הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מתח

• פותח/ת השרשור shay1b
  • פורסם בתאריך

shay1b

משתמש מתחיל
185
1
נק' מוניטין:
1
185
1
אם אני רוצה לשלב שלושה סטים של מתח בתרגילי הגב מה עדיף לעשות מקסימום ולהגיע לכשל כל סט או לעשות שלושה סטים נגיד של שמונה חזרות נגיד במקרה שלי?

והאם יש איזו עדיפות למתח מסויים למשל רחב כמו באחיזה רחבה בפולי או שזה לא ממש משנה?
והאם יש מתח שעובד יותר על הבייספ?

תודה לעוזרים

אני חושב ש CHIN UPS תרגיל מעולה לחיזוק ידיים והגב אצל מתחילים. באחיזה צרה בסופנציה ניתן להפיק כוח רב יותר מה שיותר מתאים למתחילים שנכשלים בד"כ מאוד מהר ב PULL UPS בגלל הידים החלשות ולאו דווקא בגלל הגב.

אם אני רוצה לשלב שלושה סטים של מתח בתרגילי הגב מה עדיף לעשות מקסימום ולהגיע לכשל

יש הרבה דרכים לשיפור המתח. אחת ההמלצות היא להגיע עם BW ל 12-15 חזרות ורק לאחר מכן להתחיל להוסיף משקל. בהמלצה זו אתה כן מגיע לכשל בכל סט ואימון. מנסיון עם המתאמנים שלי זה עבד מעולה והתקדמות היתה מדהימה.

והאם יש מתח שעובד יותר על הבייספ?

מתח באחיזה צרה בסופינציה (כף היד תהיה מופנת אלייך).

אתה מסוגל לעשות 15 חזרות מdeadhang?אם כן תוסיף משקל,תעשה 5 חזרות ותנסה לעלות כל אימון.
אם לא תשפר את המתח,לא מזמן Sugarzaza הביא מאמר של ביל סטאר שמסביר איך.(בגדול,תסתכל על הtotal של החזרות ותנסה לעבור אותו כל אימון,אם לא הצלחת תוסיף סט)

תעשה מתח רגיל,לא בפולי.chin ups (כשהידיים בסופינציה) מפעיל יותר את הבייספס.

נ.ב: תקרא את זה.

• פותח/ת השרשור
אני עושה מתח רגיל...

בגלל זה שאלתי לא אמרתי שאני עושה מתח בפולי אמרתי שאני עושה מתח באחיזה רחבה כככמממווו בפולי עליון.

הקטע הוא שאי כן מצליח באחיזה רחבה בפרונציה כמו שעשתי עד עכשיו לתת משהו כמו שמונה חזרות אני לא כל כך חלש אז כדאי להמשיך עם זה או לעבור לסופניציה באחיזה צרה?
וטוב אני אעשה כל סט להגיע לכשל, אבל העניין הוא שאם אני אעשה בסופינציה באחיזה צרה אני אצליח להגיע ל12, ואז אמרת שאני מוסיף משקל, אבל אחרי שאני עושה עם משקל עלי לכמה חזרות לשאוף? עדיין להגיע לכשל?

נערך לאחרונה:
אתה יכול לעשות מתח רגיל (בפרונציה) וכשתגיע ל12-15 חזרות עם משקל גוף תוסיף עליך משקל.
כמה חזרות לעשות אח"כ זה כבר תלוי בתוכנית אימון שלך...

נערך לאחרונה:
מה זה BW וdeadhang, לעשות 15 חזרות כאלה לפני שקונים משקל ?
ו15 חזרות באמצע אימון או שאני סופר כמה מתח אני עושה בשיא ?

מה זה BW וdeadhang, לעשות 15 חזרות כאלה לפני שקונים משקל ?
ו15 חזרות באמצע אימון או שאני סופר כמה מתח אני עושה בשיא ?

BW= body weight = משקל גוף
deadhang= אחרי כל חזרה אתה עוצר לשניה למטה ואז עולה.
לעשות כחלק מהאימון 3 סטים של 12-15 חזרות עם משקל גוף ואז להתחיל להוסיף משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית