הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אודה מאוד למי שיסביר לי איך להכין את הרוטב הזה

• פותח/ת השרשור av1
  • פורסם בתאריך

av1

משתמש מתחיל
185
3
נק' מוניטין:
3
185
3
אהלן.
מישהו יכול להסביר לי איך להכין את זה?
כמובן שזה יהיה בלי סוכר.
זה הרכיבים:מחית עגבניות,מים,רכז עגבניות,בצל,שמן חמניות,מלח,סוכר,פטרוזיליה,טימין,שום,אורגנו,פלפל שחור.
ברילה רוטב טוסקנה
מישהו?שף שבסביבה?

אתה לוקח מחבת או סיר שם על האש, מערבב הכל וזהו...

אולי כדאי להתחיל ממשהו פשוט יותר?
כמו חביתה?

• פותח/ת השרשור
אתה לוקח מחבת או סיר שם על האש, מערבב הכל וזהו...

אולי כדאי להתחיל ממשהו פשוט יותר?
כמו חביתה?
ניסיתי לפני זמן מה,זה לא הצליח,אפילו לא קרוב.

אהלן.
מישהו יכול להסביר לי איך להכין את זה?
כמובן שזה יהיה בלי סוכר.
זה הרכיבים:מחית עגבניות,מים,רכז עגבניות,בצל,שמן חמניות,מלח,סוכר,פטרוזיליה,טימין,שום,אורגנו,פלפל שחור.
ברילה רוטב טוסקנה
מישהו?שף שבסביבה?

מטגן בצל עם שמן זית/קנולה עד להזהבה, מוסיף 4-5 שיני שום ודואג שהשום לא יישרף, מהר מאוד מוסיף עגבניות מרוסקות (עדיפות לתוצרת איטליה, בפחיות קטנות , שכחתי את שם המותג), רסק עגבניות(אופציונלי), חצי כוס מים, אחרי שמבעבע להוסיף מלח, טימין, אורגנו, בזיליקום בשפע, פלפל, שקית-שניים של סוכרלוז.מערבב, סוגר חלקית את הסיר ונותן לזה להתבשל 20-30 דקות.

מטגן בצל עם שמן זית/קנולה עד להזהבה, מוסיף 4-5 שיני שום ודואג שהשום לא יישרף, מהר מאוד מוסיף עגבניות מרוסקות (עדיפות לתוצרת איטליה, בפחיות קטנות , שכחתי את שם המותג), רסק עגבניות(אופציונלי), חצי כוס מים, אחרי שמבעבע להוסיף מלח, טימין, אורגנו, בזיליקום בשפע, פלפל, שקית-שניים של סוכרלוז.מערבב, סוגר חלקית את הסיר ונותן לזה להתבשל 20-30 דקות.
Barila
או Mutti

• פותח/ת השרשור
ננסה,תודה.

Back
למעלה תחתית