הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התאוששות מסייקל . כמה זמן ?

vadim_bb

משתמש פעיל
452
135
נק' מוניטין:
195
452
135
עד היום עשיתי שני סייקלים ראשון היה טסט 500 מ"ג אחריו עשיתי פיסיטי ובערך שבועיים אחרי פיסיטי נכנסתי לעוד סייקל טסט ובולד[ כן לא הכי חכם אבל הייתי רעב לתוצאות ] .
בכל מקרה כרגע אני בפיסיטי של הסייקל השני עוד כמה ימים מסיים . יחסית מרגיש ירידה באנרגיה ביום יום ... לגבי הזיקפה כן מצליח להעמיד אם צריך אבל מרגיש כיאילו שזה לא עד הסוף זתומרת לא כמו מיקודם לפני הסייקלים .

עכשיו השאלה יש פה מישהו שעשה הפסקה ארוכה ויכול להגיד שחזר לעצמו באופן מלא ? ואם כן אחרי כמה זמן ?

חוזרים לאט לאט במקרה שלך כניראה אפילו יותר לאט כי אתה מושבת יותר..
אבל אני מאמין שאם השתמשת בפרגניל כלומיד וטמוקסיפן ותתסף במולטי ויטמין כמו שצריך פלוס שינה יהיה בסדר די מהר
הכי פשוט לעשות בדיקות דם אחרי הפיסיטי ולראות איפה אתה עומד

חודש אחרי ה-PCT תעשה בדיקות דם ,
אם הכל חזר למצב תקין , אין משהו שעוצר אותך מבחינת סייקל נוסף .

עד היום עשיתי שני סייקלים ראשון היה טסט 500 מ"ג אחריו עשיתי פיסיטי ובערך שבועיים אחרי פיסיטי נכנסתי לעוד סייקל טסט ובולד[ כן לא הכי חכם אבל הייתי רעב לתוצאות ] .
בכל מקרה כרגע אני בפיסיטי של הסייקל השני עוד כמה ימים מסיים . יחסית מרגיש ירידה באנרגיה ביום יום ... לגבי הזיקפה כן מצליח להעמיד אם צריך אבל מרגיש כיאילו שזה לא עד הסוף זתומרת לא כמו מיקודם לפני הסייקלים .

עכשיו השאלה יש פה מישהו שעשה הפסקה ארוכה ויכול להגיד שחזר לעצמו באופן מלא ? ואם כן אחרי כמה זמן ?
לסייקליסט המתחיל והממוצע, כזה שלא עושה, למשל, Blast&Cruise, ההמלצה הגורפת היא זמן מנוחה בין הסייקלים= זמן הסייקל האחרון+PCT.
זו די המלצה קשיחה, וחשוב לעשות בדיקות דם כחודש לערך לאחר ה-PCT ולראות שהמדדים חזרו לנורמה כפי שהיו לפני הסייקל. גם במידה והכל תקין, כדאי לנוח עוד קצת כדי לאפשר לגוף להסתגל להישגים (Gains) ולוודא שהמערכת ההורמונלית נשמרת מאוזנת.
המשוואה מתחילה להשתנות ברגע שאופן ותכיפות השימוש בחומרים מתחיל לגבור. בין אם בשל רצון להתקדם מאוד, או פשוט כי לא מודעים לחשיבות שבמנוחה בין סייקלים.

יכול לומר מנסיון שאחרי הפסקה ארוכה (נעשה סייקל אחד), חוזרים למצב שהיה לפני ואפילו יותר טוב..
אני מציע שתסיים את הפיסיטי וקח הפסקה מהחומרים לכמה חודשים. תעשה בדיקות דם גם.
עם זאת, אל תתייחס לבדיקות דם כמו לדברי אלוהים חיים. נכון, זה נותן אינדיקציה טובה אבל לא תמיד הכל אפשר לראות בבדיקות דם.
יכול לומר לך שאחרי הפיסיטי היה לי טסט טוטאל יותר גבוה מעכשיו אבל מה- התחושה הייתה הרבה פחות טובה. תמיד תתייחס לתוצאות בשטח ולא ב״על הנייר״..

• פותח/ת השרשור
אין ספק שאם יהיה עוד סייקל זה יהיה רק בעוד לא פחות מי 10 12 חודשים .
עכשיו אחרי החומרים אני באמת מבין את ההשלכות .
הדאגה העיקרית היא שכמה זמן יקח לגוף שלי לחזור למצב הרגיל ? הרי גם מי בחינת התקדמות אני קטבולי בטירוף ולא מסוגל לבנות מסת שריר ...
ואם אכנס לחיטוב אאבד את כל השריר שהרווחתי ... בלי קשר לחוסר אנרגיה שמפריע לעבודה ביום יום ...

תהיה רגוע אחי תעשה פיסיטי,תאכל טוב תשן תמשיך להתאמן חזק ואחרי הפיסיטי תעשה את הבדיקות דם ותראה איפה אתה עומד
קח לפני אימון איזה קפאין או פריוורקאוט שיעיר אותך ותן בראש

על תיקח את זה קשה בסך הכל PCT אתה לא תרד הרבה עם תשמור על עצמך מבחינת תזונה ואימונים.
אישית כבר חודשיים וחצי בלי חומרים אחרי שימוש כמעט רציף של שנה, לא מרגיש ירידה משמעותית בכח, לא ירדתי גרם במשקל ודווקא מרגיש הרבה יותר טוב מאשר בסייקל.
רוב האנשים שבוכים שירדו שריר כשהפסיקו זה מכמה סיבות: סיימו מאסה שמנים הפסיקו חומרים ירדו הנוזלים והם הבינו שהם תאכלס עלו מים רוב הסייקל בגלל תזונה לקויה, יש את האנשים שלא לוקחים פרגניל בזמן ולא עושים PCT מסודר ואגרסיבי ולא מבינים למה הם ירדו - גוף לא מתאושש בכלל.
ויש כאלה שברגע שמפסיקים חומרים נשברים פסיכולוגית כי הם חושבים שהם יירדו עוד לפני שהתחילו PCT ואז מפסיקים עם תזונה מפספסים אימונים ונראים זבל.
עם יש לך PCT טוב זה הבסיס שאיתו אתה שומר על מה שהרווחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית