הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת אחוז שומן באמצעות פולס

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
עשיתי היום את הבדיה הזאת בגו אקטיב.

עד כמה היא אמינה ? התוצאות לא נראות לי הגיוניות.

יצא לי משקל 85 (הגיוני)
מסת שריר 44 קילו (אין לי אינדיקציה לדעת)
א.ש 11.5 "פה חשדתי" רוב השומן באמת מצטבר לי בבטן אבל בכל זאת הייתי מצפה שבאחוז שומן כזה יהיו כבר קצת סרטוטים של קוביות וזה לא קורה. רק אם אני אחרי אימון וטיפה מותח את הבטן חח

מסכים עם החופר שמעליי, לדעתי האינדיקציה הטובה ביותר חוץ מהבדיקות התת ימיות היא בדיקה ויזואלית. אם תקבל 5-6 תגובות לאחוז שומן מתמונת פרונט רפוי + סייד רפוי ותעשה ביניהם ממוצע תגיע כנראה לאחוז השומן שלך עם סטיה של 1-2% לכל כיוון.

מסכים עם החופר שמעליי, לדעתי האינדיקציה הטובה ביותר חוץ מהבדיקות התת ימיות היא בדיקה ויזואלית. אם תקבל 5-6 תגובות לאחוז שומן מתמונת פרונט רפוי + סייד רפוי ותעשה ביניהם ממוצע תגיע כנראה לאחוז השומן שלך עם סטיה של 1-2% לכל כיוון.
הלייק רק בגלל שקראת לי חופר 😛

בוא תהיה השור היומי ש LBS!

חוכמת המונים בפעולה.

א.ש 11.5 "פה חשדתי" רוב השומן באמת מצטבר לי בבטן אבל בכל זאת הייתי מצפה שבאחוז שומן כזה יהיו כבר קצת סרטוטים של קוביות וזה לא קורה
unless u r like 2m and actually don't have much muscle (just bones [which I doubt]), 11.5% sounds wrong...

פולס חשמלי זה הtanita?
כי השטות הזאת אמרה לי פעם שאני 32 אחוז שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית