עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל איך זה עובד מבחינת הATP, תמשיך לספר זה מעניין!!!!! חחחאני אנסה להסביר בצורה ציורית.
המיטוכונדריה היא מקור האנרגיה של התא, אפשר להגיד שהתא הוא כמו רכב והמיטוכונדריה היא המנוע.
ברכב רגיל, כאשר הוא נוסע המנוע מייצר שני סוגים של אנרגיה, מכנית ותרמית, תנועה וחום במילים אחרות.
ברכב ידני אם אתה לוחץ על דוושת המצמד (קלאצ') תיבת ההילוכים מנתקת את המנוע מהגלגלים ואז מקבלים רק אנרגיה תרמית ללא מכנית.
ה-DNP הוא מפר צימוד בתא, גורם למיטוכונדריה לעבוד ביעילות נמוכה יותר, ריכוז ה-DNP מקביל לדוושת המצמד, יותר DNP מצמד לחוץ יותר.
הסכנות ב-DNP מתחילות כשמגיעים למינונים גבוהים ואז נוצר חום רב מדי והגוף מגיע להיפרתרמיה, יש יותר מדי פחדים סביב החומר הזה אבל לדעתי נעשה לו עוול, שימוש לא נכון בו עלול להיות מסוכן, אבל זה נכון לגבי המון חומרים, לדוגמה אשלגן הוא מינרל חשוב מאין כמותו לגוף אבל אם תקח עודף ממנו תגיע לדום לב, ד"א אשלגן הוא החומר שהורג בזריקות הוצאה להורג בארה"ב.
אבל תחכה למומחים ממני שיגיבו.
אבל איך זה עובד מבחינת הATP, תמשיך לספר זה מעניין!!!!! חחח
כה.. היו לי דברים יותר טובים לעשות בחייםדניאל נפסקת את הסייקל באמצע,לא?
כה.. היו לי דברים יותר טובים לעשות בחיים
רציתי להתנסות כדי להעיף שומן ולחזור לגדול נורמלי, וזה מה שעשיתי. הגעתי למינון של 1.5 גרם. בשיא, הייתי צריך להשתמש באינפוזיה לקירור מבפנים ואמבטיות קרח
זה 500 מ"ג מתחת למינוני יתר שאנשים לקחו ונשרפו מבפנים, דניאל בהחלט מטורף1.5 גרם?! זה כבר דיי גבולי לא? למה בעצם אתה מעדיף סייקל קצר עם מינון גבוה על פני סייקל ארוך וקצת יותר 'נעים'?
קראתי לוג קודם שלך ואם אני זוכר נכון כתבת שאחרי שהגעת למינון של גרם ביום הרגשת רע וירדת ל750 מ"ג, אתה יכול לספר קצת על הסייקל הנוכחי?
כן.. בסוף ירדתי ל750 מ"ג..1.5 גרם?! זה כבר דיי גבולי לא? למה בעצם אתה מעדיף סייקל קצר עם מינון גבוה על פני סייקל ארוך וקצת יותר 'נעים'?
קראתי לוג קודם שלך ואם אני זוכר נכון כתבת שאחרי שהגעת למינון של גרם ביום הרגשת רע וירדת ל750 מ"ג, אתה יכול לספר קצת על הסייקל הנוכחי?
כן.. בסוף ירדתי ל750 מ"ג..
וכי אני חסר סבלנות, בפועל לסייקל מוארך יש יתרון מבחינת שמירה על שריר במקרה הזה.. וגם על שפיות
מחלק ל2 מנות, מרחיק כמה שניתן מהלילה אחרת אני פשוט לא ישן.את המינון שאתה לוקח אתה לפחות פורס לאורך היום? כי זה משפיע דרסטית.
מdnp ירדת לקפאין? אתה מצחיק אותי.חברים מה דעתכם על קפאין ותמצית קפה ירוק כעזרה לשריפת שומן?
וכמה זמן נראה לכם יקח להוריד בערך 4-5% שומן עם גרעון בינוני(500-700) אני כרגע 80 קילו 179סמ,לערכתי 16-18אחוז שומן. ללא אירובי באופן קבוע,משחק כדורגל מידי פעם
תודה מראש