הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כמה כסף אתם מוציאים בחודש על אוכל?

• פותח/ת השרשור hbhc
  • פורסם בתאריך
אוכל יוצא סביב 1500-2000 שח לחודש. לרוב זה אוכל זול כמו גבינות,ש"ש,ירקות מהשוק וכו. לא שותה רעל בטעם סוכר. חומרי משני תודעה(שזה חלק מכל אורך חיים בריא), עולים גם לא קצת. להוסיף מסעדה פעם בחודש,שווארמה פה ושם, ויוצא בסביבות ה-3 אלף לחודש.
אנשים מגיעים לסכומים אדירים כשזה נוגע לאוכל, במיוחד אם אוכלים בחוץ וקונים ברשתות מזון. בעולם אידיאלי הייתי חי על 1-2 קג בקר, אבל בגלל שזה פי 3 יותר יקר מגבינה לבנה, אני נאלץ להסתפק בקילו גבינה ביום לצורכי קיום :(

בסביבות ה-2500₪ לחודש.
למרות זאת, אני עדיין בחסר מבחינת כמטת החלבון המתוכננת לצריכה שלי. פשוט לא מצליח לאכול יוצר מזה...

@Moshe

כדאי שתנרמל את המחירים האלו לפי המשכורת שלך/הממוצעת וכו'.

גם בלונדון, הפירות והירקות יקרים יותר - אבסולוטית (ברוב המקרים) מאשר בארץ, אך המשכורות שם גבוהות יותר בהרבה. עובדתית - כוח הקנייה של כל אדם שם גבוה יותר מאשר בארץ.
השכר לא רלוונטי כי בתור תושב חוץ אין לך איך לאמוד את ההוצאות כאן. לדוגמה, השכירות פה מטורפת. 2 חדרי שינה וסלון בקלות מגיעים ל-$2000/חודש. ביטוח בריאות בקלות יכול להגיע לכמה אלפי דולרים בשנה. הרשימה עוד ארוכה, זה תלוי גם אם יש לך ילדים או לא (גן לילד מתחת לגיל 6 לערך $1500-2000/חודש). אז כן מי שלא יכול להרשות לעצמו לא גר פה וגר במסיסיפי כמו שחברינו פה הזכיר.

השכר לא רלוונטי כי בתור תושב חוץ אין לך איך לאמוד את ההוצאות כאן. לדוגמה, השכירות פה מטורפת. 2 חדרי שינה וסלון בקלות מגיעים ל-$2000/חודש. ביטוח בריאות בקלות יכול להגיע לכמה אלפי דולרים בשנה. הרשימה עוד ארוכה, זה תלוי גם אם יש לך ילדים או לא (גן לילד מתחת לגיל 6 לערך $1500-2000/חודש). אז כן מי שלא יכול להרשות לעצמו לא גר פה וגר במסיסיפי כמו שחברינו פה הזכיר.

השכר מאוד רלוונטי. בסופו של דבר, אנשים שעובדים במשרות נורמליות (מהנדסים, רופאים, עו"ד וכו'....) חיים הרבה יותר טוב מאשר מקביליהם בארץ. עובדתית.
מעניין למה כל אלו שעזבו את הארץ לפני כך וכך שנים עם התירוץ "אהה.. רק באתי לעשות קצת כסף אחרי הצבא ואז אני חוזר. רק שנתיים שלוש רילוקיישן ואז חוזר", בסופו שלצדבר מבינים שאין טעם לחזור כי החיים פה בארץ קשים מבחינה כלכלית.

$700-900/בחודש (וכן אני אוכל בחוץ 4-5 פעמים בשבוע ארוחת צהריים או ערב). כיף לחיות בארה"ב הא? הכל זול... חיים בסרט בישראל חבל"ז רק קניות הביתה כל שבוע יוצא לי $100-140 שזה אומר רק ארוחת בוקר (קוטג' + ביצים + ירקות + אבוקדו + 1-2 חטיפי חלבון) כי אני לא חוזר הביתה עד שעות הלילה המאוחרות. וכן זה רק לעצמי.

הינה כמה דוגמאות לחיים בסרט בישראל על "יוקר מחייה":
פלפל אדום אחד, לא קילו ולא נעל, יחידה אחת: $1.79
תפוח ירוק אחד, לא קילו ולא נעל, $1.10
900 גרם קוטג' $5.8
חצי קילו עגבניות (קצת יותר מפאונד) $2
אחד אבוקדו $1.9
200 גרם גבינה צהובה $3.7
גלון מים $1.6
בקבוק דיאט ספרייט 2 ליטר $1.9

וכו'.
איפה אתה קונה בדר"כ ?

$700-900/בחודש (וכן אני אוכל בחוץ 4-5 פעמים בשבוע ארוחת צהריים או ערב). כיף לחיות בארה"ב הא? הכל זול... חיים בסרט בישראל חבל"ז רק קניות הביתה כל שבוע יוצא לי $100-140 שזה אומר רק ארוחת בוקר (קוטג' + ביצים + ירקות + אבוקדו + 1-2 חטיפי חלבון) כי אני לא חוזר הביתה עד שעות הלילה המאוחרות. וכן זה רק לעצמי.

הינה כמה דוגמאות לחיים בסרט בישראל על "יוקר מחייה":
פלפל אדום אחד, לא קילו ולא נעל, יחידה אחת: $1.79
תפוח ירוק אחד, לא קילו ולא נעל, $1.10
900 גרם קוטג' $5.8
חצי קילו עגבניות (קצת יותר מפאונד) $2
אחד אבוקדו $1.9
200 גרם גבינה צהובה $3.7
גלון מים $1.6
בקבוק דיאט ספרייט 2 ליטר $1.9

וכו'.

אתה גר בלוס אנג'לס לא? כי נראה ליי לגיטימי לחלוטין שבעיר כזו המחירים יהיו טיפה יותר גבוהים מבערך כל מקור אחר בעולם. אז לא הישראלים חיים בסרט, אתה חי בסרט כי אתה חושב שהמכולת השכונתית שלך משקפת את שאר ארה"ב שבאמת יותר זול בה.

אולי 600 שקל בחודש.. ואמא מתלוננת בלי סוף גם על זה.. מה לעשות 😭

שאלה לאלו מכם שחיים על ההורים.. איך הם מגיבים לזה לעזאזל?
אני יודע שחיים אמא שלו רוצה שהוא יאכל כל הזמן.. בכל זאת.. אמא שלי... ההפך 😆

בתקופה שגרתי עוד בבית.. המשפטים הקבועים היו "תשאיר משהו גם לאחרים"...
או "רק חזרתי מקניות וכבר המקרר ריק..." ומבט כעוס לכיוון שלי...

כמה אתה מוציא בחודש על אוכל? ממש מעניין אותי כמה אנשים במשקל שלך אוכלים ביום וכמה זה עולה בערך 😃
האמת ש-400-500-600 (תלוי )
וזה הולך על בשר,חלב,טונה,קורנפלקס וביצים
את הרוב אני קונה בסופרים זולים ובמבצעים

teach me how
seriously
**אין לדבר על הזמנות מחו"ל**

בגדול,אני קונה בכמויות לשבועיים+,ב'אושר עד'/'היפר דודו'/'היפר-שקר-כלשהוא'
וכמובן שאני בודק מבצעים בעיתון כל שבוע

נחמד לראות אנשים שלמדו לחסוך. זאת תכונה שמאוד חסרה בקרב הדור הצעיר.

וכמה בערך קל' וחלבון אתה מכניס כל יום?
אני אנחש שפחות ממני..
אני אנסה לראות מה אני יכול לעשות בשביל לאכול כמו שצריך גם כן במחיר כזה.. כי בנתיים אני אפילו לא קרוב ללסגור כמה שאני צריך כל יום (2800 קלוריות ו150-160 חלבון) שזה ממש לא הרבה..

ממלא את המקפיא בעופות/כנפיים/בקר כשיש מבצע,חוסך המון.

שאלה לאלו מכם שחיים על ההורים.. איך הם מגיבים לזה לעזאזל?
אני יודע שחיים אמא שלו רוצה שהוא יאכל כל הזמן.. בכל זאת.. אמא שלי... ההפך 😆
היא מסתכלת בארון ושואלת אותי: מה אלה הכדורים האלה? זה מהרוסים האלה בחדר כושר?

היא מסתכלת בארון ושואלת אותי: מה אלה הכדורים האלה? זה מהרוסים האלה בחדר כושר?
יותר גרוע.. עכשיו אמא שלי חושבת שוב פעם שגיינר ואבקת חלבון זה אסטרואידים ועזוב שאני גם משלם את זה מהדמי כיס שלי.. כן? שעכשיו היא לא מוכנה להביא לי כי היא חושבת שזה שטויות לבזבז על זה.. לא הייתי חושב על זה אם היא הייתה קונה מספיק אוכל... קצת מעצבן להסביר לה שוב ושוב.. כבר חודשיים אני מסביר לה. עד מתי? :<

[
יותר גרוע.. עכשיו אמא שלי חושבת שוב פעם שגיינר ואבקת חלבון זה אסטרואידים ועזוב שאני גם משלם את זה מהדמי כיס שלי.. כן? שעכשיו היא לא מוכנה להביא לי כי היא חושבת שזה שטויות לבזבז על זה.. לא הייתי חושב על זה אם היא הייתה קונה מספיק אוכל... קצת מעצבן להסביר לה שוב ושוב.. כבר חודשיים אני מסביר לה. עד מתי? :<

עוד חצי שעה אני אצלכם, אני אשב להסביר על בירה
תדאג שהיא תביא מחברת וטושים בשני צבעים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית