הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מריחואנה

• פותח/ת השרשור Shai pratt
  • פורסם בתאריך
לא יודע מה איתך, אבל אם הייתי מעשן לפני אימון הייתי לוקח את המוט, מניח אותו בעדינות, מכסה אותו שיהיה לו נעים ויוצא מהמכון תוך כדי צחוק היסטרי על כל ההזויים האלה שמתאמצים להרים ולהוריד מוטות ובסוף המוטות נשארים באותו מקום אז מה הטעם...
תן לפחות קרדיט

מה הבעיה בלפני אימון ? 🙄
עישנת פעם? אחרי עישון הליכה של 5 דקות נראית לי נצח... אני הולך לשירותים ומרגיש כאילו אני עושה מסע כומתה..
אז ללכת להתאמן?? אל תהיה סאחי...

כשמעשנים הולכים לאכול/לישון ואם אוכלים בחוץ אז רצוי לעשן קרוב ואז ישר לאכול ולא להתחיל לנסוע.. זה מתיש
קנאים....
במקום זה תשאלו את עצמכם - איך אני יכול להוסיף לסטיץ' מוניטין בעוף טופיק?
יצאת צ׳אק נוריס בקטע הזה

עישנת פעם? אחרי עישון הליכה של 5 דקות נראית לי נצח...
הזכרת לי כמה פעמים שאחרי ישיבות עם חברים הייתי צריך ללכת הביתה סביבות החצי שעה הליכה, זה היה משעמם עד מוות ללכת בלילה כשהשקט הזה מעיק בטירוף (זה היה לפני התקופה שהיה אפשר לשמוע מוזיקה מהטלפון), אז מרוב השיעמום הייתי רץ רק בשביל לגמור את הדרך הביתה כמה שיותר מהר

אתמול ראיתי בחדשות כתבה על ה-MTV AWADS, נשבע שהרבה זמן לא ראיתי כמות כזאת של הזיה.

מיילי סיירוס נבחרה להנחות את הטקס כשכל פעם היא לובשת בגד הזוי וחושפני אחר כשהשיא היה שהיא עשתה סלפי עם מלא מפורסמים ובמקום להגיד "צ'יז" - המילה שנזרקה שם למצטלמים הייתה מריחואנה.

ניקי מינאז' זוכה באיזושהי קטגוריה(אל תשאלו אותי במה אין לי מושג), עולה לבמה נותנת נאום קצר ואז נכנסת לריב וקללות עם סיירוס באמצע הטקס לפני כל הקהל

קנייה ווסט מקבל את תואר זמר השנה, עולה לבמה ולא מפסיק לדבר, אחרי כמה זמן הגאון הזה פונה לקהל ושואל: אתם בטח חושבים שאני מסומם, זה נכון.

ולסיום הגנוב מודיע לקהל שהוא רץ לנשיאות ארה"ב 2020

אתמול ראיתי בחדשות כתבה על ה-MTV AWADS, נשבע שהרבה זמן לא ראיתי כמות כזאת של הזיה.

מיילי סיירוס נבחרה להנחות את הטקס כשכל פעם היא לובשת בגד הזוי וחושפני אחר כשהשיא היה שהיא עשתה סלפי עם מלא מפורסמים ובמקום להגיד "צ'יז" - המילה שנזרקה שם למצטלמים הייתה מריחואנה.

ניקי מינאז' זוכה באיזושהי קטגוריה(אל תשאלו אותי במה אין לי מושג), עולה לבמה נותנת נאום קצר ואז נכנסת לריב וקללות עם סיירוס באמצע הטקס לפני כל הקהל

קנייה ווסט מקבל את תואר זמר השנה, עולה לבמה ולא מפסיק לדבר, אחרי כמה זמן הגאון הזה פונה לקהל ושואל: אתם בטח חושבים שאני מסומם, זה נכון.

😵

זה קורה!
president-camacho-machine-gun.jpg

וזה רק ילך ויתדרדר עם הזמן... איזה מזל שאני לא אהיה פה עוד 100 ו 200 שנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית