הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מה DNP עושה??

גיא18

משתמש מתחיל
55
6
נק' מוניטין:
6
55
6
קראתי המון על החומר הזה ואני עדיין לא מצליח להבין מה זה עושה.. מסובך לי כל ענייני המיטוכונדריה האלה.
מישהו יכול להסביר בפשטות מה זה עושה ולמה זה גורם להתחממות? תודה מראש
(לא מתכוון להשתמש בשנים הקרובות,רק אוסף מידע)

אני אנסה להסביר בצורה ציורית.

המיטוכונדריה היא מקור האנרגיה של התא, אפשר להגיד שהתא הוא כמו רכב והמיטוכונדריה היא המנוע.
ברכב רגיל, כאשר הוא נוסע המנוע מייצר שני סוגים של אנרגיה, מכנית ותרמית, תנועה וחום במילים אחרות.

ברכב ידני אם אתה לוחץ על דוושת המצמד (קלאצ') תיבת ההילוכים מנתקת את המנוע מהגלגלים ואז מקבלים רק אנרגיה תרמית ללא מכנית.

ה-DNP הוא מפר צימוד בתא, גורם למיטוכונדריה לעבוד ביעילות נמוכה יותר, ריכוז ה-DNP מקביל לדוושת המצמד, יותר DNP מצמד לחוץ יותר.

הסכנות ב-DNP מתחילות כשמגיעים למינונים גבוהים ואז נוצר חום רב מדי והגוף מגיע להיפרתרמיה, יש יותר מדי פחדים סביב החומר הזה אבל לדעתי נעשה לו עוול, שימוש לא נכון בו עלול להיות מסוכן, אבל זה נכון לגבי המון חומרים, לדוגמה אשלגן הוא מינרל חשוב מאין כמותו לגוף אבל אם תקח עודף ממנו תגיע לדום לב, ד"א אשלגן הוא החומר שהורג בזריקות הוצאה להורג בארה"ב.

אבל תחכה למומחים ממני שיגיבו.

אני אנסה להסביר בצורה ציורית.

המיטוכונדריה היא מקור האנרגיה של התא, אפשר להגיד שהתא הוא כמו רכב והמיטוכונדריה היא המנוע.
ברכב רגיל, כאשר הוא נוסע המנוע מייצר שני סוגים של אנרגיה, מכנית ותרמית, תנועה וחום במילים אחרות.

ברכב ידני אם אתה לוחץ על דוושת המצמד (קלאצ') תיבת ההילוכים מנתקת את המנוע מהגלגלים ואז מקבלים רק אנרגיה תרמית ללא מכנית.

ה-DNP הוא מפר צימוד בתא, גורם למיטוכונדריה לעבוד ביעילות נמוכה יותר, ריכוז ה-DNP מקביל לדוושת המצמד, יותר DNP מצמד לחוץ יותר.

הסכנות ב-DNP מתחילות כשמגיעים למינונים גבוהים ואז נוצר חום רב מדי והגוף מגיע להיפרתרמיה, יש יותר מדי פחדים סביב החומר הזה אבל לדעתי נעשה לו עוול, שימוש לא נכון בו עלול להיות מסוכן, אבל זה נכון לגבי המון חומרים, לדוגמה אשלגן הוא מינרל חשוב מאין כמותו לגוף אבל אם תקח עודף ממנו תגיע לדום לב, ד"א אשלגן הוא החומר שהורג בזריקות הוצאה להורג בארה"ב.

אבל תחכה למומחים ממני שיגיבו.
אבל איך זה עובד מבחינת הATP, תמשיך לספר זה מעניין!!!!! חחח

אבל איך זה עובד מבחינת הATP, תמשיך לספר זה מעניין!!!!! חחח

אני אמשיך להסביר באופן ציורי, אני לא ביולוג..
אז אמרתי שהרכב מייצר חום ואנרגיה מכנית והוא כמו המיטוכונדריה - קצת שיקרתי.
אז ההבדל בינו למיטוכונדריה שהמיטוכונדריה מייצרת חום ואנרגיה כימית בצורת ATP ולא אנרגיה מכנית.

אם בזמן נסיעה תלחץ מעט על המצמד המנוע שלך עדיין יניע את הגלגלים אבל ביעילות מופחתת אתה מצדך תרצה כמובן להמשיך לנסוע באותה מהירות לכן תצטרך ללחוץ חזק יותר על דוושת המצערת (הגז), מה קיבלנו? אותה אנרגיה מכנית אבל הרבה יותר חום ובסך הכללי הרכב שרף יותר דלק.

בגוף ה-DNP פועל כפרוטונופור (נשא פרוטונים) והוא למעשה מפחית את מפל ריכוז הפרוטונים בתא וייצור ה-ATP הופך לפחות יעיל, הגוף נדרש ליותר אנרגיה כדי להפיק את אותה כמות של אנרגיה כימית.

מזהיר מראש לא לסמוך על הדברים שלי, מעולם לא למדתי ביולוגיה באופן רציני, אני קצת פיזיקאי ולא מעבר לזה, אולי בגלל זה כתבתי יותר על הרכב ולא על המיטוכונדריה.

מצמד, מצערת - אפילו משרד התחבורה הפסיק להשתמש במילים האלה, אבל זה הרי אתר רציני פה....

• פותח/ת השרשור
אז dnp בעצם גורם לגוף לעבוד יותר קשה בשביל לייצר atp?
אז לפי מה שהבנתי זה ככה= הגוף עובד יותר קשה»צורך יותר קלוריות»אני לא אוכל מספיק קלוריות»הגוף משתמש במאגרי השומן?

מדהים אותי שלא תייגו אותי כאן XD

בעיקרון זה מתנהג קצת כמו "משאבת יונים"... ולא רק בהקשר של המיטוכונדריה, זה תקף גם לגביי המרה של t4 לt3 וכו'.

אני בטוח שהדניאל השני ישמח להסביר לך עם הרבה מאוד מילים מה זה אומר, אבל בקצרה - אתה לא תהיה מסוגל לנצל את רוב האנרגיה שאתה מייצר

דניאל נפסקת את הסייקל באמצע,לא?
כה.. היו לי דברים יותר טובים לעשות בחיים
רציתי להתנסות כדי להעיף שומן ולחזור לגדול נורמלי, וזה מה שעשיתי. הגעתי למינון של 1.5 גרם. בשיא, הייתי צריך להשתמש באינפוזיה לקירור מבפנים ואמבטיות קרח

כה.. היו לי דברים יותר טובים לעשות בחיים
רציתי להתנסות כדי להעיף שומן ולחזור לגדול נורמלי, וזה מה שעשיתי. הגעתי למינון של 1.5 גרם. בשיא, הייתי צריך להשתמש באינפוזיה לקירור מבפנים ואמבטיות קרח

1.5 גרם?! זה כבר דיי גבולי לא? למה בעצם אתה מעדיף סייקל קצר עם מינון גבוה על פני סייקל ארוך וקצת יותר 'נעים'?

קראתי לוג קודם שלך ואם אני זוכר נכון כתבת שאחרי שהגעת למינון של גרם ביום הרגשת רע וירדת ל750 מ"ג, אתה יכול לספר קצת על הסייקל הנוכחי?

1.5 גרם?! זה כבר דיי גבולי לא? למה בעצם אתה מעדיף סייקל קצר עם מינון גבוה על פני סייקל ארוך וקצת יותר 'נעים'?

קראתי לוג קודם שלך ואם אני זוכר נכון כתבת שאחרי שהגעת למינון של גרם ביום הרגשת רע וירדת ל750 מ"ג, אתה יכול לספר קצת על הסייקל הנוכחי?
זה 500 מ"ג מתחת למינוני יתר שאנשים לקחו ונשרפו מבפנים, דניאל בהחלט מטורף

כן.. בסוף ירדתי ל750 מ"ג..
וכי אני חסר סבלנות, בפועל לסייקל מוארך יש יתרון מבחינת שמירה על שריר במקרה הזה.. וגם על שפיות

כן.. בסוף ירדתי ל750 מ"ג..
וכי אני חסר סבלנות, בפועל לסייקל מוארך יש יתרון מבחינת שמירה על שריר במקרה הזה.. וגם על שפיות

את המינון שאתה לוקח אתה לפחות פורס לאורך היום? כי זה משפיע דרסטית.

• פותח/ת השרשור
חברים מה דעתכם על קפאין ותמצית קפה ירוק כעזרה לשריפת שומן?
וכמה זמן נראה לכם יקח להוריד בערך 4-5% שומן עם גרעון בינוני(500-700) אני כרגע 80 קילו 179סמ,לערכתי 16-18אחוז שומן. ללא אירובי באופן קבוע,משחק כדורגל מידי פעם
תודה מראש

חברים מה דעתכם על קפאין ותמצית קפה ירוק כעזרה לשריפת שומן?
וכמה זמן נראה לכם יקח להוריד בערך 4-5% שומן עם גרעון בינוני(500-700) אני כרגע 80 קילו 179סמ,לערכתי 16-18אחוז שומן. ללא אירובי באופן קבוע,משחק כדורגל מידי פעם
תודה מראש
מdnp ירדת לקפאין? אתה מצחיק אותי.

• פותח/ת השרשור
עדיין לא הבנתי מה היו התוצאות שלך מdnp . אשמח אם תפרט קצת
חוץ מזה רשמתי בהתחלה שאני לא מתכוון להשתמש בזה כרגע ואני רק אוסף מידע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית