הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

למה אני שונא את עולם הפיטנס

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
זה אומר גם שהוא קיבל 500 דולר רק על הסרטון המסכן הזה
ד"א
בין ריץ פיאנה לפיטנס אין שום קשר, הוא פשוט אוהב ידיים גדולות וכסף.

1. כי הסרטון הזה קיבל למעלה מחצי מליון צפיות.
2. כי לריץ' פיאנה יש קרוב לחצי מליון משתמשים רשומים לערוץ
3. כי יש לסרטון הזה יותר מ2.5 אלף לייקים
ביי.

תיודע יש מצב שהעולם שלנו היה נראה קצת טוב יותר אם היה פחות אנשים כמוך, למה זה?. אני קורה תהודעה שלך. ואת התגובות פה ואני מנסה להבין מאיפו זה בה ? אתם באמת סתם קנאים ? סתם כך שונאים אנשים אחרים ? או אומרים על מישהו שהוא מזעזע ? למה ?
אני לא ראיתי שמישהו בה ורשם שהוא שונא את האתר LBS בגלל שיש לך 14,065 נקודות מוניטין ו - 2,051 לייקים. ובתמונת פרופיל יש לך תמונה של זוהר ארגוב נרקומן גמור של שקל וחצי אם שירים מכוערים ואף של נשר. קיצר מזעזע.
* זה סרטון ישן מאוד שצולם בזמן שהוא היה דוגמן הבית של חברת מוטענט אז הסרטון הוא 100% פרסומת נכון. צולם למטרות קידום חברת תוספים ובתשלום חודשי , זה היה חלק מהפרנסה שלו בזמנו , כולם עושים את זה בכל תחום אחר בעולם. לא רק בעולם הפיטנס. אז תשונא את כל העולם ? זה בסדר להתפרנס בכבוד. אתה חייב להסכים אם זה.
כמות המשתמשים הרשומים בערוץ שלו תילך ותגדל. כי הוא הפסיק לעשות פרסומות ודווקה התחיל לדבר לעניין. אנשים אוהבים אותו,מעריצים אותו הוא בן אדם מעניין מאוד, איש עסקים מצליח, ודווקה נותן מוטיבציה להרבה מתאמנים. = תורם לעולם הפיטנס ולא רק! הוא בעצמו סיפר שהגיע עליו בחור באחת התערוכות וסיפר לו שהוא שמע לעצה שלו והלך השקיע את הכסף שלו בקניה של 2 בתים והסכיר אותם. ועכשיו התחיל להרביח עוד קצת כסף. אנשים שומעים לו ועושים משהו אם החיים שלהם.

Born slippy
סתם מטוח סקרנות אישית למה את שונעת אותו ? זה שאת רוצה לסגור אותו בחדר בלי אור זה כבר לא תצליחי כי הוא מתחתן אם בחורה מדהימה , הרבה יותר יפה מימך דרך אגב. כל הפורום יסכים. וזה לא שאמרתי שאת מכוערת ושצריך לסגור אותך באיזה חדר. פשוט כנראה זה עניין של טעם. - תלמדו קצת לפרגן לאנשים אחרים שמצליחים יפה לא יקרה לכם כלום. אחלה יום שיהיה לכם.
😉

תיודע יש מצב שהעולם שלנו היה נראה קצת טוב יותר אם היה פחות אנשים כמוך, למה זה?. אני קורה תהודעה שלך. ואת התגובות פה ואני מנסה להבין מאיפו זה בה ? אתם באמת סתם קנאים ? סתם כך שונאים אנשים אחרים ? או אומרים על מישהו שהוא מזעזע ? למה ?
אני לא ראיתי שמישהו בה ורשם שהוא שונא את האתר LBS בגלל שיש לך 14,065 נקודות מוניטין ו - 2,051 לייקים. ובתמונת פרופיל יש לך תמונה של זוהר ארגוב נרקומן גמור של שקל וחצי אם שירים מכוערים ואף של נשר. קיצר מזעזע.
* זה סרטון ישן מאוד שצולם בזמן שהוא היה דוגמן הבית של חברת מוטענט אז הסרטון הוא 100% פרסומת נכון. צולם למטרות קידום חברת תוספים ובתשלום חודשי , זה היה חלק מהפרנסה שלו בזמנו , כולם עושים את זה בכל תחום אחר בעולם. לא רק בעולם הפיטנס. אז תשונא את כל העולם ? זה בסדר להתפרנס בכבוד. אתה חייב להסכים אם זה.
כמות המשתמשים הרשומים בערוץ שלו תילך ותגדל. כי הוא הפסיק לעשות פרסומות ודווקה התחיל לדבר לעניין. אנשים אוהבים אותו,מעריצים אותו הוא בן אדם מעניין מאוד, איש עסקים מצליח, ודווקה נותן מוטיבציה להרבה מתאמנים. = תורם לעולם הפיט ולא רק! הוא בעצמו סיפר שהגיע עליו בחור באחת התערוכות וסיפר לו שהוא שמע לעצה שלו והלך השקיע את הכסף שלו בקניה של 2 בתים והסכיר אותם. ועכשיו התחיל להרביח עוד קצת כסף. אנשים שומעים לו ועושים משהו אם החיים שלהם.

Born slippy
סתם מטוח סקרנות אישית למה את שונעת אותו ? זה שאת רוצה לסגור אותו בחדר בלי אור זה כבר לא תצליחי כי הוא מתחתן אם בחורה מדהימה , הרבה יותר יפה מימך דרך אגב. כל הפורום יסכים. וזה לא שאמרתי שאת מכוערת ושצריך לסגור אותך באיזה חדר. פשוט כנראה זה עניין של טעם. - תלמדו קצת לפרגן לאנשים אחרים שמצליחים יפה לא יקרה לכם כלום. אחלה יום שיהיה לכם.
😉
ואתה צריך ללמוד הבנת הנקרא.
כי אני הטכוונתי שאני סונעת את הבחור הזה שבתמונה שצרפתי:

ואגב סתם שניישר קו
לסגור בחדר= עבד מין
כן?
כמדומני שזו מחמאה באיזשהו מקום. ולא משנה למי התכוונתי.

הכל בהומור BRO.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-09-02-11-35-33.png
    Screenshot_2015-09-02-11-35-33.png
    KB 221.3 · צפיות: 147
נערך לאחרונה:
ואתה צריך ללמוד הבנת הנקרא.
כי אני הטכוונתי שאני סונעת את הבחור הזה שבתמונה שצרפתי:
ואגב סתם שניישר קו
לסגור בחדר= עבד מין
כן?
כמדומני שזו מחמאה באיזשהו מקום. ולא משנה למי התכוונתי.
הכל בהומור BRO.
מצטער יש לי דיסלקציה רצינית אובחנתי לפני כמה שנים. עברית שפה קשה בשבילי.
אז רגע שאני יבין לסגור בחדר = עבד מין , מה את בה להגיד שריץ עושה לך את זה ? 😍

מצטער יש לי דיסלקציה רצינית אובחנתי לפני כמה שנים. עברית שפה קשה בשבילי.
אז רגע שאני יבין לסגור בחדר = עבד מין , מה את בה להגיד שריץ עושה לך את זה ? 😍
רבאק!!!! לא דיברתי עליו! חלאס עם זה כבר!!!!!

אבל כן גם הוא.😍

נרגעת?

**ג'יזס

Born slippy
😉
אתה יודע שהיא איתו כנראה בגלל הכסף, או הסמים , או הזין שלא עומד.
לא בגלל ששניהם אנשי אופי מדהימים שהתחברו אחד לשני 'במקרה'

אתה יודע שהיא איתו כנראה בגלל הכסף, או הסמים , או הזין שלא עומד.
לא בגלל ששניהם אנשי אופי מדהימים שהתחברו אחד לשני 'במקרה'
תחייב להסביר לי כמה דברים. מאיפו אתה יודע מה עומד אצלו ומה לא עומד ? ולמה ?
ותכלס מאיפו אתה יודע שאין פה אהבה אמיתית ? למה אתה חושב שזה בגלל הכסף שלו ? מישהוא סיפר לך שהיא אין לה גרוש על התחת ? נגיד וזה עניין של כסף חסר אנשים אם כסף שהיא תתחתן איתם ? למה דווקה ריץ ?
ואם ריץ זה בן אדם אם הרבה כסף למה שלא ימשיך להחליף כוסיות כל שני וחמישי ? למה להתחתן?

תחייב להסביר לי כמה דברים. מאיפו אתה יודע מה עומד אצלו ומה לא עומד ? ולמה ?
ותכלס מאיפו אתה יודע שאין פה אהבה אמיתית ? למה אתה חושב שזה בגלל הכסף שלו ? מישהוא סיפר לך שהיא אין לה גרוש על התחת ? נגיד וזה עניין של כסף חסר אנשים אם כסף שהיא תתחתן איתם ? למה דווקה ריץ ?
ואם ריץ זה בן אדם אם הרבה כסף למה שלא ימשיך להחליף כוסיות כל שני וחמישי ? למה להתחתן?
כי הוא ילד פלצן, צהוב ואפס שחושב שהוא יודע הכל. זה למה.

בנאדם זוועת עולם, ההורים שכחו לחנך אותו. עוד לא ראיתי תגובה אחת חיובית שלו בפורום.
פשוט בלתי נסבל לראות תגובות שלו בפורום.

בנאדם זוועת עולם, ההורים שכחו לחנך אותו. עוד לא ראיתי תגובה אחת חיובית שלו בפורום.
מגיע לך מוניטין על הכנות .

כמות המשתמשים הרשומים בערוץ שלו תילך ותגדל. כי הוא הפסיק לעשות פרסומות ודווקה התחיל לדבר לעניין. אנשים אוהבים אותו,מעריצים אותו הוא בן אדם מעניין מאוד, איש עסקים מצליח, ודווקה נותן מוטיבציה להרבה מתאמנים. = תורם לעולם הפיטנס ולא רק! הוא בעצמו סיפר שהגיע עליו בחור באחת התערוכות וסיפר לו שהוא שמע לעצה שלו והלך השקיע את הכסף שלו בקניה של 2 בתים והסכיר אותם. ועכשיו התחיל להרביח עוד קצת כסף. אנשים שומעים לו ועושים משהו אם החיים שלהם.

Born slippy
😉

אתה לא חושב שיש מספיק מפתחי גוף בעולם שאפשר לקנא בהם? למה דווקא להטפל לריץ' או קאלי ועוד כמה ולא לאלפים האחרים? עד כמה שאני יודע, בני-אדם מתרחקים מאנשים גאוותנים ורברבניים שמדברים רק על עצמם ורוצים צומי. תבדוק אולי זה מוכח מדעית.

אבל שתבין שאני מכבד אותו ואני בטוח שהוא עבד קשה מאוד כדי להגיע לאן שהוא הגיע ובזה אני אף פעם לא מזלזל.

תעבור אז בחיפוש קצת על התגובות שלי, לא יוצא לי ל'התלכלך' הרבה, והאמת היא שסה"כ אמרתי את דעתי הכנה, זה נראה מזוייף ושהוא השוגר דדי שלה

Rich Piana פרסם לפני שבועיים לערך סרטון תגובה כנגד כל אותם "ביריוני מקלדת" ומזמין אותם לומר את הדברים שלהם ישירות מולו, לא ברשתות החברתיות. כמשתתף קבוע בכל ה- Expo אשר נערך תמיד לפני ובמהלך כל תחרויות ה- BB, הוא אפילו מתיר לאותם "ביריונים" לעקוף את התור (כן, יש תור קבוע להצטלם איתו) ולגשת אליו ישירות.

בארה״ב וכל מדינה עם אנשים קצת תרבותיים יש תור מסודר לכל דבר. בכללי בארה״ב הם אוהבים מחסומים ותורים.

Born slippy
😉

הסיבה שרוב האנשים שונאים אותו זה כי הוא מקדם "NATURAL BODYBUILDING" כשחצי מהיד שלו זה סינטול.
אה והוא נראה כמו מישהו שחושב שהוא צריך להראות כמו שחקן פורנו

הסיבה שרוב האנשים שונאים אותו זה כי הוא מקדם "NATURAL BODYBUILDING" כשחצי מהיד שלו זה סינטול.
אה והוא נראה כמו מישהו שחושב שהוא צריך להראות כמו שחקן פורנו
ממש לא נכון אני לא יודע מאיפה הבאת את זה ריצ לא טען פעם אחת שהוא טבעי והוא מדבר פתוח על מה שהוא לוקח איך וכמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית