הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בסקרום/ SI

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אורתופד אבחן שהכאב שלי מגיע מה"סקרו-אליאק" והמליץ על כדורים וגם מדרסים(הבדל של 2 ס"מ בין הרגלים)
לאורך שנים עבדתי בתוכניות כוח,משקלים גבוהים ורק בשנה האחרונה הכאבים החלו,בעיקר באזור האגן בצד ימין.
לא מצליח להיפטר מהן,היתה תקופה של שיפור כאשר למשל עשיתי דיקור ונטלתי אטופן אך כששילבתי סקוואטים בעיקר הכאב היה חוזר ובגדול(הקרנות במעלה הירך).
כיום עובד במשקלים נמוכים וכבר היה שיפור משמעותי אך לאחר שהגברתי את המשקל...שוב חזרו כאבים חזקים.
איזה סוג טיפול יהיה מומלץ?
האם להפסיק לגמרי עם הסקוואטים כי הם 'מדליקים' את המקום או שדווקא כדאי להמשיך,בסיגנון "פרוטוקול פציעות"?

אורתופד אבחן שהכאב שלי מגיע מה"סקרו-אליאק" והמליץ על כדורים וגם מדרסים(הבדל של 2 ס"מ בין הרגלים)
לאורך שנים עבדתי בתוכניות כוח,משקלים גבוהים ורק בשנה האחרונה הכאבים החלו,בעיקר באזור האגן בצד ימין.
לא מצליח להיפטר מהן,היתה תקופה של שיפור כאשר למשל עשיתי דיקור ונטלתי אטופן אך כששילבתי סקוואטים בעיקר הכאב היה חוזר ובגדול(הקרנות במעלה הירך).
כיום עובד במשקלים נמוכים וכבר היה שיפור משמעותי אך לאחר שהגברתי את המשקל...שוב חזרו כאבים חזקים.
איזה סוג טיפול יהיה מומלץ?
האם להפסיק לגמרי עם הסקוואטים כי הם 'מדליקים' את המקום או שדווקא כדאי להמשיך,בסיגנון "פרוטוקול פציעות"?

כדאי להיבדק אצל פיזיותרפיסט.

אתה תמצא שהטיפול הכי טוב לבעייה שלך, הוא סקוואט אחרי שאתה מאזן את אורכי הרגליים. לא עם מדרס. או עם הגבהה לנעל או עם דיקט בעובי הנכון. בהתחלה זה יכאב, ולאט לאט ישתפר. הטכניקה כמובן צריכה להיות טובה בכל מקרה. להתחיל ממשקל נמוך.

• פותח/ת השרשור
אתה תמצא שהטיפול הכבל מ'סיאטיקה'י טוב לבעייה שלך, הוא סקוואט אחרי שאתה מאזן את אורכי הרגליים. לא עם מדרס. או עם הגבהה לנעל או עם דיקט בעובי הנכון. בהתחלה זה יכאב, ולאט לאט ישתפר. הטכניקה כמובן צריכה להיות טובה בכל מקרה. להתחיל ממשקל נמוך.

ככל הנראה יש לי בלט שלוחץ על עצב ,הרנטגן לא מראה את זה.
בניסיון להתגבר על הבעיה התייחסתי לכך שאני סובל מסיאטיקה,התחלתי לשלב תרגילי NERVE FLOSSING שלדעתי מאד תרמו לשיפור.
חוזר לאט לאט לסקוואטים ומנסה לאזן בין הרגליים בכך שלוקח את הרגל הקצרה יותר טיפונת קדימה יותר.
תסביר לי מה זאת הגבהה או דיקט בעובי נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית