כמה אתה עולה וכל כמה זמן? התקדמת הרבה ב ss, יכול להיות שמיצית את ההתקדמות בתוכניתאני דווקא חושב שרוב הפעמים שאני נתקע באימון או משקל
זה מחוסר פחמימות/שומנים
אני בקושי עולה במשקל גוף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה אתה עולה וכל כמה זמן? התקדמת הרבה ב ss, יכול להיות שמיצית את ההתקדמות בתוכניתאני דווקא חושב שרוב הפעמים שאני נתקע באימון או משקל
זה מחוסר פחמימות/שומנים
אני בקושי עולה במשקל גוף
לאחר שאני מתחיל לקחת מגנזיום במה אני ירגיש שיפור באימון?ממליץ על מגנזיום. התוסף הזה יעשה לך בובה. אתה יכול לקנות בטבע שיבולים
אני שוקל 94 -96כמה אתה עולה וכל כמה זמן? התקדמת הרבה ב ss, יכול להיות שמיצית את ההתקדמות בתוכנית
בעיקר בהתאוששות, אתה תרגיש הרבה פחות תפוס. סוג של בעקיפין יעזור לך לשינה. כדור אחד בבוקר על בטן ריקה ואחד חצי שעה בערך לפני שאתה הולך לישון. תבקש מאדטו שיסביר לךלאחר שאני מתחיל לקחת מגנזיום במה אני ירגיש שיפור באימון?
הגעתי לסקוואט 170 קילו שעלה לפני שבוע וחציכמה אתה עולה וכל כמה זמן? התקדמת הרבה ב ss, יכול להיות שמיצית את ההתקדמות בתוכנית
אני בהחלט חייב לרכוש את זהבעיקר בהתאוששות, אתה תרגיש הרבה פחות תפוס. סוג של בעקיפין יעזור לך לשינה. כדור אחד בבוקר על בטן ריקה ואחד חצי שעה בערך לפני שאתה הולך לישון. תבקש מאדטו שיסביר לך
אז הגיע הזמןהגעתי לסקוואט 170 קילו שעלה לפני שבוע וחצי
ואתמול החלטתי לעשות ריסט אחרי ניסיון ל172 וחצי שסט ראשון עלה אבל קשה ובטכניקה לא טובה.
לדעתי יש לי עוד קצת זמן להשאר בss .חשוב להדגיש שאין לי ריסט אחד בסקוואט ובדדליפט וכן אני שובר מקביל
אני בהחלט חייב לרכוש את זה
משקלים יפים מאוד. לא הרבה אנשים מגיעים למספרים כאלו ב ssבסקוואט אני מאמין שאני יכול לסגור 200 ובד ליפט בין 200 ל210
בבנץ יש לי עוד הרבה עבודה בפרס אני מרוצה בסך הכל
למה אתה חושב שזה ישתנה?אם עכשיו הולך לי בערך 1500 שקל בחודש +-
לא רוצה לחשוב מה יקרה שאני יעבור לטקסס
לא אמרתי שלאאני יודע אבל אני משתדל לא להסתכל על אחרים
ואם אני עדיין יכול לצבור עוד משקל אז למה לא אפילו שזה משקל יפה?
אני יודע אבל אני משתדל לא להסתכל על אחריםמשקלים יפים מאוד. לא הרבה אנשים מגיעים למספרים כאלו ב ss
לא חושב שתצטרך יותר בטקסס..סביר שישתנה כי בטקסס אני ירים משקלים יותר כבדים ומן הסתם הגוף יצטרך יותר אוכל ותוספים
זה שיקול שאני צריך לקחת אותו בחשבון כי אני לא משתכר 10000 שקל בחודש בגלל זה גם עניין אותי כמה אנשים מוציאים בחודש על אוכל
תאמין ואתה תגיעלא חושב שתצטרך יותר בטקסס..
אם כבר SS היא תוכנית נורא תובענית וטקסס פחות.
אגב הגעת למשקלים ממש טובים בSS.. כנראה שאני אגיע אליהם רק אחרי טקסס.. וגם זה לא בטוח.
על כמה אח"ש נראה לך שאתה נמצא כרגע?תאמין ואתה תגיע
עחי אני 92 וחטוף ! #מאסיביעל כמה אח"ש נראה לך שאתה נמצא כרגע?
כי 94-96 זה משקל מכובד 😃
באמת שאין לי שמץ של מושגעל כמה אח"ש נראה לך שאתה נמצא כרגע?
כי 94-96 זה משקל מכובד 😃
הייתי מת להגיע ל85 אפילו ב20%...עחי אני 92 וחטוף ! #מאסיבי
תתמיד והתוצאה לא תאחר לבואהייתי מת להגיע ל85 אפילו ב20%...
meanwhile אני 70-72 על 20% 😭
עחי עזוב, כרס זה ה6 פק החדש.הייתי מת להגיע ל85 אפילו ב20%...
meanwhile אני 70-72 על 20% 😭