זה אומר שאתה פסיכופט.ואם זה קורה לי לא תחת השפעה של כלום? זה תקין?
אם המחיר לא היה יותר יקר מזהב וקצת פחות מחבית נפט, הייתי מריץ פייסלים בזמן אימון גם ואז קורא ל @stitch שיבוא להתאמןשום בעיה... אני רוצה את זה מוקלט 🤯
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אומר שאתה פסיכופט.ואם זה קורה לי לא תחת השפעה של כלום? זה תקין?
אם המחיר לא היה יותר יקר מזהב וקצת פחות מחבית נפט, הייתי מריץ פייסלים בזמן אימון גם ואז קורא ל @stitch שיבוא להתאמןשום בעיה... אני רוצה את זה מוקלט 🤯
🤫ראית את מורן אחרי ירוק? הוא דיגמן לאייקון 🚬🤪🚬.
וואלה? 😈זה אומר שאתה פסיכופט.
מתים עלי פה אנשים 😲אם המחיר לא היה יותר יקר מזהב וקצת פחות מחבית נפט, הייתי מריץ פייסלים בזמן אימון גם ואז קורא ל @stitch שיבוא להתאמן
😘מתים עלי פה אנשים 😲
בגלל שאתה כחול וחמודמתים עלי פה אנשים 😲
אולי לא הבנתם. הוא רוצה להוריד לי פלטה על הראש!!! זה לא מראה כזאת אהבה!!בגלל שאתה כחול וחמוד
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣איפה ההגדרה של הסרקזם מהויקי הקזחסטנית שהעלית היום?
יש לך משהו חום על הפנים...
דברים לא לעשות בחיים : לחפש shit on face בגוגל.יש לך משהו חום על הפנים...
🚫❌❓מנהלים אני דורש להביא מוניטין לסטיץ'.
דברים לא לעשות בחיים : לחפש shit on face בגוגל.
🤣 אני פעם חיפשתי SS meme בגוגל. יש לך מושג איזה תוצאות אני קיבלתי?דברים לא לעשות בחיים : לחפש shit on face בגוגל.
🤣🤣🤣🤣 Been there.🤣 אני פעם חיפשתי SS meme בגוגל. יש לך מושג איזה תוצאות אני קיבלתי?
אני דיי בטוח שאני נמצא עכשיו באיזושהיא רשימה של ה-FBI או ה-NSA.
ברשימות של ה FBI ? 😳🤣🤣🤣🤣 Been there.
שמצב שחיפשתי SS meme .ברשימות של ה FBI ? 😳
יש לך עוד הרבה ללמוד על טרולינג.שמצב שחיפשתי SS meme .
למרות שגם ככה אני כנראה היה ברשימה של FBI אחריי מה שרשמתי פה.
אחרי הלוג שלך, אתה כבר מזמן ברשימה של "לא להכניס לאמריקה, עלול להספים למדינה ת'צורה כך שאפילו המקסיקנים כבר לא ירצו להכנס לפה".למרות שגם ככה אני כנראה היה ברשימה של FBI אחריי מה שרשמתי פה.
קורה פה ושם.. לא נורא.יש לך עוד הרבה ללמוד על טרולינג.
לא יודע מה איתך, אבל אם הייתי מעשן לפני אימון הייתי לוקח את המוט, מניח אותו בעדינות, מכסה אותו שיהיה לו נעים ויוצא מהמכון תוך כדי צחוק היסטרי על כל ההזויים האלה שמתאמצים להרים ולהוריד מוטות ובסוף המוטות נשארים באותו מקום אז מה הטעם...מה הבעיה בלפני אימון ? 🙄