הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פאוור ליפטר מתחרה עם אתלט שעובד עם משקל גוף.

• פותח/ת השרשור ברק
  • פורסם בתאריך
אבל כדי להרשים את הקהל ולהיות מובילה בתחרות מקצועית את חייבת לדחוף את עצמך כל הזמן פיזית ומנטלית כדי לשפר את היכולת שלך, לא משנה מה המוטיבציה שלך. את גם מתחרה כל הזמן באנשים אחרים...

ובקליסטניקס אין דחיפה פיזית ומנטלית?
אין שיפור יכולת?
אין תחרות עם אנשים אחרים?

פאוורליפטר (105 ק"ג 182 ס"מ) VS סטרונגמן (128 ק"ג - 171 ס"מ)

deadlift 250kg - 10 reps
prowler 180kg - 50m
keg lift 80kg - 10reps
prowler 180kg - 50m back

בודיבילדר VS פאוורליפטרים - דד ליפט

*לא מבין למה כל אחד עושה בטכניקה שונה. טוב שהם לא עשו שפגט עם רבע תנועה.
הליפטרים שעשו סומו פשוט בדיחה. 🤢

נערך לאחרונה:
פאוורליפטר (105 ק"ג 182 ס"מ) VS סטרונגמן (128 ק"ג - 171 ס"מ)

deadlift 250kg - 10 reps
prowler 180kg - 50m
keg lift 80kg - 10reps
prowler 180kg - 50m back
פשוט בדיחה
אין פה מה להשוות זה פשוט מבחן סטרונגמן
התוצאות ברורות ומה שגם הסטרונגמן שוקל 23 קילו מעליו

לדעתי, כל סוג פעילות שעיקר התכלית שבה היא להרשים צופים ולא להתחרות באנשים אחרים או לשבור את השיאים שלך היא לא באמת ספורט. פאוור ליפטינג הוא ספורט כי אתה שובר בו שיאים, פיתוח גוף לדעתי הוא גבולי כי הוא תלוי יותר מידי בתכונות המולדות שלך מאשר בנרכשות ומזכיר יותר תחרות יופי. הכושי הזה עושה כמה סלטות ברחוב והוא חטוב מאוד וזהו, זה לא מרשים במיוחד, זו פעילות שהמהות שלה היא התלהבות ולא שבירת שיאים...

ומה לדעתך היא דרך טובה להשוות? אני לא מכיר מחקרים כפולי סמיות בעניין ולדעתי זה לא משנה, בספורט יש עקרון שנקרא עקרון הספציפיות שאומר שאתה ניהיה טוב יותר בפעילות מסוימת ככל שאתה עובד בפעילויות שדומות יותר אליה. אדם שרק הופך צמיגים לדוגמא תמיד יהיה חלש יותר בדדליפט מאשר אם היה עובד רק בדדליפט.

שמע אני לא מתאמן כבר איזה שנה בגלל פציעה ובטח שאני לא באדיבילדר, אבל ברצינות לא מבין לפעמים את השנאה של פאוורליפטרים (או איך שאתה מגדיר את עצמך) כלפי באדיבילדינג פיטנס וסטריט, הכי קל זה לאמר על ספורט אחר שהוא קל או לא ראוי אבל כמו שפאורליפטינג שוברים שיאי משקל בבאדיבילדינג שוברים שיאים של גודל אסטטיקה ואיזון בין הגדלים בשרירים ובסטריט זה עניין של תרגילים יפים ומספר חזרות גבוה חוץ מזה שגם הגוף שלהם נראה ממש טוב (ואל תאמר לי שזה קל להגיע למה שהם מגיעים כי הם מתאמצים לא פחות מאחרים), ספורט זה ספורט, כמו שיש מפגרים שיגידו שפאורליפטינג זה בזבוז זמן כי הם לא נראים טוב אתה יוצא בידיוק כמוהם רק מהצד השני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית