דיון EMS

ErezAlon

משתמש מתחיל
93
21
נק' מוניטין:
21
93
21
חיפשתי מידע בנושא ולא מצאתי דיונים עניינים בנושא. אשמח לדעת מה דעתכם? מי התנסה?
בהנחה שכסף הוא לא בעיה, למי שיטה זאת מומלצת?

• פותח/ת השרשור
מומלץ מאוד לפרייארים
אני אגיד לך מה. קרוב משפחה שלי, בן אדם מאוד עשיר, עשה אימון אחד והוא היה מאוד מבסוט. השאלה עד כמה זה יעיל? הוא בן אדם מבוגר עם משקל עודף, יכול להיות שזה קצת יותר ידידותי בשבילו מאשר להתחיל להניף ברזלים

אני אגיד לך מה. קרוב משפחה שלי, בן אדם מאוד עשיר, עשה אימון אחד והוא היה מאוד מבסוט. השאלה עד כמה זה יעיל? הוא בן אדם מבוגר עם משקל עודף, יכול להיות שזה קצת יותר ידידותי בשבילו מאשר להתחיל להניף ברזלים
המכון בכל מקרה יהיה עדיף

בהתחלה משקל קל, חזרות גבוהות ודגש חזק על טכניקה
לאט לאט בקצב שלו מעלים את המשקל ומורידים את החזרות לסביבות ה6-10 בסופו של דבר (תלוי תרגיל)

להתמקד בביסיק, סקוואט בנץ דד ופרס
אימוני סגנון FBW, אפשרי להכניס רוטציה בהשראת SS
אם הבנץ מרגיש רע אפשר לוותר

EMS לא יתן רבע מעבודה טובה במכון גם בגיל 70
@יהושע64

דעתי? מי שלא מוכן לעבוד קשה לא ייראה תוצאות, אין קסמים בעניין...
אם לדוד שלך יש כסף מיותר לשרוף על שטויות הוא יכול להעביר אותו אליי.

dbimage_file_L2hvbWUvd3d3LWRhdGEvbGlzdHNlbGx0cmFkZS5jby5uei90ZW1wLzMxMDAvODUyOS8wLmpwZw==_type_restrict_width_800_height_600

זה מ1990 אגב........
אותו רעיון
אותן תוצאות

EMS לא יתן רבע מעבודה טובה במכון גם בגיל 70
מאחר ותייגו אותי, אני מוכן לתת חוו"ד על היעילות של EMS לגיל המבוגר אם מישהו יממן לי את התענוג. במישור התיאורטי, עד כמה שקראתי EMS רחוק מאד מלהיות כלי הפלא שמנסים למכור לנו, אבל זה לא אומר שהוא לא מביא שום תועלת שהיא.

בנוגע למוסכמה הכללית ש"אין קיצורי דרך" בעניין פיתוח שרירים אני מסכים שזה נכון עובדתית כרגע, אבל לא רואה שום סיבה שזה יהיה נכון גם בעתיד. בסופו של דבר מדובר על מנגנונים כימיים של תקשורת בין האיברים השונים של הגוף, ואני לא רואה סיבה עקרונית שמונעת לזכות בהטבות של של פעילות גופנית בעזרת כימיקלים שידמו את אלה שמופרשים בעקבותיה.

בתור מאמנת שעבדה שם ועסקה הן בשיטה והן בפעילות בחדר הכושר אני יכולה להעיד בוודאות אך ורק על דבר אחד:
שיטת ה- EMS אכן יעילה בעזרה בהתאוששות מפציעות או כאבים כלשהם (עזרה לי נגד כאבי הברכיים). בנוגע לקיצורי דרך או דברים אחרים מעבר-אינני מאמינה בקיצורי דרך. אלו המאמינים הינם הנואשים ביותר שמצאו לנכון להוציא ה ר ב ה יותר מבד"כ על כושר במקום להתמיד בחדר הכושר הרגיל.
הרי בסוף אם עובדים קשה על משהו-הוא מחזיק לטווח זמן ארוך יותר.

• פותח/ת השרשור
הבנתי שזה לא פתרון קסם (לא מפתיע), אבל עד כמה זה באמת יעיל? בהשוואה לאימון בחדר כושר. אם מישהו יקפיד בתוכנית אימונים של EMS מה יהיו התוצאות בהשוואה למישהו זהה (תיאורטית, מבחינת תזונה, גנטיקה וכ'ו) שמתאמן בחדר כושר?

איך לעזאזל נכנסת למשתמש שלי בפורום ושינית תמונת צד@!#$!@%^^
מה קורה פה , מנהלים עזרה?
יש לך כפתור "דיווח" בתחתית ההודעה בצד ימין. לחיצה עליו תפנה את תשומת לב המנהלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית