ייעוץ סייקל שני

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
בוקר טוב, לאחר לבטים ארוכים, ולאחר חיטוב ארוך החלטתי להתחיל את הסייקל השני כבר בשבוע הבא, היום אני מטפל בהשגת החומרים :

והסייקל יהיה :

סוטסנון 250 : 500 מ"ל * 12 שבועות - באמפולות
דקה : 200 מ"ל * 12 שבועות

עכשיו, כמה שאלות :

נשאר לי דינאבול משנה שעברה, חשבתי לשלב 30 מ"ג ליום למשך 4 שבועות

אם פתחתי את זה שנה שעברה, ניתן עדיין להשתמש? ואם כן האם מומלץ ? הייתי מעוניין בכמה שפחות בספיחת נוזלים

אשתקד במהלך הסייקל צץ לי גולה קטנה (עבר לי מאז) אז חשבתי לקחת מתחילת הסייקל 20 מ"ג ליום טמוסקיפן, מה דעתכם?

והמליצו לי לקחת פרווירון במהלך הסייקל, אם אני לא טועה 25 מ"ג ליום, מה דעתכם?

ואם אפשר הסבר קצר/ או לינק על פרווירון, אני בלי מחשב וקשה לי לחפש

1.תרשום מינונים כמו שצריך, נניח: Sustanon 250mgX2/wk
2. מדוע שתבחר בסוסטנון? בלנד מאוד אובר-רייטד ולא יציב בדם. כדאי להיצמד לאנתת.
3. כל עוד התוקף הכללי של הדיבול לא עבר והוא אוחסן בתנאים הנדרשים, אין מניעה מלהשתמש בו
4. תתחיל את הסייקל ללא שימוש בטמוקסי ותראה לאן מתקדם
5. פרווירון עוזר בהעלאת רמות הטסט החופשי בדם לצד הורדת ה-SHBG. הוא אינו תורם כלל למאסה (אינו אנאבולי) אך עם זאת תופםעות הלוואי האנדרוגניות שלו יורגשו בהחלט (בא לך להתחיל להקריח?). קח בחשבון... סייקל של טסט, דקה ודיבול לקיק הוא בהחלט עוצמתי לסייקל שני ואתה תהנה מאוד. לא מוצא מקום להכניס פרווירון

• פותח/ת השרשור
1.תרשום מינונים כמו שצריך, נניח: Sustanon 250mgX2/wk
2. מדוע שתבחר בסוסטנון? בלנד מאוד אובר-רייטד ולא יציב בדם. כדאי להיצמד לאנתת.
3. כל עוד התוקף הכללי של הדיבול לא עבר והוא אוחסן בתנאים הנדרשים, אין מניעה מלהשתמש בו
4. תתחיל את הסייקל ללא שימוש בטמוקסי ותראה לאן מתקדם
5. פרווירון עוזר בהעלאת רמות הטסט החופשי בדם לצד הורדת ה-SHBG. הוא אינו תורם כלל למאסה (אינו אנאבולי) אך עם זאת תופםעות הלוואי האנדרוגניות שלו יורגשו בהחלט (בא לך להתחיל להקריח?). קח בחשבון... סייקל של טסט, דקה ודיבול לקיק הוא בהחלט עוצמתי לסייקל שני ואתה תהנה מאוד. לא מוצא מקום להכניס פרווירון

אחלה תודה,
בקשר לטסט אקרא עוד קצת על ההבדלים בין אנתת לסוסטנון ואחליט, ובקשר לפרווירון בהחלט אוותר.

אחלה תודה,
בקשר לטסט אקרא עוד קצת על ההבדלים בין אנתת לסוסטנון ואחליט, ובקשר לפרווירון בהחלט אוותר.
בלי פרווירון לא תוכל לתפקד במיטה..
והתופעות לוואי שלו מינוריות מאד.

• פותח/ת השרשור
האמת שבלי קשר יש לי נטיה להקרחה, אז זה קצת מרתיע אותי

טום, אפשר את התייחסותך?

איך מתייגים פה ? חח

בוקר טוב, לאחר לבטים ארוכים, ולאחר חיטוב ארוך החלטתי להתחיל את הסייקל השני כבר בשבוע הבא, היום אני מטפל בהשגת החומרים :

והסייקל יהיה :

סוטסנון 250 : 500 מ"ל * 12 שבועות - באמפולות
דקה : 200 מ"ל * 12 שבועות

עכשיו, כמה שאלות :

נשאר לי דינאבול משנה שעברה, חשבתי לשלב 30 מ"ג ליום למשך 4 שבועות

אם פתחתי את זה שנה שעברה, ניתן עדיין להשתמש? ואם כן האם מומלץ ? הייתי מעוניין בכמה שפחות בספיחת נוזלים

אשתקד במהלך הסייקל צץ לי גולה קטנה (עבר לי מאז) אז חשבתי לקחת מתחילת הסייקל 20 מ"ג ליום טמוסקיפן, מה דעתכם?

והמליצו לי לקחת פרווירון במהלך הסייקל, אם אני לא טועה 25 מ"ג ליום, מה דעתכם?

ואם אפשר הסבר קצר/ או לינק על פרווירון, אני בלי מחשב וקשה לי לחפש
דקה במינון של 200 מ"ג לשבוע לטעמי לא שווה את המחיר
פרווירון בהחלט יכול להיות שילוב מצוין עם דקה אבל אם יש לך נטייה להקרחה הייתי מציע לך לוותר עליו..אבל מצד שני גם דיבול הוא לא בדיוק "מקדם צמיחה" בכל מה שקשור לשיער ובו אתה לא חושש להשתמש

דקה במינון של 200 מ"ג לשבוע לטעמי לא שווה את המחיר
פרווירון בהחלט יכול להיות שילוב מצוין עם דקה אבל אם יש לך נטייה להקרחה הייתי מציע לך לוותר עליו..אבל מצד שני גם דיבול הוא לא בדיוק "מקדם צמיחה" בכל מה שקשור לשיער ובו אתה לא חושש להשתמש
אם כבר דוסטינקס יהיה מתאים יותר לסייקל ננדרולון

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות.

מה דעתכם על טסט בלבד?

מה שגם המטרה שלי לעלות 6-8 קג בלבד וכמה שיותר נקי

תודה על התגובות.

מה דעתכם על טסט בלבד?

מה שגם המטרה שלי לעלות 6-8 קג בלבד וכמה שיותר נקי
טסט, אחרי הכל, הוא הסטרואיד בונה השריר הטוב ביותר. על כן הוא הבסיס לכל סייקל (וגם מסיבות הומונאליות אחרות).
גם אם תריץ טסט אנתת במינון של 500mg-750mg לשבוע, אתה תזכה לראות תוצאות יפות, אך כמובן שזה תלוי בתזונה ובאימונים.
לעניות דעתי, אם הסייקל הראשון שלך היה מדוייק וטוב (ז"א שידעת איך וכמה לאכול, להתאמן ושמרת לבסוף על מרבית הרווחים שהושגו), תוכל לשלב חומר נוסף לסייקל הנוכחי, שאמור יהיה להיות קפיצת מדרגה עבורך. ננדורולן ארוך הוא רעיון טוב, אך חשוב להכיר את המשמעות שבשימוש שבסטרואיד שכזה, לרבות תופעות לוואי, וכיצד יש לנהוג בו. אגב מינון של 200mg לשבוע הוא נמוך, והמינון העדיף להתחלה יהיה 400mg

שאלה שקשורה למה דובר פה ....עשיתי טסט 10 שבועות סייקל ראשון. היה לי נשירה מאמצע הסייקל.
הבסיס לכל סייקל טסט. השאלה אם אני יכול לקחת משהו אחר שלא גורם לנשירה עם מינון נמוך TRT של טסט כדי א לקבל תופעות של נשירה ועדיין להנות מתוצאות והפכתת תופעות הלוואי של הטסט.
מקווה שהיתי ברור.
לדוגמה: סופרדרול+טסט קצר מינון נמוך רק כדי למנוע תופעות לוואי.

שאלה שקשורה למה דובר פה ....עשיתי טסט 10 שבועות סייקל ראשון. היה לי נשירה מאמצע הסייקל.
הבסיס לכל סייקל טסט. השאלה אם אני יכול לקחת משהו אחר שלא גורם לנשירה עם מינון נמוך TRT של טסט כדי א לקבל תופעות של נשירה ועדיין להנות מתוצאות והפכתת תופעות הלוואי של הטסט.
מקווה שהיתי ברור.
לדוגמה: סופרדרול+טסט קצר מינון נמוך רק כדי למנוע תופעות לוואי.
בוודאי שאפשר. עיין בקישור הבא:
ייעוץ - סייקל ללא הקרחה

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה חבר'ה...... את הסייקל השני אני מתכוון לעשות 100 אחוז תקין לעומת הראשון שעשיתי, שזה אומר שעוד יומיים אלך לעשות בדיקת דם, HCG במהלך הסייקל ופי סי טי כמו שצריך.

הדבר שכרגע מדאיג אותי זה הפרגניל, אני לא מצליח להשיג מים בקטריוסטטים וויאל רייק וגם בלי קשר נראה לי מסובך כל העניין הזה, ואין בדיוק מי שיעזור לי.

יש למישהו רעיון איך אפשר לקחת מבלי להסתבך? מוכן לשלם על זה יותר אם צריך, חשבתי בכיוון של לקנות יותר פרגנילים ולהתשמש שבועיים לאחר תחילת הסייקל ושבועיים לפני סוף הסייקל.
יש בפרגניל אחד 5000 יחב"ל אם אני זוכר נכון ? אז נגיד לקנות 4 פרגניל, בפעם הראשונה להזריק רבע שזה 1250 יחב"ל, אחרי שבוע עוד פעם 1250 יחב"ל, ושבועים לפני הסוף לעשות אותו הדבר.

מה דעתך תום ? (חשובה לי גם דעתך)

עוד שאלה חבר'ה...... את הסייקל השני אני מתכוון לעשות 100 אחוז תקין לעומת הראשון שעשיתי, שזה אומר שעוד יומיים אלך לעשות בדיקת דם, HCG במהלך הסייקל ופי סי טי כמו שצריך.

הדבר שכרגע מדאיג אותי זה הפרגניל, אני לא מצליח להשיג מים בקטריוסטטים וויאל רייק וגם בלי קשר נראה לי מסובך כל העניין הזה, ואין בדיוק מי שיעזור לי.

יש למישהו רעיון איך אפשר לקחת מבלי להסתבך? מוכן לשלם על זה יותר אם צריך, חשבתי בכיוון של לקנות יותר פרגנילים ולהתשמש שבועיים לאחר תחילת הסייקל ושבועיים לפני סוף הסייקל.
יש בפרגניל אחד 5000 יחב"ל אם אני זוכר נכון ? אז נגיד לקנות 4 פרגניל, בפעם הראשונה להזריק רבע שזה 1250 יחב"ל, אחרי שבוע עוד פעם 1250 יחב"ל, ושבועים לפני הסוף לעשות אותו הדבר.

מה דעתך תום ? (חשובה לי גם דעתך)
השימוש שתיארת אינו מתאים. פיצוצי פרגניל ללא שימוש רציףיהיו אפקטיביים רק לאחר סיום השימוש בחומרים. אטרופיה מלאה מתרחשת מהר מאוד בעת השימוש.
הכנת מים בקוריוסטטיים אינה בעייתית. אני משוכנע שתמצא מישהו להסתייע בו.

אני גיליתי תוך כדי תנועה שהרבה יותר נוח לייצר את המים בעצמך...והרבה יותר זול!!
אופן ההכנה מאוד פשוט
  1. קונים מים סטריליים להזרקה(סודיום כלוריד) ובנזיל אלכוהול אותו ניתן לקנות גם באיביי למשל....
  2. מזריקים לויאל סטרילי את כל התכולה (10 מיל)
  3. שואבים 0.09 מיל בנזיל אלכוהול במזרק אינסולין ומוסיפים
  4. שיקשוק קל ויש לך מים בקטריוסטטים
גם אופן ההכנה של הפרגניל נראה מאוד מטריד ומפחיד בהתחלה אך מתגלה מהר מאוד כפשוט וקל

• פותח/ת השרשור
אני גיליתי תוך כדי תנועה שהרבה יותר נוח לייצר את המים בעצמך...והרבה יותר זול!!
אופן ההכנה מאוד פשוט
  1. קונים מים סטריליים להזרקה(סודיום כלוריד) ובנזיל אלכוהול אותו ניתן לקנות גם באיביי למשל....
  2. מזריקים לויאל סטרילי את כל התכולה (10 מיל)
  3. שואבים 0.09 מיל בנזיל אלכוהול במזרק אינסולין ומוסיפים
  4. שיקשוק קל ויש לך מים בקטריוסטטים
גם אופן ההכנה של הפרגניל נראה מאוד מטריד ומפחיד בהתחלה אך מתגלה מהר מאוד כפשוט וקל

ומים בקטריוסטים ניתן למצוא באי ביי ? אם כן, איך רושמים את זה ?

אני מעדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות מוכן

ומים בקטריוסטים ניתן למצוא באי ביי ? אם כן, איך רושמים את זה ?

אני מעדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות מוכן
אין באיביי....וזה ממש לא כמה שקלים!!
אני ממש לא מבין מה מסובך לך
אם אתה מתעקש...
אז ניתן להשיג באתר הזה
Hospira Bacteriostatic Water for Injection 30ML - CHEAP
הם שולחים בDHL עד הבית (עלות השילוח מאוד יקרה)...
רוצה להיות ראש קטן...נוחות עולה כסף 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית