הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB/SS

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
אני כבר חודשיים בחדר כושר לפני חודש עברתי ל AB ואני מתקדם מעולה, אבל בכל זאת הרבה המליצו וקראתי המון על SS וחלק אומרים שכן וחלק לא רציתי לשמוע עוד חוות דעת ולדעת מה אתם חושבים שכדאי לא יודע אם זה משנה אבל ארשום בכל זאת שאני 1.75-1.76 שוקל 60-61 בסביבות 9% שומן עם גנטיקה שמקשה לעלות במשקל אבל מתמודד אני אוכל מלא, אני שומר על תזונה נכונה,אוכל נכון מתאמן טוב לדעתי ומעלה משקלים יפה מאימון לאימון ונותן הכל אני מאוד רציני ורציתי לשמוע חוות דעת מאנשים קצת יותר מביני עניין

תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
התשובה היא כן, תעשה SS.
אתה ממליץ SS קלאסי? ועוד דבר,אני לא מזמן התחלתי להתאמן יותר רציני מאז שעברתי ל AB, אני עושה פרס,בנץ' פרס,סקווטים והכל אבל אני עדיין לא עושה דדליפט אני לא יודע מאיזה סיבה אבל אני אבקש ממאמן שיעזור לי ואני אלמד את הטכניקה,כמה זמן לדעתך לוקח להשיג טכניקה סבירה בסקווט ודדליפט? אני מתאמן על הסקוואט עם פחות משקל יותר חזרות לטכניקה יותר טובה אבל כמה זמן בערך לעשות את זה עד שאני יוכל להעלות כל אימון כי אני לא רוצה להגיע למצב שאני מעלה בSS וסתם עושה עם טכניקה לא נכונה ואני אפצע או משהו כזה

אתה ממליץ SS קלאסי?
יש רק גרסא אחת של SS
כמה זמן לדעתך לוקח להשיג טכניקה סבירה בסקווט ודדליפט?
שבוע-שבועיים עם מאמן טוב שיודע להסביר כמו שצריך. אפשר באותה תקופת זמן להצליח גם מלמידה עצמאית באינטרנט אבל זה יהיה יותר קשה.
אני מתאמן על הסקוואט עם פחות משקל יותר חזרות לטכניקה יותר טובה
זה לא נכון. כשאתה עובד בטווח חזרות יותר גבוה יש לך יותר סיכוי לאבד ריכוז ובכך לפקשש בטכניקה. גם אם אתה עובד עם משקל נמוך לתרגול טכניקה תעבוד בטווח חזרות של 5. אם אתה רוצה לתרגל עם יותר חזרות כדאי לך לתרגל במשקל גוף או במקל מטאטא.
כמה זמן בערך לעשות את זה עד שאני יוכל להעלות כל אימון
זה תלוי בך, כשהטכניקה תראה סבירה תוכל להמשיך להוסיף משקל. אתה תמיד מוזמן להעלות סרטונים לפורום ואנחנו נעביר ביקורת על הטכניקות שלך.

• פותח/ת השרשור
יש רק גרסא אחת של SS

שבוע-שבועיים עם מאמן טוב שיודע להסביר כמו שצריך. אפשר באותה תקופת זמן להצליח גם מלמידה עצמאית באינטרנט אבל זה יהיה יותר קשה.

זה לא נכון. כשאתה עובד בטווח חזרות יותר גבוה יש לך יותר סיכוי לאבד ריכוז ובכך לפקשש בטכניקה. גם אם אתה עובד עם משקל נמוך לתרגול טכניקה תעבוד בטווח חזרות של 5. אם אתה רוצה לתרגל עם יותר חזרות כדאי לך לתרגל במשקל גוף או במקל מטאטא.

זה תלוי בך, כשהטכניקה תראה סבירה תוכל להמשיך להוסיף משקל. אתה תמיד מוזמן להעלות סרטונים לפורום ואנחנו נעביר ביקורת על הטכניקות שלך.
אוקיי אני יעבוד על זה ויוריד את הטווח חזרות, ואני לא מתאמן עם מאמן צמוד הוא רק מסביר לי ומראה לי,מדגים והכל רואה אותי נותן ביקורת וכל השאר הפעמים לבד בנוסף אני גם רואה מהאינטרנט הרבה ולגבי הSS התכוונתי לגרסא של ביל סטאר,מארק ריפטו ועוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית