הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי חברת Azteca pharmacuticas

• פותח/ת השרשור Gadi
  • פורסם בתאריך

Gadi

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום רכשתי סוסטנון 250 של החברה Azteca pharmacuticas , עכשיו על הבקבוק כתוב האתר של החברה (תראו בתמונה ) והאתר לא קיים, בנוסף לא מצאתי שהחברה קיימת בכלל (באינטרנט) האם זה אומר שמכרו לי חומר מזוייף ?
תודה רבה מראש, סתם לידע כללי אני נכנס לסייקל ראשון של הסוסטנון 500(בלבד) בשבוע מחולק לשתי זריקות, סייקל מסה.
המון תודה זה קריטי עבורי.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 68.2 · צפיות: 210
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 41.2 · צפיות: 244
כל מה שאני יכול לומר שהבחור נאלץ להפסיק כי בקושי הלך ובטח לא יכל לאמן רגליים אחרי 3-4 זריקות ירד מהחומר...לי אין ניסיון עם זה אבל כן כמו שאמרו בלאק פרמה עובר כמו מים

כל הסימנים מצביעים על כך שקנית כחול לבן......לא שזה כל כך נורא...לא בהכרח

ב UG ,כל חומר...בין אם יוצר בארץ או לא הוא סוג של הימור...רק עם הבדל קטן
פה אתה תמיד יכול לחזור לזה שמכר לך במידה ויש תקלות ואם הוא הגון גם לקבל חומר חלופי, כסף או פיתרון...
וכשאתה מזמין מחו"ל אז לא ממש

אם זה מעודד אותך...אז במידה ויש בעיות של בישול/שמן/מינון BA ...אתה תגלה אותן מייד בהזרקה הראשונה
ותוכל לגשת לבחור שמכר לך במקום להיתקע עם חומר לא שימושי ביד

• פותח/ת השרשור
כל הסימנים מצביעים על כך שקנית כחול לבן......לא שזה כל כך נורא...לא בהכרח

ב UG ,כל חומר...בין אם יוצר בארץ או לא הוא סוג של הימור...רק עם הבדל קטן
פה אתה תמיד יכול לחזור לזה שמכר לך במידה ויש תקלות ואם הוא הגון גם לקבל חומר חלופי, כסף או פיתרון...
וכשאתה מזמין מחו"ל אז לא ממש

אם זה מעודד אותך...אז במידה ויש בעיות של בישול/שמן/מינון BA ...אתה תגלה אותן מייד בהזרקה הראשונה
ותוכל לגשת לבחור שמכר לך במקום להיתקע עם חומר לא שימושי ביד
איך אני אוכל לזהות בזריקה הראשונה האם יש בעיה בחומר ?

תסבול מכאב שיגרום לך אי נוחות מאוד לא נעימה...לעיתים גם הגבלה בתנועה באזור ההזרקה...
חומר (בשמנים) טוב לא אמור לכאוב באופן מטריד....מקסימום קצת אדמומיות וג'ולה נחמדה וקטנה באזור ההזרקה שלא ממש מפריעה

לא לא.. הכאב לא נורא חח זה לא זיהום
זה עניין של בישול, זה אותו הדבר עם בלאק פארמה

לא מהמקור, קרוב מאוד למקור אהמ 😛
אני רגיל פשוט לבלודראגון שהם לא כואבים
בלודרגון אני לא הולך להחליף בזמן הקרוב, אין לי חשק להתאמן צולע

• פותח/ת השרשור
אז ככה חברים עידכון- אני כבר בהזרקה שנייה והחומר כואב מאוד ( לא שיש לי אינדיקציה על כמה אמור לכאוב), כואב מאוד לשבת, ללכת, לישון על הצד בלתי אפשרי, בנוסף, מאז שהזרקתי אני מרגיש חולשה כללית, כמו כשאני חולה אבל לא חולה סמרטוט, פשוט מרגיש חלש, זה משהו שמלווה בתחילת סייקל ?
שווה לתת עוד זמן לחומר לראות אולי המצב ישתפר ? תודה מראש לעוזרים זה חשוב לי מאוד
תסבול מכאב שיגרום לך אי נוחות מאוד לא נעימה...לעיתים גם הגבלה בתנועה באזור ההזרקה...
חומר (בשמנים) טוב לא אמור לכאוב באופן מטריד....מקסימום קצת אדמומיות וג'ולה נחמדה וקטנה באזור ההזרקה שלא ממש מפריעה
בלודרגון אני לא הולך להחליף בזמן הקרוב, אין לי חשק להתאמן צולע

אז ככה חברים עידכון- אני כבר בהזרקה שנייה והחומר כואב מאוד ( לא שיש לי אינדיקציה על כמה אמור לכאוב), כואב מאוד לשבת, ללכת, לישון על הצד בלתי אפשרי, בנוסף, מאז שהזרקתי אני מרגיש חולשה כללית, כמו כשאני חולה אבל לא חולה סמרטוט, פשוט מרגיש חלש, זה משהו שמלווה בתחילת סייקל ?
שווה לתת עוד זמן לחומר לראות אולי המצב ישתפר ? תודה מראש לעוזרים זה חשוב לי מאוד
חומר טוב לא אמור לכאוב!!! מקסימום קצת להציק יום למחרת אבל לא מעבר לזה! רחוק ממה שאתה מתאר
מצטער לאכזב אותך....
אתה לא הראשון שמתלונן על החומרים שלהם....
יש דוגמאות נוספות גם כאן בפורום
אם זה מעודד אותך....אם אני מנחש נכון ממי קנית...אז לא נראה לי שתהיה לך בעיה...הבחור בד"כ מאוד הוגן ולא נראה לי שיעשה לך בעיות

נערך לאחרונה:
עכשיו שאני מסתכל על הבקבוק בתמונות שהעלת אני יכול להגיד לך שזה לא יצא מהמקור! הפקק שחור ומי שייצר את החברה הזאת היה שם פקק אלומיניום בצבע כסף בלי פלסטיק...סביר להניח שזה אותו חרא ששלח אנשים למיון...חומר לא אמור לכאוב ככה ולהעלות חום ללא ספק זה דרעק

לעניות דעתי אצטקה זו לא חברה שמישהו כרגע ימהר לזייף...
לפעמים טבחים נתקעים עם חוסרים אצל ספק מסויים של ויאלים או בבעיה אחרת ומחליפים זמנית
זו לא דעה חותכת זו רק השערה..
מה גם שלמיטב ידיעתי גם הויאלים שמסופקים מהמקור מלאים בשגיאות כתיב ומפרסמים אתר פיקטיבי
אני יודע מבחור שקנה אצל המקור ונתקל בחומר מבאצ' לא טוב שהחליף לו מייד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית