הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל במהלך סייקל VS פרגניל בסיומו

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
אהלן חברה.
במהלך כל הסייקל 12 שבועות לקחתי בכל שבוע
1250 IU של פרגניל.
האם במהלך ההכנה ל pct אני צריך גם כן לקחת פרגניל.?
יש לי בעיה להשיג קופסאות נוספות והכמות שלי מספיקה עד סיום 12 שבועות הסייקל.
זה יוצא כ 15000 IU שזה 3 קופסאות במהלך הסייקל.
מה דעתכם.?

לקחת יותר מידי פרגניל...

היית צריך החל מהשבוע השלישי לקחת 500 IU לשבוע וזה אמור לצאת לך בסה"כ 5000 iu

• פותח/ת השרשור
לקחת יותר מידי פרגניל...

היית צריך החל מהשבוע השלישי לקחת 500 IU לשבוע וזה אמור לצאת לך בסה"כ 5000 iu

כן אבל מה שקורה הרבה מהחברה שדיברתי איתם כולם אמרו שפרגניל לא מחזיק יותר מחודש במקרר חלקם טוענים שזה אפילו חד פעמי לכן חילקתי ל 4

כן אבל מה שקורה הרבה מהחברה שדיברתי איתם כולם אמרו שפרגניל לא מחזיק יותר מחודש במקרר חלקם טוענים שזה אפילו חד פעמי לכן חילקתי ל 4
פרגניל שעורבב עם המים שמגיעים איתו מחזיק ל28 ימים. בהנחה ומדובר בהזרקה שבועית, אזי זה מספיק ל4 זריקות. כל זריקה צריכה להיות 500iu ואת היתר זורקים.
אם פרגניל עורבב עם מים בקטריוסטטיים ניתן לשמורו ל60 ימים.

להזריק 1250iu כי רק ככה לא "תבזבז" את הפרגניל זה לא רעיון אידאלי. זה כבר מינון שמתקרב למינון לשמירת ייצור זרע. 500iu מספיקים להמשיך בייצור טסט עצמאית

פרגניל שעורבב עם המים שמגיעים איתו מחזיק ל28 ימים. בהנחה ומדובר בהזרקה שבועית, אזי זה מספיק ל4 זריקות. כל זריקה צריכה להיות 500iu ואת היתר זורקים.
אם פרגניל עורבב עם מים בקטריוסטטיים ניתן לשמורו ל60 ימים.

להזריק 1250iu כי רק ככה לא "תבזבז" את הפרגניל זה לא רעיון אידאלי. זה כבר מינון שמתקרב למינון לשמירת ייצור זרע. 500iu מספיקים להמשיך בייצור טסט עצמאית

כמדומני, רשמו פה בעבר שהמים של הפרגניל מחזיק הרבה פחות זמן, אם זה נכון מה שאתה אומר אז מי שמסתבך עם השגת מים בקרטיוסטטים
יכול לקנות פשוט 2 חבילות של פרגניל וכל חבילה לחלק ל 4 הזרקות והוא פותר את הבעיה.

• פותח/ת השרשור
חבר קצת סטינו מהנושא.
יש האומרים 10 ימים חלק יגידו 60 יום ושמעתי גם שזה חד פעמי לפתוח לתת לזרוק
מה דעתכם נכון לכרגע להמשך אחרי שאני מסיים 12 שבועות עם 1250 יחידות בכל שבוע.?
האם צריך להמשיך לתת פרגניל או שאפשר לעבור ל pct רגיל

• פותח/ת השרשור
לא, 20 ימים לאחר הזריקה האחרונה לא לקחת כלום, ו PCT כמובן ללא פרגניל

סליחה אחי לא כלכך הבנתי ☺
ה pct שלי כמובן מורכב מטמוקסי וכלמיד.
ואני רק אציין שעד היום כל זריקות הפרגניל שלי היו תת עורי ולא שרירית

הזריקה האחרונה של הפרגניל צריכה להיות מיד לאחר הזריקה האחרונה של הסייקל,

לאחר 3 שבועות תתחיל את ה PCT שיהיה מורכב מכלומיד וטמקוסיפן בלבד, ללא פרגניל

לא מדוייק
נהוג להמשיך לקחת פרגניל עד כשבוע לפני תחילת הpct
באם מדובר למשל כשימוש באסטר אנתת לאורך הסייקל, אזי מסיום זריקה אחרונה יהיו עוד פעמיים של שימוש בפרגניל (בהנחה ומדובר בהזרקה שבועית).
הסיבה לכך היא כי זמן מחצית החיים של אסטר ארוך ארוכה יותר וקצב דעיכת החומר בדם סינגרית לה. לכך לאחר שבוע מסיום סייקל המכיל אנתת, עדיין רמות החומר בדם תהיינה מספיק גבוהות בכדי לדרוש שימוש בפרגניל
כמדומני זה מחזיק גג לעשרה ימים
הבקטריזציה אולי מתרחשת מהר יותר כאשר הפרגניל מעורבב עם המים שבאים עימו, אך גם לאחר 28 ימים החומר הפעיל בו עדיין תקף. לא להתבלבל. בכל מקרה כדאי תמיד לערבב עם מים בקטריוסטטיים.

הבקטריזציה אולי מתרחשת מהר יותר כאשר הפרגניל מעורבב עם המים שבאים עימו, אך גם לאחר 28 ימים החומר הפעיל בו עדיין תקף. לא להתבלבל. בכל מקרה כדאי תמיד לערבב עם מים בקטריוסטטיים.
לייק על השפה הגבוהה

כל הזמן הוא מדבר בפורום בשפה גבוהה,
הוא לא מבין שאנשים פה לא סיימו 12 שנות לימוד
וכל שורה שלו אני צריך Google Street Translate
אני אקח את זה כמחמאה

• פותח/ת השרשור

כלומר יש לי חלון של 21 ימים בין הזריקה האחרונה ל pct שבהם אני לא מכניס לגוף כלום.?
הבנתי נכון.?

לא מדוייק
נהוג להמשיך לקחת פרגניל עד כשבוע לפני תחילת הpct
באם מדובר למשל כשימוש באסטר אנתת לאורך הסייקל, אזי מסיום זריקה אחרונה יהיו עוד פעמיים של שימוש בפרגניל (בהנחה ומדובר בהזרקה שבועית).
הסיבה לכך היא כי זמן מחצית החיים של אסטר ארוך ארוכה יותר וקצב דעיכת החומר בדם סינגרית לה. לכך לאחר שבוע מסיום סייקל המכיל אנתת, עדיין רמות החומר בדם תהיינה מספיק גבוהות בכדי לדרוש שימוש בפרגניל

אז אם אני מבין נכון לאחר הזריקה האחרונה אתה ממליץ להמשיך לקחת פרגניל לפחות לעוד 2 שבועות.?
השאלה היא האם זריקה אחת שבועית תספיק מכיוון שממה שאני יודע עושים במשך שבועיים יום כן יום לא.
אבל כיוון שלקחתי כל שבוע 1250 יחידות עלתה לי השאלה להמשך.

נערך לאחרונה:
כלומר יש לי חלון של 21 ימים בין הזריקה האחרונה ל pct שבהם אני לא מכניס לגוף כלום.?
הבנתי נכון.?

אז אם אני מבין נכון לאחר הזריקה האחרונה אתה ממליץ להמשיך לקחת פרגניל לפחות לעוד 2 שבועות.?
השאלה היא האם זריקה אחת שבועית תספיק מכיוון שממה שאני יודע עושים במשך שבועיים יום כן יום לא.
אבל כיוון שלקחתי כל שבוע 1250 יחידות עלתה לי השאלה להמשך.
מה שאתה מתאר (יום כן, יום לא וכמויות גבוהות של פרגניל) זה Blast פרגניל.
אחרי סייקל ראשון שהכיל טסט בלבד והוגבל ל12 שבועות, אין צורך לבצע Blast שכזה.
אם אין בעיה הורמונלית אחרת, ההתאוששות מסייקל ראשון "לפי הספר" תהיה יחסית קלה וקצרה.

• פותח/ת השרשור
מה שאתה מתאר (יום כן, יום לא וכמויות גבוהות של פרגניל) זה Blast פרגניל.
אחרי סייקל ראשון שהכיל טסט בלבד והוגבל ל12 שבועות, אין צורך לבצע Blast שכזה.
אם אין בעיה הורמונלית אחרת, ההתאוששות מסייקל ראשון "לפי הספר" תהיה יחסית קלה וקצרה.

אוקיי אז לאור הנתונים מה הייתה ממליץ לאחר 12 השבועות

אוקיי אז לאור הנתונים מה הייתה ממליץ לאחר 12 השבועות
רשמתי, יש להקפיד על זריקה שבועית של פרגניל במינון 500Iu ולחדול כשבוע לפני תחילת ה-PCT
אם ה-PCT שלך מתקיים כ-20 יום לערך מסוף הזריקה האחרונה, אזי שתצטרך להזריק עוד פעמיים פרגניל מעבר למה שהזרקת במקביל לסייקל

• פותח/ת השרשור
רשמתי, יש להקפיד על זריקה שבועית של פרגניל במינון 500Iu ולחדול כשבוע לפני תחילת ה-PCT
אם ה-PCT שלך מתקיים כ-20 יום לערך מסוף הזריקה האחרונה, אזי שתצטרך להזריק עוד פעמיים פרגניל מעבר למה שהזרקת במקביל לסייקל

כעיקרון ה pct שלי מתחיל14 יום לאחר הזריקה האחרונה, האם זה מספיק או לדחות בעוד שבוע.?
אמשיך בעוד זריקה של פרגניל בזמן הזה אין בעיה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית