הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קיים קורס כזה של מפעילי חדר כושר

donofek

מושעה
222
1
נק' מוניטין:
14
222
1
הסיפור הוא כזה אני שחמיסט קיצר כולם שם חאפרים אחו****** בדיוק השתחרר המפעיל שהיה שם והאחראי שם רוצה שאני אחליף אותו הוא אמר לי לברר אם יש דבר כזה קורס של מפעיל חדר כושר
יש למישהו מושג אם יש דבר כזה??

הסיפור הוא כזה אני שחמיסט קיצר כולם שם חאפרים אחו****** בדיוק השתחרר המפעיל שהיה שם והאחראי שם רוצה שאני אחליף אותו הוא אמר לי לברר אם יש דבר כזה קורס של מפעיל חדר כושר
יש למישהו מושג אם יש דבר כזה??
שח"מ במשטרע?
אל תחלום על זה עפילו- יש ים יסמ"ניקים ותיקים שעשו את הקורס ומחכים עד שתפקיד בית יונות יתפנה...
לנושא השאלה- יש קורס כזה פעמיים בשנה בבסכ"מ-קשה מאד להתקבל לשם מבחינת הקצאות קורסים.
בד"כ נותנים אותם לשוטרים ותיקים כדי שישלימו שעות גמול:s85:

• פותח/ת השרשור
שח"מ במשטרע?
אל תחלום על זה עפילו- יש ים יסמ"ניקים ותיקים שעשו את הקורס ומחכים עד שתפקיד בית יונות יתפנה...
לנושא השאלה- יש קורס כזה פעמיים בשנה בבסכ"מ-קשה מאד להתקבל לשם מבחינת הקצאות קורסים.
בד"כ נותנים אותם לשוטרים ותיקים כדי שישלימו שעות גמול:s85:
אתה מגזים נראה לי
כי לפי מה שהבנתי ממנו זה לא אמור להיות כל כך מסובך רק לתפעל תחדר כושר ועוד כמה דברים קטנים
והחדר כושר כבר סגור שם קרוב לחודש בגלל שאין מי שיפעיל אותו אז איזה ביקוש ואיזה יסמניקים

אחינו-הייתי בסרט הזה 7 שנים-אני יודע במה מדובר...אחרת לא מדובר במ"י:)
בד"כ כאלא תפקידים נותנים למי שמקורב ו/או לא כשיר לפעילות מבצעית(למה לבזבז תקן)

יש דבר כזה. לא יודע איך זה במשטרה מבחינת שלישות וכו', אבל תפנה למי שאחראי על הכוח אדם אצלכם ודבר איתו. אם רוצים אותך בתור מפעיל חד"כ זה לא ממש בעייתי, קורס של כמה שבועות.

• פותח/ת השרשור
אחינו-הייתי בסרט הזה 7 שנים-אני יודע במה מדובר...אחרת לא מדובר במ"י:)
בד"כ כאלא תפקידים נותנים למי שמקורב ו/או לא כשיר לפעילות מבצעית(למה לבזבז תקן)
ואלה שיהיה כל מקרה אני צריך לברר אם קיים קורס אזרחי של מפעיל חדר כושר..🆘

• פותח/ת השרשור
יש דבר כזה. לא יודע איך זה במשטרה מבחינת שלישות וכו', אבל תפנה למי שאחראי על הכוח אדם אצלכם ודבר איתו. אם רוצים אותך בתור מפעיל חד"כ זה לא ממש בעייתי, קורס של כמה שבועות.
ואלה מי עושה את הקורס הזה?? וינגייט? אני מחפש פרטים

ואלה מי עושה את הקורס הזה?? וינגייט? אני מחפש פרטים
סיימתי אתמול - בזבוז כסף וזמן,אבל חייב את התעודה- עשיתי 3 חודשים קורס קיץ מרוכז בשלוחת אשדוד -צריך פרטים-דבר איתי

אני מפעיל חדר כושר בבסיס הטכני (אישית את הקורס עצמו לא עשיתי ואל תשאל גם למה) הקורס עצמו זה שבועיים אני לא יודע איך הדברים מתנהלים איפה שאתה משרת אז אני לא יכול להגיד עד כמה זה קשה או קל להגיע לתפקיד הזה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מפעיל חדר כושר בבסיס הטכני (אישית את הקורס עצמו לא עשיתי ואל תשאל גם למה) הקורס עצמו זה שבועיים אני לא יודע איך הדברים מתנהלים איפה שאתה משרת אז אני לא יכול להגיד עד כמה זה קשה או קל להגיע לתפקיד הזה
מה עושים בתפקיד??
אולי אני אנסה גם בלי לעשות קורס

אתה לא תצליח בלי קורס זה סיפור ארוך ואין לי כוח לספר מה שאתה עושה בתפקיד זה איך שקוראים לזה מפעיל חדר כושר פותח חדר כושר נמצא בו שמתאמנים שהחדר כושר אמור להיסגר אתה סוגר והולך הביתה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא תצליח בלי תפקיד זה סיפור ארוך ואין לי כוח לספר מה שאתה עושה בתפקיד זה איך שקוראים לזה מפעיל חדר כושר פותח חדר כושר נמצא בו שמתאמנים שהחדר כושר אמור להיסגר אתה סוגר והולך הביתה
מאיזה שעה עד איזה שעה אתה עובד??

מ8 עד 5 אבל אני לא חייב להיות כל היום בחדר כושר רק שזה אמור להיות פתוח וגם מדי פעם אני נשאר למשמרת ערב שזה מ5 וחצי עד 9 וחצי שוב זה תלוי בבסיס שאתה משרת בו זה שונה בבסיסים אחרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית