הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
בוקר טוב, לאחר לבטים ארוכים, ולאחר חיטוב ארוך החלטתי להתחיל את הסייקל השני כבר בשבוע הבא, היום אני מטפל בהשגת החומרים :

והסייקל יהיה :

סוטסנון 250 : 500 מ"ל * 12 שבועות - באמפולות
דקה : 200 מ"ל * 12 שבועות

עכשיו, כמה שאלות :

נשאר לי דינאבול משנה שעברה, חשבתי לשלב 30 מ"ג ליום למשך 4 שבועות

אם פתחתי את זה שנה שעברה, ניתן עדיין להשתמש? ואם כן האם מומלץ ? הייתי מעוניין בכמה שפחות בספיחת נוזלים

אשתקד במהלך הסייקל צץ לי גולה קטנה (עבר לי מאז) אז חשבתי לקחת מתחילת הסייקל 20 מ"ג ליום טמוסקיפן, מה דעתכם?

והמליצו לי לקחת פרווירון במהלך הסייקל, אם אני לא טועה 25 מ"ג ליום, מה דעתכם?

ואם אפשר הסבר קצר/ או לינק על פרווירון, אני בלי מחשב וקשה לי לחפש

• פותח/ת השרשור
חשבתי הכל גנטיקה..

בוא אני אגלה לך סוד... כל מי שאומר לך שזה גנטיקה - משקר

וסוד שני - סייקל אחד או שניים - לא עושים כאלה נפלאות (בהנחה שאתה לא משתגע עם המינונים על ההתחלה)

בוא אני אגלה לך סוד... כל מי שאומר לך שזה גנטיקה - משקר

וסוד שני - סייקל אחד או שניים - לא עושים כאלה נפלאות (בהנחה שאתה לא משתגע עם המינונים על ההתחלה)
עזוב.. לא נראה לי הבנת

• פותח/ת השרשור
עדכון קטן + עצה

יום שישי האחרון ההתחלתי את הסייקל.. 5000 אנתת ו 400 דקה, היום תהיה זריקה שנייה.

כמו בסייקל הראשון, יש מישהו מסויים שמזריק לי, ניסיתי אתמול לבד, אבל כנראה שאלוהים חנן אותי רק ביופי פנימי. ונשברו לי 2 אמופולות (אחת מכל דבר) והסתבכתי עם שאר הדברים אז ויתרתי.

מה שמותיר אותי עם סייקל ל 19 זריקות..

לקנות עוד חבילה מכל דבר? ולהמשיך כבר ל12 שבועות? או להשאר על 19 זריקות,( 9 וחצי שבועות) מה אומרים ?

האמפולות של חברות הUG (רובן) גם אלה שמכנות את עצמן רפואיות הן לא כמו של באייר וכאלה.
תוכל להשוות גם לאמפולות של הפרגניל...הן לא נשברות בקלות ולעיתים מתפוצצות
אבל אחד ששובר שתיים במכה זה כבר בעיה אחרת 😆

• פותח/ת השרשור
האמפולות של חברות הUG (רובן) גם אלה שמכנות את עצמן רפואיות הן לא כמו של באייר וכאלה.
תוכל להשוות גם לאמפולות של הפרגניל...הן לא נשברות בקלות ולעיתים מתפוצצות
אבל אחד ששובר שתיים במכה זה כבר בעיה אחרת 😆

עזוב אני מקרה אבוד,

הקטע שאני מפחד לנסות שוב, כי בסופו של דבר אני אלמד, אבל אני מפחד על החומרים.

זה באסה להיות תלוי במישהו אחר.

תום - תפתח איזה קורס מחתרתי בכל הנושא, תעשה אחלה כסף 😃

עדכון קטן + עצה

יום שישי האחרון ההתחלתי את הסייקל.. 5000 אנתת ו 400 דקה, היום תהיה זריקה שנייה.

כמו בסייקל הראשון, יש מישהו מסויים שמזריק לי, ניסיתי אתמול לבד, אבל כנראה שאלוהים חנן אותי רק ביופי פנימי. ונשברו לי 2 אמופולות (אחת מכל דבר) והסתבכתי עם שאר הדברים אז ויתרתי.

מה שמותיר אותי עם סייקל ל 19 זריקות..

לקנות עוד חבילה מכל דבר? ולהמשיך כבר ל12 שבועות? או להשאר על 19 זריקות,( 9 וחצי שבועות) מה אומרים ?
מה שתבחר
אם לא עשית העמסה לדקה, מציע לך למשוך ל12 שבועות, טסט ל13-14 כדי שתוכל להתחיל pct בזמן מסונכרן בין האסטרים

שברת כי אולי אתה שובר אותם לא נכון .
יש לך מין עיגול שחור קטן כזה על האמפולה . אתה אמור שהעיגול הקטן הזה יהיה לצד הנגדי מימך ואתה מושך מהצד איפה הנקוה אחורה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית