הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבר VS קלן

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
חברה מדעתכם על אנאבר מול קלן לשריפת שומן? (חיטוב דרסטי)
אני על 0 פחמימה, תפריט מדויק ביותר (בהשגחת משה הקשוח), עושה המון אירובי, 3 אימוני משקולות.
כרגע על קלן, נגיד שקלן עושה את העבודה, אבל:
1_ תופעות לוואי (שלא צריך להסביר כמה זה דופק אותנו ביום יום, אני עובד מול אנשים כל היום " מטופלים").
2_ על קלן נכון שמאבדים שומן אבל לא שומר שריר (לא שורף אבל לא מבטיח אי אובדן שריר).
3_ הרבה כדורים, גם קלן גם קטוטיפן, וגם מגניזיום.
4_ אסור אלכוהול ולעשן, (אני לא מעשן הרבה וגם לא שותה, אבל נופל יום פה ושם שבא לך).

אנאבר: *לא נסיתי אבל קראתי המון, משהבנתי:
1_ אין תופעות לוואי מורגשות ביום יום.
2_ שומר שריר כי זה סטרואיד, אפילו יש סיכוי שיעלה מסת שריר אולי טיפה.
3_ חומר סולו.
4_ כדורים שזה יתרון עצום לעומת סטרואידים.
5_ אפשר לשתות בקטנה, או לעשן.
6_ שורף שומן בטן טוב מאוד.
7_ יקר.
8_ לא מזיק, חומר ח'פיף.
9_ נשמע מושלם.
10_ נותן כוח.

אשמח אם תעזרו לי, לתקן אותי אם אני טועה, או אם יש איזשהו מחשבה קרובה לשלי.
כדאי לקחת ולוותר על קלן, סתם בזבוז כסף?
המטרה להגיע ל 10% שומן, אני עכשיו 16% שומן +/-.
@Tom @White Walker אשמח מאוד אם תתנו את דעתכם.

לא בקטע של להזמין, פשוט אמרו שזה חוקי בארה"ב וכל המוכרים שם מארה"ב ככה שזה מסתדר, אם זה לא חוקי שם יותר אז זה זיוף

חברה מדעתכם על אנאבר מול קלן לשריפת שומן? (חיטוב דרסטי)
אני על 0 פחמימה, תפריט מדויק ביותר (בהשגחת משה הקשוח), עושה המון אירובי, 3 אימוני משקולות.
כרגע על קלן, נגיד שקלן עושה את העבודה, אבל:
1_ תופעות לוואי (שלא צריך להסביר כמה זה דופק אותנו ביום יום, אני עובד מול אנשים כל היום " מטופלים").
2_ על קלן נכון שמאבדים שומן אבל לא שומר שריר (לא שורף אבל לא מבטיח אי אובדן שריר).
3_ הרבה כדורים, גם קלן גם קטוטיפן, וגם מגניזיום.
4_ אסור אלכוהול ולעשן, (אני לא מעשן הרבה וגם לא שותה, אבל נופל יום פה ושם שבא לך).

אנאבר: *לא נסיתי אבל קראתי המון, משהבנתי:
1_ אין תופעות לוואי מורגשות ביום יום.
2_ שומר שריר כי זה סטרואיד, אפילו יש סיכוי שיעלה מסת שריר אולי טיפה.
3_ חומר סולו.
4_ כדורים שזה יתרון עצום לעומת סטרואידים.
5_ אפשר לשתות בקטנה, או לעשן.
6_ שורף שומן בטן טוב מאוד.
7_ יקר.
8_ לא מזיק, חומר ח'פיף.
9_ נשמע מושלם.
10_ נותן כוח.

אשמח אם תעזרו לי, לתקן אותי אם אני טועה, או אם יש איזשהו מחשבה קרובה לשלי.
כדאי לקחת ולוותר על קלן, סתם בזבוז כסף?
המטרה להגיע ל 10% שומן, אני עכשיו 16% שומן +/-.
@Tom @White Walker אשמח מאוד אם תתנו את דעתכם.
מה שרשמת זה פשוט לא נכון. שום סטרואיד אנדרוגני אנאבולי לא שורף שומן ואין כזה דבר שורף שומן בטני. רק הפתיחה והסגירה של הפה שלך במהלך היום תשרוף לך את השומן. דבר שני, אין אם לך קשרים עם הגורמים המתאמים, סביר להניח שתשיג אנאבר שהוא לא באמת אנאבר אלא סטרואיד ארואלי אחר.
נ.ב. האנאבר האמתי יקר מאוד.

מה שרשמת זה פשוט לא נכון. שום סטרואיד אנדרוגני אנאבולי לא שורף שומן ואין כזה דבר שורף שומן בטני. רק הפתיחה והסגירה של הפה שלך במהלך היום תשרוף לך את השומן. דבר שני, אין אם לך קשרים עם הגורמים המתאמים, סביר להניח שתשיג אנאבר שהוא לא באמת אנאבר אלא סטרואיד ארואלי אחר.
איך אתה כל כך בטוח שאנבר אמיתי הוא יקר מאוד?

נערך לאחרונה:
נשמע ממש טיפשי. מה אתה מנסה להשיג מלרוץ על אוראלי סולו?! קיץ חטוב 😆

חבר תקרא את כל התגובות לפני שאתה קופץ למסקנות.. אם היית קורא מההתחלה היית רואה שאני לגמרי נגד הרעיון הזה, אני בכל זאת מנסה לפתוח את הראש ולהבין את אלו שבעד.
אך טרם קיבלתי תשובה..

חבר תקרא את כל התגובות לפני שאתה קופץ למסקנות.. אם היית קורא מההתחלה היית רואה שאני לגמרי נגד הרעיון הזה, אני בכל זאת מנסה לפתוח את הראש ולהבין את אלו שבעד.
אך טרם קיבלתי תשובה..
לא משנה מי בעד כי זה רעיון דבילי

לאנדרוגנים יש השפעה מסוימת על ניצול שומן ובאופן כללי מטבוליזם..
Effect of testosterone on metabolic rate and body composition in normal men and men with muscular dystrophy. - PubMed - NCBI

ובוא לא נדבר על טרן

גם קלן לא שורף שומן ישירות.. החומר היחיד שלמעשה יכול להיקרא שורף שומן זה dnp, וחמצן (אם נשחק עם המונח "תגובת בעירה")

תנסה טרן ותגיד שאין קשר....

קלן שם אותך במצב אידאלי יותר לשרוף שומן.....
אנאבר גם יעלה את המטבוליזם ובעקיפין יעזור טיפה לחיטוב ולשמור על מסת שריר בחיטוב.
עדיף קלן אם כבר שואלים מהי דעתי.
ואם כבר להשקיע כלכלית
אפדרין+ קפאין+ אספירין יותר כיף 🤯
וכמו שדניאל אמר DNP היחיד שבאמת יכול להקרות שורף שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית