הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בכתף - מצורף תמונה

DarkMatter

מושעה
1,515
1,267
נק' מוניטין:
3,759
1,515
1,267
שאני עושה ככה כואב
IMG-20150827-WA0022.jpeg

ממזמן היו כאבים ממש קטנים לא משהו שהפריע, אתמול זה התחיל להיות מורגש ואחרי האימון היום מאוד מורגש

מה עושים במצב כזה?
@yonizarkh

שאני עושה ככה כואב
צפה בקובץ המצורף 29241

ממזמן היו כאבים ממש קטנים לא משהו שהפריע, אתמול זה התחיל להיות מורגש ואחרי האימון היום מאוד מורגש

מה עושים במצב כזה?
@yonizarkh

תודה שתייגת אותי , עכשיו חברה שלי שאלה אותי למה בשישי בערב אני מסתכל על תמונות של נערים שמצלמים סלפי בחדר השירותים.

ולעניינך - מה עושים? בעיקר לא מבצעים תנועות שגורמות לכאב. אם אתה רוצה תשובה יותר מדוייקת - צריך לבדוק הן אותך פיזית , והן את התרגילים שלך בחדר כושר.

• פותח/ת השרשור
תודה שתייגת אותי , עכשיו חברה שלי שאלה אותי למה בשישי בערב אני מסתכל על תמונות של נערים שמצלמים סלפי בחדר השירותים.

ולעניינך - מה עושים? בעיקר לא מבצעים תנועות שגורמות לכאב. אם אתה רוצה תשובה יותר מדוייקת - צריך לבדוק הן אותך פיזית , והן את התרגילים שלך בחדר כושר.
ניסיתי להדגים את התנועה בתמונה כי זה הרבה יותר מהיר מסרטון ולהעלות ליוטיוב - סליחה על ה.. כן

אני רואה הרבה יוטיוברים עושים את התנועה הזו כחלק מהחימום, אם היא כואבת כדאי שלא אעשה?

אפשר לדעת אם זה דלקתי?
מה המידע הזה יתן לי?
לשים קרח? ולטרן? משהו?
אם זה עוזר זה התחיל להיות מורגש בזמן שהתחלתי לשלב פעמיים בשבוע הרחקה לצדדים.

שאחלים כדאי לעשות במקום הרחקה לצדדים - upright row? (אם רשמתי נכון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית