הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חורף

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
שלום
אני הייתי רוצה בחורף להמנע ממחולות כגון שפעות
ובמיוחד שפעת החזירים
אז אני מתכוון לקחת כמו בכל עונות השנה 1.8גרם אומגה 3 ומולטי ויטמין
חשבתי אולי לשלב איזה ויטמין C? או לפחות כשאני יריגיש שאני מתחיל להיות חולה לקחת איזה כדור מה דעתכם?
תודה מראש
צום קל ומועיל

אני לוקח ויטמין C אחד גרם כתוספת חיצונית, מומלץ בכל מקרה בלי קשר לשפעת או לא, לא בטוח גם כמה זה יעזור.

• פותח/ת השרשור
אוקי אז ההמלצה שלך היא לקחת את זה בנוסף כאילו גם זה וגם מולטי
כמה לקחת ביום?

זה לא המלצה שלי, נעשו על כך מחקרים, תעשה חיפוש פירסמתי כמה בעבר.
בכל מקרה ויטמין C לא יכול לעשות רע גם אם נלקח בעודף קל (ו 1 גרם זה לא ממש עודף, יש אנשים לוקחים 3-5 גרם)

במולטיויטמין שלי פרפורמקס של אופטימום כל כדור יש בו 250 מ"ג ויטמין C
אני לוקח כדור ביום כששהמלצה לצרוך שניים שבשניים יש 500 מ"ג שלפי מה שרשום על המוצר זה 500 אחוז ממה שמומלץ ביום, יש סיבה מוצדקת לתסף בנפרד?
אפשר לא לצאת מהדברים האלה העניין כמה זה הכרחי...

אף אחד לא יגיד לך מה צריך ומה לא, תעבור על המחקרים ותגיע למסקנה אישית - אני אישית לוקח 1 גרם בנפרד למולטיויטמין.
ויטמין C יוצא מקסימום בשתן אם יש עודף, מה שכן אך לא ממשי עודף מוגזם של ויטמין C יכול לגרום לאבנים בכליות ויכול לגרום לבריחות סידן - בכל מקרה העניין לא חד משמעי ולא הוכח גורלית.

מניסיון אישית תדאג לצרוך מספיק אומגה 3 ביום, + ויטמין C וזה יעשה את העבודה טוב

אומגה 3 לא צריך לציין בכלל זה מובן מאליו לכל בנאדם בכל גיל, אני אישית אוכל ממש הרבה ירקות עם כל ארוחה ובמיוחד גמבות בשביל להשביע את עצמי אז זה לא כזה ברור מאליו שאני צריך לתסף בנפרד ...

אז אני אשקול בחיוב לתסף אני בשיא הכושר אוכל לפי הספר ועושה SS....
בקיצור אני בקבוצת הסיכון הכי גדולה לסיים את הקריירה משפעת חזירים
😆

אז אני אשקול בחיוב לתסף אני בשיא הכושר אוכל לפי הספר ועושה SS....
בקיצור אני בקבוצת הסיכון הכי גדולה לסיים את הקריירה משפעת חזירים
😆
שיא הכושר? the zone?

אני לא מבין מה כולם עושים כזה סיפור משפעת החזירים, הסימפטומים זהים לסימפטומים של שפעת, אדם בריא יבריא ממנה בדיוק כמו שהוא מבריא משפעת, אני בטוח שבשנה מתים לא פחות אנשים משפעת רגילה בהשוואה לכמות התמותה משפעת החזירים.

שיא הכושר? the zone?

אני לא מבין מה כולם עושים כזה סיפור משפעת החזירים, הסימפטומים זהים לסימפטומים של שפעת, אדם בריא יבריא ממנה בדיוק כמו שהוא מבריא משפעת, אני בטוח שבשנה מתים לא פחות אנשים משפעת רגילה בהשוואה לכמות התמותה משפעת החזירים.

אתה אפילו לא יודע כמה אתה צודק, זה לא שפעת החזירים זו שגעת החיזרים.

אתם יודעים שלינוס פאולינג, הכימאי הגדול של המאה שעברה, הגיע לפני 20 שנה לתת הרצאה באוניברסיטת בן גוריון והסביר שם על החשיבות של ויטמין C ? הוא גרם קצת לאי נוחות בקהל כשהוא סיפר בגיל 87 שהוא לוקח משהו כמו 10 גרם (!!) ויטמין C ביום וזה באמת גרם לו להיראות טוב (ובלי קשר הוא גם הגיע לגיל 97...)

סתם קוריוז מעניין על ויטמין C : )

אתם יודעים שלינוס פאולינג, הכימאי הגדול של המאה שעברה, הגיע לפני 20 שנה לתת הרצאה באוניברסיטת בן גוריון והסביר שם על החשיבות של ויטמין C ? הוא גרם קצת לאי נוחות בקהל כשהוא סיפר בגיל 87 שהוא לוקח משהו כמו 10 גרם (!!) ויטמין C ביום וזה באמת גרם לו להיראות טוב (ובלי קשר הוא גם הגיע לגיל 97...)

סתם קוריוז מעניין על ויטמין C : )
טוב שכנעת אותי אני מזמין 😈

אני תמיד לוקח גרם ויטמין C בבוקר וגרם ישר אחרי אימון.
(עוזר להתאוששות, אנטי קטבולי, מערכת נשימתית - פשוט תוסף טוב, בנוסף למולטי ויטמין)

ואני חשבתי שאני היחידי

שמתסף כבר שנים את עצמו ב- 1 גרם ויטמין C ביום, ד"א מאוד מומלץ לפני אימון עצים בשל שחרור מוגבר של רדיקלים חופשיים שמשתחררים בעת הפעילות העצימה ומזה כמה שנים גם ב-6 גרם אומגה 3.
לגבי מולטיויטמין ו B12 - רק בזמן סייקלים.

התוצאה - לא חליתי משו כמו 8 -9 שנים (רופא המשפחה שלי רואה אותי פעם בשנה לטובת חידוש אישור הבריאות לחד"כ).

מומלץ בחום !🤘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית