ייעוץ מחפש נעלי ליפטינג זולות

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
מחפש נעליים זולות בעיקר לHB סקוואט.
לצערי מוכן לוותר על איכות למען המחיר ואני מחפש נעליים ב450 שח ומטה.
אם אפשר לקנות אותן בארץ זה יותר טוב.

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
לעניות דעתי, או שהולכים על נעליים יקרות או אולסטארס. אין טעם ללכת על בין לבין.
אולסטאר לא נותן לי כלום אני צריך עקב מוגבה.
אמרו לי שנעליים עם עקב מעץ טובות במחירים האלה

ממליץ על Wei-Rui Warrior , עולות 360-380 ש"ח ניתן לקנות בארץ בחנות שנקראת 'ספורטלנד' באשדוד. מעולות ל-HB

• פותח/ת השרשור
ממליץ על Wei-Rui Warrior , עולות 360-380 ש"ח ניתן לקנות בארץ בחנות שנקראת 'ספורטלנד' באשדוד. מעולות ל-HB
שמעתי עליהן רק דברים טובים,אבל אין מצב שאני מגיע לאשדוד בשנה הקרובה.
יש דרך אחרת לקנות אותן?

שמעתי עליהן רק דברים טובים,אבל אין מצב שאני מגיע לאשדוד בשנה הקרובה.
יש דרך אחרת לקנות אותן?
הם יכולים לעשות לך משלוח אבל אני לא ממליץ. המידות שם מאוד לא מדויקות, יש אפילו הבדלים בין אותם מידות (כי יש כמה דגמים, מידע 43 בדגם אחד תהיה שונה מ-43 בדגם אחר).. חייבים להגיע למדוד.

• פותח/ת השרשור
הם יכולים לעשות לך משלוח אבל אני לא ממליץ. המידות שם מאוד לא מדויקות, יש אפילו הבדלים בין אותם מידות (כי יש כמה דגמים, מידע 43 בדגם אחד תהיה שונה מ-43 בדגם אחר).. חייבים להגיע למדוד.
אין חנות אחרת בארץ/חול שמוכרת?

אולסטאר לא נותן לי כלום אני צריך עקב מוגבה.
אמרו לי שנעליים עם עקב מעץ טובות במחירים האלה
ת'אמת, אני לוקח את המילים שלי בחזרה. אם אני זוכר נכון אתה בן 16 אז אתה עדיין גדל וכנראה גם במידה של הנעליים, אז לקנות נעל ליפטינג יקרה יהיה רעיון רע למקרה שמידת הרגל שלך תגדל בשנים הקרובות

אין חנות אחרת בארץ/חול שמוכרת?
בארץ אני לא יודע.
אבל יש גם בסאל ספורט נעליים של Sabo , טווח המחירים זה 400-500 שקל תלוי בדגם. לא ניסיתי אותם ככה שאין לי ביקורת עליהם

בארץ אני לא יודע.
אבל יש גם בסאל ספורט נעליים של Sabo , טווח המחירים זה 400-500 שקל תלוי בדגם. לא ניסיתי אותם ככה שאין לי ביקורת עליהם
שמעתי שמי שמחפש נעלי SABO יכול להשיג אותם באתר רוסי במחיר הרבה יותר זול. אולי @berdan יוכל לעזור לך עם זה

בתקציב שלך POWERLIFT 2.0, לא יודע אם כדאי לך להזמין עכשיו כי לא מזמן זה עלה 48 דולר (+20 דולר משלוח לארץ).
אם אתה רוצה להשקיע יש לך את הRisto Olimpico שקיבלו ציון יותר טוב מהאדיפוואר. אומנם המחיר קצת עלה (בפרי אורדר עלו 92 דולר) אבל שוות כל שקל לדעתי (היה לי Power Perfect 2 לפני).

אשמח לדעת על סמך מה קבעת שאפשר לסמוך על האתר הזה ועל הציונים שלו.
מה אתה רוצה? זה נראה כמו סוג של בלוג ולכן לא נראה שהם מקבלים פרסום על זה.
אני מחזק את החוות דעת שלהם שהנעל מרגישה מאוד נוחה כי היה לי לפני נעל ליפטינג טוב (הPP2).

אם כבר לא הייתי סומך על זה שבהכרח אדיפוואר/רומלאוס טובות יותר מנעליים שהם עבודת יד, חברות כמו ריבוק/אדידאס משלמות המון כסף למיתוג ולכן יכולות לדרוש על מוצר שעלותו לא גבוהה מחיר של 200$.

מה אתה רוצה? זה נראה כמו סוג של בלוג ולכן לא נראה שהם מקבלים פרסום על זה.
אני מחזק את החוות דעת שלהם שהנעל מרגישה מאוד נוחה כי היה לי לפני נעל ליפטינג טוב (הPP2).

אם כבר לא הייתי סומך על זה שבהכרח אדיפוואר/רומלאוס טובות יותר מנעליים שהם עבודת יד, חברות כמו ריבוק/אדידאס משלמות המון כסף למיתוג ולכן יכולות לדרוש על מוצר שעלותו לא גבוהה מחיר של 200$.
אני פשוט לא סומך על אתרים כאלה ומעדיף לשאול חברה שהכרתי בLBS כי אני יודע שהדעה שלהם בטוח לא מושפעת ממקור זה או אחר.

אני פשוט לא סומך על אתרים כאלה ומעדיף לשאול חברה שהכרתי בLBS כי אני יודע שהדעה שלהם בטוח לא מושפעת ממקור זה או אחר.
אין בעיה. אני חבר של LBS ויכול להיות שיש כאן עוד חברים שיש להם ריסטו.
אני לא חושב שאדיפוואר יותר טובה כי קלוקוב משתמש בה, זה לא אומר שהיא בהכרח נעל גרועה היא פשוט יכולה לקבל price tag גבוה כי הציבור חושב שהיא נעל ששווה לקנות אותה.

אין בעיה. אני חבר של LBS ויכול להיות שיש כאן עוד חברים שיש להם ריסטו.
אני לא חושב שאדיפוואר יותר טובה כי קלוקוב משתמש בה, זה לא אומר שהיא בהכרח נעל גרועה היא פשוט יכולה לקבל price tag גבוה כי הציבור חושב שהיא נעל ששווה לקנות אותה.
תודה! עכשיו הדבר היחיד שאני לא מסכים איתך לגביו הוא שBREAKING BAD היא סדרה ממש ממש טובה 😃

שמעתי שמי שמחפש נעלי SABO יכול להשיג אותם באתר רוסי במחיר הרבה יותר זול. אולי @berdan יוכל לעזור לך עם זה
אני הזמנתי מהאתר הזה, עדיין לא קיבלתי את ההזמנה אז לא יכול להגיד חוות דעת. מה שכן הרבה יותר זול מהמחירים של SABO בסאל ספורט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית