ועובדת או שהוא ליצן?
תודה (יותר חשוב לי שתענה על השאלות למעלה).

אה ובגלל שאתה חייב את זה...
אני מדבר על התוכנית שנתת לי.
תודה, אני אתן לזה כמה שבועות ניסיון ;)

אבל עדיין אני חושב אם לא עדיף לי להתאמן שלוש פעמים בשבוע.

נערך לאחרונה:
רגע וזו תוכנית כח? איזה סגנון זה?
זו תוכנית FBW, והיא בהחלט תוכנית כוח.
ולא עדיף שאני אתאמן 3 פעמים? הימי מנוחה שלי מהאימונים בימים לא רצופים. זה לא יתן יותר תוצאות?
אתה מתאמן כדורסל 4 פעמים בשבוע. אם האימונים קשים, להוסיף לזה 3 אימוני כוח זו טעות.
אתה יכול לנסות, לראות איך הגוף יגיב, כי אם אימוני הכדורסל שלך קלילים כן תעמוד בזה.
תודה, אני אתן לזה כמה שבועות ניסיון ;)
כל הכבוד!! ילד טוב!! 👏

• פותח/ת השרשור

אתה מתאמן כדורסל 4 פעמים בשבוע. אם האימונים קשים, להוסיף לזה 3 אימוני כוח זו טעות.
אתה יכול לנסות, לראות איך הגוף יגיב, כי אם אימוני הכדורסל שלך קלילים כן תעמוד בזה.

כל הכבוד!! ילד טוב!! 👏
הבנתי שזה FBW, יש לך תוכנית טובה בשביל 3 פעמים בשבוע בשבילי? פשוט לקחת את התוכנית שנתת כAB? ומה עם המאמן? קראת מה שרשמתי עליו? הוא טוב או ליצן? תודה אחשלי אני חייב לך על העזרה.
אה ואני בקטע של בילדינג אז התוכנית שהבאת לי תהיה טובה גם לזה? כאילו היפרטרופיה נראה לי אומרים. פיתוח גוף בקיצור לא ליפטינג.

אתה יכול לקחת את אותה התוכנית fbw לשלוש פעמים בשבוע.
בגיל שלך אין דבר כזה בילדינג, אצל מתאמן מתחיל קודם כל עובדים על משקלי העבודה ומסת השריר באה יחד איתם.
ולגבי המאמן שלך, אני לא מחווה דעה על אנשים שאני לא מכיר. אני לא מסכים כל כך איתו, אבל בטוח שיש לו את הסיבות שלו, ואני גם מבין חלק מהן. עזוב אותו, תעבוד עם מה שנתתי לך.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקחת את אותה התוכנית fbw לשלוש פעמים בשבוע.
בגיל שלך אין דבר כזה בילדינג, אצל מתאמן מתחיל קודם כל עובדים על משקלי העבודה ומסת השריר באה יחד איתם.
ולגבי המאמן שלך, אני לא מחווה דעה על אנשים שאני לא מכיר. אני לא מסכים כל כך איתו, אבל בטוח שיש לו את הסיבות שלו, ואני גם מבין חלק מהן. עזוב אותו, תעבוד עם מה שנתתי לך.
אני אשמח לנסות מה שנתת לי, ולעבוד עם זה בקטע של AB, פשוט לא כזה נחמד לי להגיד למאמן עזוב לא עושה את התוכנית שלך, אני אגיד לך מה בא לי לעשות ותלמד אותי את הטכניקה, זה פוגע קצת בתוכנית שלו בטח, בנוסף אחי, חשבתי לשאול אותך, יש לי קרוב שמתאמן סטריט, והוא גדל ממש יפה מזה, יש לו גם משקולות שהוא קושר, במקרה שלו זה אפוד מהצבא, אבל סך הכל בהתחלה הוא התחיל בלי זה, יש לי גם חבר שגדל מזה, מה אתה אומר על אימוני סטריט שלוש פעמים בשבוע פשוט? ועם תזונה מסודרת? ילך?

זה לא בגלל שלא בא לי לבאס את המאמן או משהו, זה בגלל שבא לי לעשות שלוש אימונים שהכי יעזרו למרות הכדורסל, ויש מספיק תרגילים בסטריט לא ? לפחות לחצי שנה ראשונה?
תודה

אני אשמח לנסות מה שנתת לי, ולעבוד עם זה בקטע של AB, פשוט לא כזה נחמד לי להגיד למאמן עזוב לא עושה את התוכנית שלך, אני אגיד לך מה בא לי לעשות ותלמד אותי את הטכניקה, זה פוגע קצת בתוכנית שלו בטח, בנוסף אחי, חשבתי לשאול אותך, יש לי קרוב שמתאמן סטריט, והוא גדל ממש יפה מזה, יש לו גם משקולות שהוא קושר, במקרה שלו זה אפוד מהצבא, אבל סך הכל בהתחלה הוא התחיל בלי זה, יש לי גם חבר שגדל מזה, מה אתה אומר על אימוני סטריט שלוש פעמים בשבוע פשוט? ועם תזונה מסודרת? ילך?

זה לא בגלל שלא בא לי לבאס את המאמן או משהו, זה בגלל שבא לי לעשות שלוש אימונים שהכי יעזרו למרות הכדורסל, ויש מספיק תרגילים בסטריט לא ? לפחות לחצי שנה ראשונה?
תודה
עם כל הכבוד לסטריט (והאמת,שאין לי כל כך כבוד לזה) שום אימון שמבוסס על משקל גוף לא ישתווה לציוד שחדר כושר (אפילו ממוצע-) יתן לך. סטיץ' נתן לך תוכנית שתקדם אותך הרבה יותר טוב ממה שהמאמן ההוא רשם לך,ובטח ובטח מאימוני רחוב

• פותח/ת השרשור
עם כל הכבוד לסטריט (והאמת,שאין לי כל כך כבוד לזה) שום אימון שמבוסס על משקל גוף לא ישתווה לציוד שחדר כושר (אפילו ממוצע-) יתן לך. סטיץ' נתן לך תוכנית שתקדם אותך הרבה יותר טוב ממה שהמאמן ההוא רשם לך,ובטח ובטח מאימוני רחוב
כן אבל כרגע אני עושה 10-12 מתח, ואני מדבר על זה בעיקר בגלל הכדורסל, כי סטיץ בעצמו אמר שיהיה לי קשה מאוד לשלב שלושה אימונים עם ארבע אימוני כדורסל... בכל מקרה סטריט ברובו זה תרגילים מורכבים, ככה שצריך להיות קצת כבוד לזה, בעיקר למתח לא? תודה אחי, אני אעשה חודש בחדר כושר עם התוכנית של סטיץ לראות את ההתקדמות, ואם לא קשה לי מידיי, כי זה בעצם בסטייל דיי דומה לSS, חוץ מהעלאה במשקלים, שאני אעלה פחות, כמו שהוא אמר רק כשאני ארגיש שאני יכול, סטריט לא אמור לפתח טוב גוף? אני אנסה את התוכנית לחודש ואחזור לראות מה קורה נראה לי האפשרות הכי טובה שלי כרגע, בכל מקרה אני אמדוד כל איזה יומיים משקל ואפרסם בלוג, + משקלי עבודה ומה שיהיה באימון, סך הכל שלושה תרגילים באימון זה מספיק? זה לא קצת מידיי? לא קראתי הרבה על תוכניות כח כי בכללי אני מחפש מסה, למרות שהבנתי שהיא תבוא עם הכח. אז בקיצר חפרתי אפילו לעצמי אז תודה על המענה לכולם.

כן אבל כרגע אני עושה 10-12 מתח, ואני מדבר על זה בעיקר בגלל הכדורסל, כי סטיץ בעצמו אמר שיהיה לי קשה מאוד לשלב שלושה אימונים עם ארבע אימוני כדורסל... בכל מקרה סטריט ברובו זה תרגילים מורכבים, ככה שצריך להיות קצת כבוד לזה, בעיקר למתח לא? תודה אחי, אני אעשה חודש בחדר כושר עם התוכנית של סטיץ לראות את ההתקדמות, ואם לא קשה לי מידיי, כי זה בעצם בסטייל דיי דומה לSS, חוץ מהעלאה במשקלים, שאני אעלה פחות, כמו שהוא אמר רק כשאני ארגיש שאני יכול, סטריט לא אמור לפתח טוב גוף? אני אנסה את התוכנית לחודש ואחזור לראות מה קורה נראה לי האפשרות הכי טובה שלי כרגע, בכל מקרה אני אמדוד כל איזה יומיים משקל ואפרסם בלוג, + משקלי עבודה ומה שיהיה באימון, סך הכל שלושה תרגילים באימון זה מספיק? זה לא קצת מידיי? לא קראתי הרבה על תוכניות כח כי בכללי אני מחפש מסה, למרות שהבנתי שהיא תבוא עם הכח. אז בקיצר חפרתי אפילו לעצמי אז תודה על המענה לכולם.
לדעתי אם הספורט הראשי שלך זה כדורסל אתה צריך להתמקד בכדורסל. יהיה לך מאוד קשה להתקדם בתוכנית כוח עם זה..אלא אם האימון עצמו קל ואז לא אמורה להיות בעיה
בכל מצב שיש לך אופציה לאימוני רחוב או מכון כושר,תמיד,תמיד המכון יהיה בעדיפות מהסיבה הפשוטה ששם יש לך אפשרות להרבה יותר ציוד+משקל
אין מה להשוות התקדמות בין חדר כושר לאימוני רחוב שמבוססים נטו על משקל גוף
3 תרגילים בתור מתחיל יספיקו,ובתנאי שהם מורכבים

• פותח/ת השרשור
לדעתי אם הספורט הראשי שלך זה כדורסל אתה צריך להתמקד בכדורסל. יהיה לך מאוד קשה להתקדם בתוכנית כוח עם זה..אלא אם האימון עצמו קל ואז לא אמורה להיות בעיה
בכל מצב שיש לך אופציה לאימוני רחוב או מכון כושר,תמיד,תמיד המכון יהיה בעדיפות מהסיבה הפשוטה ששם יש לך אפשרות להרבה יותר ציוד+משקל
אני רוצה להתמקד בכדורסל, אבל אני מאוד רוצה לעבוד גם על הגוף, ואני יכול עם הרבה רצון לעשות את זה לדעתי, אני אלך למכון אם זה לשלוש פעמים בשבוע ואם זה לפעמיים ואמשיך מהמקום שבו הפסקתי, אני גם עולה לכיתה יוד ככה שאני לא יודע אם אני אצטרך ללמוד הרבה או לא אבל להתאמן אני רוצה בין אם זה סטריט ובין אם זה מכון. דיברתי על סטריט כדי פחות להעמיס, מחר אני אלך למכון ואתחיל ללמוד טכניקות ולעבוד על התוכנית שבטית הביא לי, אם אתה אומר שסטריט זה לא יהיה משמעותי כמעט, למרות שאני מרגיש טוב אימוני סטריט ואין לי בעיה לקנות חגורת משקולות, סך הכל אני הבנתי מה אני הולך לעשות. אם זה מעניין מישהו ההחלטה שלי היא להתחיל במכון עם התוכנית של סטיץ, תודה לך סטיץ, ואם היא תהיה קשה מידיי אני אעבור לסטריט.

כל הכבוד!! ילד טוב!! 👏

מאז שדיברנו אני חושב, ועדיין אני לא חושב שבא לי לעשות תוכנית של כח, אני מעדיף ללכת על היפרטרופיה, כי כח יתיש אותי מידיי וגם ככה אני לא יתקדם יותר מידיי במשקלים ואני אנסה להתקדם גם בתוכנית של היפרטרופיה, בנוסף אם אני אקח תוכנית כח חזק זה יכול לגרום לפציעה בכדורסל, ואז הלך שניהם. קראתי על Kelei Routine קצת, ובכל זאת לא הבנתי אותה, בהיפרטרופיה הטווח חזרות לסט אמור להיות יותר בין 8-12 לא ? גם ראיתי תמונה של מישהו שעשה מסה שבעה חודשים ועלה 15 קילו, דיברתי איתו והוא התחיל מFBW לAB ועכשיו הוא בABC אחרי איזה תשעה חודשים, בכל מקרה הוא נשאר לאורך כל הדרך על אחוז שומן ממש נמוך והוא אמר לי שהוא עובד בטווח של בערך 15 חזרות כי הוא מעדיף גירוי של 15 חזרות, והוא נראה ממש טוב, בטח למסה, ואני מדבר על האחוז שומן הנמוך ואיך שהוא פיתח את הגוף שלו, וזה התוצאות שאני רוצה להשאר עליהם, לעשות מסה נקייה פלוס קלורי של 500-700 ולפתח את הגוף, אני לא יודע כמה בדיוק הוא מרים. יש איזו תכנית של היפרטרופיה שאתם יכולים להמליץ לי עליה ? ואז אני אחשוב עוד קצת איזה תוכנית לקחת וזהו. תודה

מספיק. מיצינו פה. זה מתחיל להישמע כמו הטרלה.
קח מהשרשור הזה מה שאתה רוצה, ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית