הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ LB סקוואט ודדליפט לביקורת

• פותח/ת השרשור AmitS85
  • פורסם בתאריך

AmitS85

משתמש פעיל
431
25
נק' מוניטין:
54
431
25
אוקיי, אז ככה: זו פעם ראשונה שאני מנסה לעשות LB סקוואט במשקל "כבד". בזמן האחרון הייתי מנסה לעשות עם מוט ריק, ולא הסתדר לי הטכניקה.
עד עכשיו תמיד הייתי עושה HB סקוואט, אבל היום החלטתי שאני מנסה LB בכל הכוח.

לגבי דדליפט, הכוונה הייתה לעשות 5 חזרות, אבל היה כשל בחזרה האחרונה.

אז הנה הסרטונים, אשמח לביקורת:

LB סקוואט:

דדליפט:

שמתי לב לשני דברים:
1. בסקוואט אני חושב שיש לי BUTT WINK, תגידו לי בבקשה איך לפתור את זה.
2. בדדליפט הגב שלי מתעגל בחלק מהחזרות. אשים דגש על להוציא את החזה יותר החוצה באימון דדליפט הבא.

תודה מראש 😃

• פותח/ת השרשור
מה שאמרתי בהודעה שציטטת כאן
לא כל כך הבנתי חד משמעית באופן כללי כי כל אחד אומר דברים טיפה שונים.
טנק אומר להוציא תחת ולהוריד חזה, מורן אומר לרדת טיפה פחות (למרות שאת האמת לא כל כך הבנתי את הקשר בין זה לבאט ווינק),
ואתה אומר שאני צריך לשפר היפ דרייב...
מה שכן, כולם נראה לי אמרו שאני יורד "מהר" מדי ו"מתרסק".
אז מה שקורה זה שאני יוצא כאן דיי מבולבל, אתה מבין?

כולם נראה לי אמרו שאני יורד "מהר" מדי ו"מתרסק".
משמע אתה לא מכווץ. אם אתה יורד מהר ז"א אתה בטוח לא מחזיק בכיווץ בכל הגוף ואתה לא מוציא חזה.
מורן אומר לרדת טיפה פחות
אתה יורד יותר מידי ומאבד את הכיווץ. אין צורך בכולכך הרבה. תרד עד שאתה מרגיש שאתה מתוח בצורה מקסימלית ואז תעלה. זה אמור להיות בערך טיפה מתחת לשבירת מקביל.

• פותח/ת השרשור
לא מחזיק בכיווץ בכל הגוף
מה הכוונה "בכל הגוף"? אני אמור לקחת הרבה אוויר לפני כל חזרה ולשמור בפנים עד סוף החזרה, לא? אם כן, זה מה שעשיתי.
ואתה לא מוציא חזה.
איפה אתה רואה שאני לא מוציא חזה?
אתה יורד יותר מידי ומאבד את הכיווץ. אין צורך בכולכך הרבה. תרד עד שאתה מרגיש שאתה מתוח בצורה מקסימלית ואז תעלה. זה אמור להיות בערך טיפה מתחת לשבירת מקביל.
סבבה תודה 😃

איפה אתה רואה שאני לא מוציא חזה?
אופס,התכוונתי להוריד חזה.
מה הכוונה "בכל הגוף"? אני אמור לקחת הרבה אוויר לפני כל חזרה ולשמור בפנים עד סוף החזרה, לא? אם כן, זה מה שעשיתי.
הכוונה היא שאתה צריך לעשות את התנועה קצת יותר לאט ולשמור על כיווץ מלא. הכוונה היא שאתה יכול לקחת את המוט ופשוט "ליפול עם המשקל" בלי שמירה על תנועה.

• פותח/ת השרשור
התכוונתי להוריד חזה
רק כדי לוודא שהבנתי 100%, הכוונה היא לעשות טיפה גוד מורנינג במהלך התנועה?
הכוונה היא שאתה יכול לקחת את המוט ופשוט "ליפול עם המשקל" בלי שמירה על תנועה.
כלומר שזה מאפשר ירידה עם המשקל בלי לדאוג ליציבות במהלך התנועה?

לעשות טיפה גוד מורנינג
זאת לא התנועה שאתה רוצה לעשות בסקוואט. המטרה שלך היא לדמיין שאתה מכניס את הבטן בין הרגליים ושהמוט ירד בקו ישר.
כלומר שזה מאפשר ירידה עם המשקל בלי לדאוג ליציבות במהלך התנועה?
התכוונתי שככה לא צריך לעשות. התנועה צריכה להיות מבוקרת ולא נפילה ואז עלייה.

• פותח/ת השרשור
המטרה שלך היא לדמיין שאתה מכניס את הבטן בין הרגליים ושהמוט ירד בקו ישר.
ואיך צריך לעשות בפועל? פשוט לדמיין וזה יבוא אוטומטית?
התכוונתי שככה לא צריך לעשות. התנועה צריכה להיות מבוקרת ולא נפילה ואז עלייה.
טעות שלי, לזה התכוונתי.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז בסקוואט החלטתי שאני חוזר ל-HB כי הבנתי שזה יותר מתאים למטרות האישיות שלי.
בדדליפט אני מקווה שיש שיפור. ניסיתי הפעם לרדת פחות עם הברכיים ולא להוריד אגן. משום מה אני שם לב שעדיין הגב שלי טיפה מתעגל, תגידו לי בבקשה איך להימנע מזה. ניסיתי להוציא חזה, לרדת פחות נמוך, לא להוריד אגן. שום דבר לא עוזר...

תודה 😃
@Tank @Matty @yujinius @White Walker
ודרך אגב, מנהלים, אשמח אם תשנו לי את הנושא של האשכול ל: טכניקות בתרגילי הבסיס לביקורת
@MikeRozner @DarY @shahar18 @Tom @StarDust
תודה 😃

אוקיי אז בסקוואט החלטתי שאני חוזר ל-HB כי הבנתי שזה יותר מתאים למטרות האישיות שלי.
בדדליפט אני מקווה שיש שיפור. ניסיתי הפעם לרדת פחות עם הברכיים ולא להוריד אגן. משום מה אני שם לב שעדיין הגב שלי טיפה מתעגל, תגידו לי בבקשה איך להימנע מזה. ניסיתי להוציא חזה, לרדת פחות נמוך, לא להוריד אגן. שום דבר לא עוזר...

תודה 😃
@Tank @Matty @yujinius @White Walker
ודרך אגב, מנהלים, אשמח אם תשנו לי את הנושא של האשכול ל: טכניקות בתרגילי הבסיס לביקורת
@MikeRozner @DarY @shahar18 @Tom @StarDust
תודה 😃

נראה בסדר גמור.
החזרה הראשונה המוט צמוד מידי ולכן ההחזקת גו שלך לא פרפקט, בשאר החזרות זה לא קורה אז הכל טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית