הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מתקדם

• פותח/ת השרשור TheDarkKnight
  • פורסם בתאריך
T

TheDarkKnight

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אני מתכוון להתחיל סייקל רביעי בקרוב. עד היום הסייקלים היו עם טסט רפואי ושאר המרכיבים היו אנדרגראונד. עשיתי שימוש בחברות כמו וורמודג, אטלס, בלקן ו-mxp בשמנים ואוראליים היו מכל מיני חברות מחו"ל.

הסייקל הקרוב מתוכנן להיות:
טסטס אננתת 750mg/wk ל-12 שבועות.
טרן אנתת 400mg/wk ל-9 שבועות.
אנדרול 100mg ליום 6 שבועות.

בסייקל הזה אני מתכוון להצטייד באנדרגראונד בלבד לפי החומרים שרצים כאן כרגע וחושב להשתמש בטסט של כלפה ובטרן של בלו דראגון. לגבי האנדרול אני מתלבט בין בלו אייס לבלו דראגון שעל שתיהן שמעתי ביקורות טובות.
עדיין לא השתמשתי באף אחת מהחברות אז אני רוצה פידבק מבחינת איכות, זיופים, ובאופן כללי מכל מי שהתנסה.

אני אישית לא נגעתי בשום חברה שאתה מנסה לברר עליה כרגע , אבל הסייקל צריך להיות חזק מאוד בהצלחה! ממליץ להוסיף פרווירון 2 ביום. וגם ארימדקס כדור 1 כל 3 ימים.

אני אישית לא נגעתי בשום חברה שאתה מנסה לברר עליה כרגע , אבל הסייקל צריך להיות חזק מאוד בהצלחה! ממליץ להוסיף פרווירון 2 ביום. וגם ארימדקס כדור 1 כל 3 ימים.
פרווירון הוא מאוד אנדרוגני, על מנת למנוע תופעות אנדרוגניות בשילוב עם טרן, אני חושב שכדאי לא להשתמש בו. כמו כן, נצפה שאנאדרול מוריד את רמות הshbg (אמנם לא כמו פרווירון, אך פחות תופעות אנדרוגניות).
לגביי ארימידקס, אנאדרול מעלה את רמות האסטרוגן לא על ידי האנזים "ארומטז", אלא על ידי השפעה ישירה על בלוטת יותרת הכיליה (ובלוטות נוספות).
אני חושב שבהתחשב בזה, היעילות של ארימידקס בהקשר שלו מוטלת בספק, ולכן ממליץ למעשה להחזיק טמוקסיפן בהישג יד פשוט, ולא להתעסק עם ai.

@Tom
דעתך?

@Trenhexzaur

קאלפה זו חברת UG הודית...יש עליהם ביקורות יחסית טובות..יש לי חבר על פרופיונט שלהם....מריץ אותו סולו ומאוד מרוצה
בלו דרגון לא מאכזבים..(מה לעשות יש בסביבה שלי הרבה חובבים של החברה..חח ) הטסט והדקה שלהם מעולים...הטרן (מכיר את הקצר) חזק בטירוף...painless injections - זו לא ססמה ! מניסיון! הדיבול וגם הסופרדרול(שבוע שני בשימוש אצל חבר קרוב) שלהם שאני מכיר נותנים תוצאות!

נערך לאחרונה:
קאלפה זו חברת UG הודית...יש עליהם ביקורות יחסית טובות..יש לי חבר על פרופיונט שלהם....מריץ אותו סולו ומאוד מרוצה
בלו דרגון לא מאכזבים..(מה לעשות יש בסביבה שלי הרבה חובבים של החברה..חח ) הטסט והדקה שלהם מעולים...הטרן (מכיר את הקצר) חזק בטירוף...painless injections - זו לא ססמה ! מניסיון! הדיבול וגם הסופרדרול(שבוע שני בשימוש אצל חבר קרוב) שלהם שאני מכיר נותנים תוצאות!

קאלפה הודי ?
אתה מתכוון אולי יהודי,
מיוצר פה במטבחון חמוד.

אני מתכוון להתחיל סייקל רביעי בקרוב. עד היום הסייקלים היו עם טסט רפואי ושאר המרכיבים היו אנדרגראונד. עשיתי שימוש בחברות כמו וורמודג, אטלס, בלקן ו-mxp בשמנים ואוראליים היו מכל מיני חברות מחו"ל.

הסייקל הקרוב מתוכנן להיות:
טסטס אננתת 750mg/wk ל-12 שבועות.
טרן אנתת 400mg/wk ל-9 שבועות.
אנדרול 100mg ליום 6 שבועות.

בסייקל הזה אני מתכוון להצטייד באנדרגראונד בלבד לפי החומרים שרצים כאן כרגע וחושב להשתמש בטסט של כלפה ובטרן של בלו דראגון. לגבי האנדרול אני מתלבט בין בלו אייס לבלו דראגון שעל שתיהן שמעתי ביקורות טובות.
עדיין לא השתמשתי באף אחת מהחברות אז אני רוצה פידבק מבחינת איכות, זיופים, ובאופן כללי מכל מי שהתנסה.
הסייקל נראה מצויין. לא הייתי מוסיף לו anchilaries ללא סיבה.
בנוגע לאנדרול אכן מדובר במנגנון יחודי. ארימידקס יסייע להפחית אסטרוגן מהמרה של טסט כך שבסופו של יום יהיה פחות ממנו כך שלא ממש ניתן לבטל את בתרומה על אף שאינה קשורה באפקט האסטרוגני של האנדרול. אבל שוב, כל עוד לא ידועה או מורגשת רגישות מסויימת אין טעם לעשות שימוש.
בנוגע לחברות, השמנים של כלפה ובלו דראגון עושים את העבודה מצויין. שניהם נוחים מאוד להזרקה, הטסט של כלפה מבוסס mct ובלו דראגון על קיק.
מבחינת אוראליים ציינתי בפוסט בעבר את האנדרול המצויין של בלו-דראגון (מגיע לרוב במינון של 10mg) וגם את אלה של בלו-אייס.
מחכה לך סייקל עוצמתי ביותר 🕴

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית