עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי לא נסחתי את עצמי טוב,השאלה היא אפשר תוכנית ab של 4 אימונים בשבוע?נתחיל מהשאלה הפשוטה של למה אתה מתאמן 6 פעמים בשבוע?
ואם לא נדע איפה אתה עומד מבחינת משקלי העבודה והמטרות, לא נוכל ממש לעזור.
רצוי שזה יהיה 4 פעמים בשבוע, כשמדובר ב AB.אולי לא נסחתי את עצמי טוב,השאלה היא אפשר תוכנית ab של 4 אימונים בשבוע?
ובטן וגב תחתון לא משנה מתי?החילוק הכי נפוץ ובתכלס שהכי הגיוני (לי לפחות) זה חזה, כתפיים ויד אחורית באימון A, ורגליים גב ויד קדמית בB.
איזה חילוק של שרירים הכי נכון ומומלץ?רצוי שזה יהיה 4 פעמים בשבוע, כשמדובר ב AB.
אם זה מתאים או לא מתאים לכל מתאמן, זו שאלה אחרת.
בטן עדיף לשים באימון B (איפה שהרגליים).ובטן וגב תחתון לא משנה מתי?
נב:אני ממש רוצה להתחזק בגב אז כמה תרגילים לעשות?
אוקיי תודה,וכמה תרגילים לעשות לגב כי אני ממש רוצה להתחזק ולגדול בו?בטן עדיף לשים באימון B (איפה שהרגליים).
גב תחתון אני אישית לא הייתי מבודד , אם אתה עושה תרגילים כמו דדליפט וחתירות למינהם יש מספיק עומס.
בAB בדרך כלל נותנים לשריר גדול 9-10 סטים, אני אישית ממליץ על BOR ומתח.אוקיי תודה,וכמה תרגילים לעשות לגב כי אני ממש רוצה להתחזק ולגדול בו?
וזה מספיק לגב?בAB בדרך כלל נותנים לשריר גדול 9-10 סטים, אני אישית ממליץ על BOR ומתח.
זה 2 תרגילים, אתה יכול לחלק אותם על כל הסטים ואתה יכול גם להוסיף עוד תרגיל, בחירה שלך..וזה מספיק לגב?
אוקיי תודהזה 2 תרגילים, אתה יכול לחלק אותם על כל הסטים ואתה יכול גם להוסיף עוד תרגיל, בחירה שלך..
רשמתי רק 2 כי אלה השניים שאני הכי אוהב, אתה יכול גם להוסיף חתירה בדמאבל שזה גם נחמד מאוד (אני עושה את זה במקום BOR כי יש לי המון עומס על הגב תחתון).