תן לפחות קרדיטלא יודע מה איתך, אבל אם הייתי מעשן לפני אימון הייתי לוקח את המוט, מניח אותו בעדינות, מכסה אותו שיהיה לו נעים ויוצא מהמכון תוך כדי צחוק היסטרי על כל ההזויים האלה שמתאמצים להרים ולהוריד מוטות ובסוף המוטות נשארים באותו מקום אז מה הטעם...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תן לפחות קרדיטלא יודע מה איתך, אבל אם הייתי מעשן לפני אימון הייתי לוקח את המוט, מניח אותו בעדינות, מכסה אותו שיהיה לו נעים ויוצא מהמכון תוך כדי צחוק היסטרי על כל ההזויים האלה שמתאמצים להרים ולהוריד מוטות ובסוף המוטות נשארים באותו מקום אז מה הטעם...
קרדיט? תזכיר ליתן לפחות קרדיט
@berdanקרדיט? תזכיר לי
אה טוב רק החלק של מרימים ומורידים את המוט 😆
עישנת פעם? אחרי עישון הליכה של 5 דקות נראית לי נצח... אני הולך לשירותים ומרגיש כאילו אני עושה מסע כומתה..מה הבעיה בלפני אימון ? 🙄
יצאת צ׳אק נוריס בקטע הזהקנאים....
במקום זה תשאלו את עצמכם - איך אני יכול להוסיף לסטיץ' מוניטין בעוף טופיק?
הזכרת לי כמה פעמים שאחרי ישיבות עם חברים הייתי צריך ללכת הביתה סביבות החצי שעה הליכה, זה היה משעמם עד מוות ללכת בלילה כשהשקט הזה מעיק בטירוף (זה היה לפני התקופה שהיה אפשר לשמוע מוזיקה מהטלפון), אז מרוב השיעמום הייתי רץ רק בשביל לגמור את הדרך הביתה כמה שיותר מהרעישנת פעם? אחרי עישון הליכה של 5 דקות נראית לי נצח...
צ'אק טרוליסיצאת צ׳אק נוריס בקטע הזה
You don't say 😛תנסו לעשן ממש לפני סקס, אתה מרגיש באורגזמה נצחית
מארק ריפטו בטוח היה גאהצ'אק טרוליס
רציני כל כך..העיקר שהילדים נתנו לך לייקכל כך שנון, בטח למדת בבית ספר למחוננים?
תענוגרציני כל כך..העיקר שהילדים נתנו לך לייק
😵אתמול ראיתי בחדשות כתבה על ה-MTV AWADS, נשבע שהרבה זמן לא ראיתי כמות כזאת של הזיה.
מיילי סיירוס נבחרה להנחות את הטקס כשכל פעם היא לובשת בגד הזוי וחושפני אחר כשהשיא היה שהיא עשתה סלפי עם מלא מפורסמים ובמקום להגיד "צ'יז" - המילה שנזרקה שם למצטלמים הייתה מריחואנה.
ניקי מינאז' זוכה באיזושהי קטגוריה(אל תשאלו אותי במה אין לי מושג), עולה לבמה נותנת נאום קצר ואז נכנסת לריב וקללות עם סיירוס באמצע הטקס לפני כל הקהל
קנייה ווסט מקבל את תואר זמר השנה, עולה לבמה ולא מפסיק לדבר, אחרי כמה זמן הגאון הזה פונה לקהל ושואל: אתם בטח חושבים שאני מסומם, זה נכון.
ולסיום הגנוב מודיע לקהל שהוא רץ לנשיאות ארה"ב 2020
וזה רק ילך ויתדרדר עם הזמן... איזה מזל שאני לא אהיה פה עוד 100 ו 200 שנהאתמול ראיתי בחדשות כתבה על ה-MTV AWADS, נשבע שהרבה זמן לא ראיתי כמות כזאת של הזיה.
מיילי סיירוס נבחרה להנחות את הטקס כשכל פעם היא לובשת בגד הזוי וחושפני אחר כשהשיא היה שהיא עשתה סלפי עם מלא מפורסמים ובמקום להגיד "צ'יז" - המילה שנזרקה שם למצטלמים הייתה מריחואנה.
ניקי מינאז' זוכה באיזושהי קטגוריה(אל תשאלו אותי במה אין לי מושג), עולה לבמה נותנת נאום קצר ואז נכנסת לריב וקללות עם סיירוס באמצע הטקס לפני כל הקהל
קנייה ווסט מקבל את תואר זמר השנה, עולה לבמה ולא מפסיק לדבר, אחרי כמה זמן הגאון הזה פונה לקהל ושואל: אתם בטח חושבים שאני מסומם, זה נכון.
ולסיום הגנוב מודיע לקהל שהוא רץ לנשיאות ארה"ב 2020
למה לא? 😲 אתה תימני, לא? אתה מתכנן התאבדות?איזה מזל שאני לא אהיה פה עוד 100 ו 200 שנה
התימניות מחזיקות מעמד לא התימנים...למה לא? 😲 אתה תימני, לא? אתה מתכנן התאבדות?
😲והחצי האשכנזי שלי