הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ נעליים לדדליפט

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
אלה נעליים מתאימות לדדליפט?

קבצים מצורפים

• 20150824_114705.jpg
    20150824_114705.jpg
    KB 23 · צפיות: 218
  • 20150824_114659.jpg
    20150824_114659.jpg
    KB 20.9 · צפיות: 202
  • 20150824_114653.jpg
    20150824_114653.jpg
    KB 26.8 · צפיות: 186
  • 20150824_113944.jpg
    20150824_113944.jpg
    KB 23.9 · צפיות: 211
They r fine, allstar isn't magic, unless u remove the insole from the allstars, then those r equally as good. All star r not perfect deadlift shoes, the insole is over 1cm thick and is pretty damned soft.. preferably, pull barefoot/slippers or buy slim all stars and remove the insole.

EDIT: if u pull sumo get some wrestling shoes.

למהה הנעל גם שטוחה ללא בולם זעזועים
היא גם צריכה להיות לא דחיסה (זאת אומרת סוליה מאוד קשה), וזה לא נראה ככה. וגם עדיף כמה שיותר נמוכה (בתמונה זה נראה לפחות סנטימטר)
עדיף אולסטאר, אבל זה בטח עדיף על נעלי ספורט לבינתיים

Why r everyone talking like all-star is so good? Have any of u ever removed the insole of an all-star and compressed it? It's very soft. Plus the actual sole all-star is made of a honeycomb pattern as far as I know which is also rather compressible. OP, those shoes r fine.
But there r btr options.

Why r everyone talking like all-star is so good? Have any of u ever removed the insole of an all-star and compressed it? It's very soft. Plus the actual sole all-star is made of a honeycomb pattern as far as I know which is also rather compressible. OP, those shoes r fine.
But there r btr options.
כי מתאמן מתחיל לא צריך נעליים מקצועיות,אולסטר נעליים זולות והן עושות את העבודה מאוד טוב למשל אני איתן כבר שנה והן מחזיקות יפה מאוד.

כי מתאמן מתחיל לא צריך נעליים מקצועיות,אולסטר נעליים זולות והן עושות את העבודה מאוד טוב למשל אני איתן כבר שנה והן מחזיקות יפה מאוד.
Well yes, that's y it's recommended, cuz it's a cheap and well known shoe, also elite lifters usually dont need anything else. But it's not that all-star is superior to other similar shoes, they r simply very well known shoes. So to answer the OP, yes, the shoes he posted r most likely totally fine and about as good as all stars.
It's one thing to tell someone to buy all stars if they ask for a deadlift shoe, it's another when they r asking if a certain shoe (like the one OP posted) is a good DL shoe.

היא גם צריכה להיות לא דחיסה (זאת אומרת סוליה מאוד קשה), וזה לא נראה ככה. וגם עדיף כמה שיותר נמוכה (בתמונה זה נראה לפחות סנטימטר)
עדיף אולסטאר, אבל זה בטח עדיף על נעלי ספורט לבינתיים
דווקא הסוליה כאן נראית כמו הסוליה של אולסטאר, ובאולסטאר הסוליה ממש לא מאוד קשיחה, אפשר למחוץ אותה בקלות עם האצבעות אפילו שלא לדבר על משקל של בנאדם עם מוט בידיים.

דווקא הסוליה כאן נראית כמו הסוליה של אולסטאר, ובאולסטאר הסוליה ממש לא מאוד קשיחה, אפשר למחוץ אותה בקלות עם האצבעות אפילו שלא לדבר על משקל של בנאדם עם מוט בידיים.
לא יודע, לא באולסטאר שלי לפחות

Maybe ur fingers r just weak, use straps? 😉
לא נראה לי 😉
ועכשיו ברצינות, ברור שהסוליה לא דחוסה כמו נעלי הרמת משקולות אבל הרבה יותר מנעל רגילה. לדעתי בדדליפט זה מספיק, מטבע הדברים אנחנו הרבה יותר יציבים בדדליפט מאשר בסקוואט

לא נראה לי 😉
ועכשיו ברצינות, ברור שהסוליה לא דחוסה כמו נעלי הרמת משקולות אבל הרבה יותר מנעל רגילה. לדעתי בדדליפט זה מספיק, מטבע הדברים אנחנו הרבה יותר יציבים בדדליפט מאשר בסקוואט
It's more solid than running shoes, but not so much compared to normal vans, converse were originally invented as basketball shoes, they r supposed to have a slight compression to them..

אני יודע
אחלה נעל
אבל אמרו לא תקנה אולסטאר וזה
בקיצור שיקנה סליפרס
כן, אם לקנות משהו אחר מהנעל הזאת, אז אני מסכים שסליפרס עדיף מאולסטאר. אבל כמו שנאמר למעלה, לא בכל מכון מרשים את זה.

• פותח/ת השרשור
מזה עכשיו סליפרס?
והנעל שהעלתי פה בדיוק כמו האולסטאר מבחינת העקב אלא אם כן יש צאולסטאר תוכונות מיוחדות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית