הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בנושא אינטרנט ובחירת ספק חדש

יש אפשרות להוציא מהמתאם שאמור להתחבר למכשיר, יותר מכבל אחד?
סוג של מפצל או משהו?
שאם אני אמצא נקודה בחדר של שקע חשמל, אוכל לחבר אליו יותר ממכשיר אחד?

סתם בשביל הידע הכללי - משהו שמספק יכולות כאלו נקרא switch או hub, שזה רכיב תקשורתי שונה לגמרי בתכליתו. לא סביר שהומפלאג יספק יכולות כאלו, אבל הן קיימות בנפרד בעזרת הרכיבים שהזכרתי:)

• פותח/ת השרשור
סתם בשביל הידע הכללי - משהו שמספק יכולות כאלו נקרא switch או hub, שזה רכיב תקשורתי שונה לגמרי בתכליתו. לא סביר שהומפלאג יספק יכולות כאלו, אבל הן קיימות בנפרד בעזרת הרכיבים שהזכרתי:)

באמת תודה שאתה מנסה.
אני אנסה להתעסק עם זה ביום שישי.
פלוס מינוס אחבר את הסוני בכבל למודם או אנסה לראות אם אפשרי להשתמש בפלאפון בתור מודם רק בשביל לעדכן

הממשלה משתמשת באינטרנט כמפיצה העקרית שלהם להעביר את השקרים וההנפצות אם כבר אתם גולשים תדאגו שלא יעקבו אחריכם וימצאו אותכם
הם משתמשים בנו כחיילים בשביל המלחמה הגדולה
אם נתאחד כולם יחד הם לא יצליחו לעשות את מה שהם רוצים ולהוציא את התוכניות לפועל
הסוף מגיע יותר מהר ממה שאתם חושבים הוא כבר כמעט כאן
המלחמה אולי תיהיה קשה
יהיו הרבה אבדות
אבל מה שיגדל אחרי זה כשננצח
עולם טוב יותר
שלום עולמי
לא יהיה רעב ומחלות
עולם שבו אפשר לגדל את ילדכם בשקט ולהשאיר את דלת הבית פתוחה תמיד
עולם שבו הטבע והאדם חיים בהרמוניה
תפיצו את הבשורה

לא עברתי על כל הדיון אבל כדי לדעת בדיוק איפה הבעיה כנסי לCMD ותעשי TRACERT GOOGLE.COM ושימי מה שיוצא פה.
מהניסיון שלי עם השטויות האלה סביר מאוד להניח שזו בעיה תשתיתית כמו שאמרת (בזק) ולא בעיית ספקית.

אם התשתית של בזק אצלך בבית חרא (כמו אצלי) תעברי להוט, שניהם זבל באותה המידה מבחינת השירות אבל אם הוט יספקו אינטרנט תקין אז ברור שעדיף.

• פותח/ת השרשור
לא עברתי על כל הדיון אבל כדי לדעת בדיוק איפה הבעיה כנסי לCMD ותעשי TRACERT GOOGLE.COM ושימי מה שיוצא פה.
מהניסיון שלי עם השטויות האלה סביר מאוד להניח שזו בעיה תשתיתית כמו שאמרת (בזק) ולא בעיית ספקית.

אם התשתית של בזק אצלך בבית חרא (כמו אצלי) תעברי להוט, שניהם זבל באותה המידה מבחינת השירות אבל אם הוט יספקו אינטרנט תקין אז ברור שעדיף.

אז כנראה שאחת מההודעות שדילגת עליהן
היא ההודעה שאם אני אעביר אותנו להוט.
אז אבא שלי ינשל אותי מהירושה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית