הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה כסף אתם מוציאים בחודש על אוכל?

• פותח/ת השרשור hbhc
  • פורסם בתאריך
אני דווקא חושב שרוב הפעמים שאני נתקע באימון או משקל
זה מחוסר פחמימות/שומנים
אני בקושי עולה במשקל גוף
כמה אתה עולה וכל כמה זמן? התקדמת הרבה ב ss, יכול להיות שמיצית את ההתקדמות בתוכנית

• פותח/ת השרשור
ממליץ על מגנזיום. התוסף הזה יעשה לך בובה. אתה יכול לקנות בטבע שיבולים
לאחר שאני מתחיל לקחת מגנזיום במה אני ירגיש שיפור באימון?
כמה אתה עולה וכל כמה זמן? התקדמת הרבה ב ss, יכול להיות שמיצית את ההתקדמות בתוכנית
אני שוקל 94 -96

לאחר שאני מתחיל לקחת מגנזיום במה אני ירגיש שיפור באימון?
בעיקר בהתאוששות, אתה תרגיש הרבה פחות תפוס. סוג של בעקיפין יעזור לך לשינה. כדור אחד בבוקר על בטן ריקה ואחד חצי שעה בערך לפני שאתה הולך לישון. תבקש מאדטו שיסביר לך

• פותח/ת השרשור
הגעתי לסקוואט 170 קילו שעלה לפני שבוע וחצי
ואתמול החלטתי לעשות ריסט אחרי ניסיון ל172 וחצי שסט ראשון עלה אבל קשה ובטכניקה לא טובה.
לדעתי יש לי עוד קצת זמן להשאר בss .חשוב להדגיש שאין לי ריסט אחד בסקוואט ובדדליפט וכן אני שובר מקביל
בעיקר בהתאוששות, אתה תרגיש הרבה פחות תפוס. סוג של בעקיפין יעזור לך לשינה. כדור אחד בבוקר על בטן ריקה ואחד חצי שעה בערך לפני שאתה הולך לישון. תבקש מאדטו שיסביר לך
אני בהחלט חייב לרכוש את זה

הגעתי לסקוואט 170 קילו שעלה לפני שבוע וחצי
ואתמול החלטתי לעשות ריסט אחרי ניסיון ל172 וחצי שסט ראשון עלה אבל קשה ובטכניקה לא טובה.
לדעתי יש לי עוד קצת זמן להשאר בss .חשוב להדגיש שאין לי ריסט אחד בסקוואט ובדדליפט וכן אני שובר מקביל

אני בהחלט חייב לרכוש את זה
אז הגיע הזמן

• פותח/ת השרשור
כן בהחלט
בסקוואט אני מאמין שאני יכול לסגור 200 ובד ליפט בין 200 ל210
בבנץ יש לי עוד הרבה עבודה בפרס אני מרוצה בסך הכל

• פותח/ת השרשור
אם עכשיו הולך לי בערך 1500 שקל בחודש +-
לא רוצה לחשוב מה יקרה שאני יעבור לטקסס

• פותח/ת השרשור
סביר שישתנה כי בטקסס אני ירים משקלים יותר כבדים ומן הסתם הגוף יצטרך יותר אוכל ותוספים
זה שיקול שאני צריך לקחת אותו בחשבון כי אני לא משתכר 10000 שקל בחודש בגלל זה גם עניין אותי כמה אנשים מוציאים בחודש על אוכל

סביר שישתנה כי בטקסס אני ירים משקלים יותר כבדים ומן הסתם הגוף יצטרך יותר אוכל ותוספים
זה שיקול שאני צריך לקחת אותו בחשבון כי אני לא משתכר 10000 שקל בחודש בגלל זה גם עניין אותי כמה אנשים מוציאים בחודש על אוכל
לא חושב שתצטרך יותר בטקסס..
אם כבר SS היא תוכנית נורא תובענית וטקסס פחות.
אגב הגעת למשקלים ממש טובים בSS.. כנראה שאני אגיע אליהם רק אחרי טקסס.. וגם זה לא בטוח.

אממ אני מאמין הרבה לול
אוכל 4 אלף קלוריות ביום אז ..הרבה כסף D:
שמןןןןןןןןןןןן לעדדדדדדדדדדדדדדדד

• פותח/ת השרשור
לא חושב שתצטרך יותר בטקסס..
אם כבר SS היא תוכנית נורא תובענית וטקסס פחות.
אגב הגעת למשקלים ממש טובים בSS.. כנראה שאני אגיע אליהם רק אחרי טקסס.. וגם זה לא בטוח.
תאמין ואתה תגיע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית